Jouluilua

Joulu tulla jolkottaa. 

kuva.JPG

Joulukorteissa alkaa olla ystävien lapsukaisia kuvissa. Huomaan olevani vanha. Saimme myös Olli Lindholm -joulukortin. Huomaan olevani tosi vanha harppu! Askartelin joulukorteista koristeita keskeneräiseen keittiöön. Huomaan olevani tosi vanha askartelva harppu, jolla ei ole elämää, mutta jolla on Olli Lindholmin nimmarikortti. Istuin itseeni tyytyväisenä korttikoristeen edessä ja jankkasin raksahipille kato nyt kuinka söpö toi on ja kato noita tyttöjä, niin isoja ja reippaita hei kato kun toi nauraa tossa tonttulakki päässä hei on kyllä ihana ja koirallakin lakki..Huomaan olevani tosi vanha askartelva harppu, jonka ystävillä on ihania perheitä.

kuva_38.jpg

Vaikka monet ystäväni ovatkin tapansa mukaan olleet aika tuhmia, paketteja olen tehnyt joka ilta tällä viikolla. Pikkuassarin hommiin kuului joulutähtien piirtely ruskeisiin lahjapapereihin…

kuva_42.jpg

..sekä vimmainen sekoilu hattu päässä, lampun sytyttäminen ja sammuttaminen sekä takaperin kävely.

kuva.JPG

Kaverille lahjaksi pari kaljaa.

kuva.JPG

Työkavereille toivotin joulut herkuilla.

kuva.JPG

Kynttilöitä on poltettu joka aamu ja keittiön ikkunan alle veimme linnuille talipallon. Jouluvalo on vielä laittamatta pihan sireeniin. Ei yllä!

kuva.JPG

Äitin leipoma maustekakku on kadonnut pikkuhiljaa.

kuva.JPG

Joulutervehdyksen tuovia tonttuja saapui eilen muutamaankin otteeseen. Aamupäivällä poikennut ystävä ojensi paketin ovelta, mutta seuraavat komensimme glögille pojan iltapuuroseuraksi. 

Posti pitää hipin lahjaa panttivankina. Kai sinne on pakko lähteä jonottamaan. Se on yksi keino vältellä joulusiivousta.

Share

2 kommenttia

 1. Hei morjens Asikaine!

  Onpa riemastuttavaa löytää sun blogi, sain nimittäin vihjeen yhteiseltä tuttavaltamme Marialta, liekö häntä muistat Panaman ajoilta? Ollaan me jollain Lahtosen Seura- ja Huvitusmatkojen reissulla Turussakin käyty samassa porukassa 🙂
  Olen tässä iltani ratoksi lukenut, huutonauranut ja vedetsilmistätursuen itkunauranutkin koko tämän blogisi läpi, ai että ja hauskaa! En ole hetkeen ehtinyt blogeja tiiviisti seuraamaan, mutta teidän melskettä oli kyllä nyt suuri ilo lukea 🙂 Mitä parhainta joulua teille ja lämpöä vaaleanpunaiseen taloonne toivottelee

  Erika

  ps. Yleensä nauruttaa, kun blogeissa pitää todistaa, ettei oo robotti. Nyt pitää vaan osata sanoa kolmas sana paita, onni, suhteet, raha, perjantai. Aika hauskaa, mulla on kaikkia noita paitsi neljättä tänään!

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No morjens! Kylläpäs tämä piristi mieltäni toivottoman joulusiivon keskellä 😀 Kiva kuulla, että olet viihtynyt laadukkaiden (eh heh) juttujeni parissa! Jee. 

  Ja Panama-muistelot ja jopa Turku palauttaa kyllä hauskoja juttuja mieleen!! <3 Kyllä lipunmyynti on sitten mukavaa..

  Kiitos ihanasta palautteesta ja ihanaa joulua teidän värikkäseen elämään (kurkkasin tietysti blogiasi ja näyttää vahvalta toiminnalta siellä!) ja onnea uuteen vuoteen!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.