Kosinta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Naimisiinmeno tai avioliitto ei merkkaa miulle yhtää mittää!

– !!?

– Se on vaa yks paperilappune!

– !!?

– Että ihan hyvi mie voisin mennäkki siun kaa naimisii, jos sie halluut! Ku ei se minnuu mitenkää haittaiskaan, ku ei sillä oo miulle mittää merkitystä!

– Oliks toi kosinta!!!?

– ..no..no..

– Jos toi oli kosinta, nii vastaus on EIII!

– !??

– …että ei tosiaan mennä naimisii tältä pohjalta! Mää meen vaikka jonku muun kaa sitte!

– No mitä!?

– …

– No ei se nyt sitä tarkota, etten mie halluis siun kaa olla. Miulle ei vaa avioliitto merkkaa mittää! Että ihan sama miulle.

– !!?

– Että voiaa myö mennä, jos se siulle on tärkeetä..

– Joo kuule vaikka ois kuinka tärkeetä, nii en todellakaa mee sun kaa naimisii!

– !!?

– Että pidä tunkkis.

– No mitä!? Mistä sie ny suutut?

– !!!

– Mitä? Mistä?

– En kuule mistää!

– ??

– Eikä muuten todellakaa olla sitte menossa naimisiin!

– Ok.

 

Romanttista keskiviikkoa kaikille!

Lue myös:

Ei huolta

Share

31 kommenttia

 1. Noora kirjoitti: Vastaa

  JUURI kävin samaisen keskustelun poikaystäväni kanssa. Hän myös sanoi että ”kyllä me voitais mennä vaikka lounastauolla maistraattii että saatais tääki homma tehtyä”. TÄÄKI HOMMA! Onko tää joku Tamperelainen juttu?! Missä on mun romanttinen kosinta?!

  1. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

   Se on kuulkaas retroo tuo maanantaina maistraatissa lounastunnilla naimisiin meno. Niin 70-lukua että! Että ei tää naimisiin meno meille mitenkään tärkeetä ole, muka. Ja kuitenkin on.

   1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Retro on hyvä!!

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Niin juuri! MISSÄ ON FLASH MOPPI, jossa vapautetaan kyyhkysiä ja delfiinejä ja suhahdellaan paineilmalla ylös alas mun edessä ja lauletaan kuorossa WILL YOU MARRY ME, I LOVE YOU! WILL YOU WILL YOU! ja meikä ois ihan että ooh, mitä täällä tapahtuu rakas, olin vaan menossa tässä tukka pystyssä postilaatikolle..

   MISSÄ SE SELLANEN MOPPIKOSINTA ON?

 2. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  No voi pirskules, kun kääntyi tuo homma noin. 🙁 Mutta menkää kumminkin, koska naimisissa on kivaa ja häissä varsinkin. Anteeksi antamista ja pyytämistä. Myötä ja vastamäkiä. Rakkautta. Arkena ja pyhänä.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Haha, Anteeksiantamista, pyytämistä, myötä- ja vastamäkiä ja jopa Rakkautta on muutenkin 😀

 3. Nakkikeitto kirjoitti: Vastaa

  Onnea! 😉
  Samanlainen änkyrä löytyy täältä..

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Änkyröitä tuntuu olevan liikenteessä ihan reippaasti! Miten kukaan koskaan pääsee täällä naimisiin 😀

 4. Piika Vanha kirjoitti: Vastaa

  Tuo on vähän niinku meillä käyty keskustelu joskus vajaa 10 vuotta sitten. ”Mennään vaan naimisiin heti kun järkkäät häät”, sanoi mies, eikä olla vieläkään menty (eli en oo järkänny, hyi mua). PRKL!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Heti kun järkkäät häät!! 😀 😀 ah hah haha haa mahtavaa porukkaa kyllä!! <3

 5. Maininki kirjoitti: Vastaa

  Mullakin oli samanlainen ihan-sama-poikaystävä. Mä järjestin ne häät ja sit mua kosittiin häitä edeltävänä viikolla, heheh. Muistan hänen polvien rutinan aina… Käy se niinkin!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Loppumetreillä päätti sitten yllättää! Mahtavaa!! Onnea <3

 6. Jonsku kirjoitti: Vastaa

  No me yhessä päätettiin lopultakin tänä kesänä, että hoidetaas nyt tää homma pois alta ja ihan silleen salaa. Päätettiin kolme viikkoa ennen h-hää-hetkeä. Kahdelta todistajalta kysyttiin reilua vuorokautta ennen. Kukat valitsin matkalla maistraatille. Oli niin hauskaa! Ihana päivä! Ja ihanaa et se on nyt tehty! Se homma. Nyt me ollaan sitte aviopari, mies ja vaimo, hihhih! Veneellä mentiin lasten kanssa ja Savonlinnassa homma hoidettiin. Kyllä kannatti! 19 vuotta ehdittiinkin jo olla. Monta vuotta jo meinattiin molemmat, että ei meitä nyt niin haittaiskaan se naimisiin meno 😀
  Niin ja se oli perjantai, ei maanantai.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kuulostaa ihanalta HOMMAN POIS ALTA HOITAMISELTA <3

   Hih, onnea teille <3

 7. possu kirjoitti: Vastaa

  Joo kosinta ois ollu kiva. Mies ehdotti, että jos ostettais kihlat vähän niinku joululahjaksi kun ei muutakaan oikeen keksi. Ehdotus esitettiin kirjeen välityksellä, koska opiskelin toisella paikkakunnalla ja kännyt aika harvinaisia vielä silloin. Joka tapauksessa vastasin joo ja tässähän sitä ollaan avioparina. Kihlausaika oli kohtuulliset 11 vuotta ennen papin aamenta, että harkittua tuli 🙂

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   EN KEKSI MUUTAKAAN!!! Hyvää sakkia taas liikenteessä 😀 Hyvä, että harkitsit pari vuotta… 😉

 8. K kirjoitti: Vastaa

  Ja kuule voin kertoa, että se avioliitto ei ole edes pala paperia. Kirkossa oltiin, tahdon sanottiin ja pappi julisti meidät mieheksi ja vaimoksi, mutta minkään sorti paperia ei siitä saatu todistukseksi. Olin kyllä nyt kesällä serkun häissä ja ne sai vihkitodistuksen, joten ajattelin, että pitäisköhän soittaa perään ja kysyä sen todistuksen perään?

  Ja muakaan ei oo kosittu ja naimisissa ollaan (ehkä).

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Aaaaaargh! Eikö ees paperilappusta saa, no jo on!!!

   Ja onnea teille, jos ja kun EHKÄ olette naimisissa 😉

  2. possu kirjoitti: Vastaa

   Niin joo mekään ei saatu mitään dokumenttia. Luulin että saatais vihkitodistus, mutta ei. Onko minua huijattu?

   1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Oletteko naimisissa ollenkaan!!!??!??!

  3. possu kirjoitti: Vastaa

   Juu ei mekään mitään todistusta saatu, luulin että se kuuluu asiaan. Että ollaanko oikeesti naimisissa, onko minua huijattu?

   1. possu kirjoitti: Vastaa

    Kääk, tää mun vastaus vaan monistuu täällä!

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

     ANNA MENNÄ VAAN 🙂 kyllä täällä saa kommentoida!

 9. maria kirjoitti: Vastaa

  Mä yritin ehottaa et mentäis naimisiin niin tulis vähemmän paperihommia viisumihakemukseen ku eihä sillä nyt muuten mitään väliä oo. Sain tyrmäyksen 😀 Ei ollu kuulemma romanttista…

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Sielläkin oman elämänsä romantikko <3 <3

 10. Maya kirjoitti: Vastaa

  Hahhah, mäkin olen kysynyt ”et oliks toi kosinta, ja jos niin koitapa uudelleen”…. juteltiin hotellihuoneessa nycin reissussa kivan päivän & illan jälkeen ja mies totesi: ” olis niin paljon helpompaa puhua susta töissä jos olisit vaimo ja vois vaan sanoa niin” tms… ? no, nyt me kuitenkin ollaan menossa naimisiin, kosinnan hoidin minä, enkä edes odottanut karkauspäivää, vaikka samalle viikolle se sattuikin. Kukaan (paitsi te) ei vaan tiedä tästä. ?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hahaha! Hei multa kysytään usein, että onko se sun poikaystävä sun lasten isä, kun puhun poikaystävästä! 😀 Että pitäiskö mennä siksi naimisiin, niin voin puhua miehestä ja näiltä väärinkäsityksiltä vältyttäisiin 😉

   Mutta onnea teille, ihanaa hääpäivää!!! <3

 11. Veema kirjoitti: Vastaa

  Meillähän meni niin, että puhuttiin sarpanevan padasta ja sanoin siinä, että senhän vois sitten pyytää häälahjaks joskus. Mies kysyi, että oliks toi kosinta. Niin sanoin sitten, että vaikka. Johon mies sanoi, että hyvä idea 🙂 🙂
  Sit kesällä mentiin (ilman sormuksia) naimisiin, mut ei kyllä sittenkään pyydetty sarpanevan pataa lahjaks. Vieraita oli 19. Huikea ilta oli! Kannatti mennä naimisiin, vaikka mikään ei muuttunukkaan. Ei nimetkään. Eikä sormuksia oo vieläkään. Ihana mies. Arjen romantiikka <3

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   <3 <3 Onnea teille! :)

 12. Tuuli kirjoitti: Vastaa

  Mies olis halunnut sen vihkitodistuksen kehyksiin seinälle. Että pyytäkää nyt hyvänen aika ne paperit jostain jos ette ole saaneet!! Ja jos kirkossa menette avikseen, niin kaikki tärkeät lupaukset tulee jatkossa kirjoittaa paperille, allekirjoittaa ja laittaa vihkiraamatun väliin. Kuten: lupaan etten enää osallistu Pirkan Hiihtoon #koskasydänkohtaus

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ahahhahahahhahaaa! Pirkan Hiihto -lupaus, parasta!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.