Menovinkki – Pop Up Kirppis Akun Tehtaalla

kirppis2.jpg

Tampereella Akun Tehtaalla järjestetään 27.-28.2. koko perheen kirppistapahtuma Pop Up Kirppis. Kahvion antimien ja kirpputorin lisäksi Tehtaan kirppistapahtumassa on lapsille luvassa mukavaa ohjelmaa: puuhanurkkaus, soittolava, saippuakuplien puhaltelua ja makkaranpaistoa. Tampereen ja Ylöjärven rajalla sijaitseva Akun Tehdas on muutenkin poikkeamisen arvoinen paikka.

Pidin Akun Tehtaalla toimistoa pitkään, joten menen Pop Up -kirppikselle ainakin morjestelemaan työkavereita ja paistamaan makkaraa. Lämmöllä muistelen vanhoja toimistoaikojani, kun työpuheluiden taustalla soi alakerrassa reenaava Eppu Normaali ja kollegani päivitteli tarviiko noidenki oikeesti vielä reenata… Lämmöllä muistelen myös Tehtaan pikkujouluissa spidermantrikoilleni kaatamaani kaatunutta punkkua ja Eppujen keikkaa Tehtaan loistokkailla synttärijuhlilla. Oi aikoja! Tehtaan katon alle mahtuu monia hyviä muistoja.

Yritän tässä kirjoittaessani ruoskia itseni lupaamaan saapuvani paikan päälle myymään kirppistavaraa. Jospa saisin puhtia kevätsiivoon, kävisin kaappini läpi ja pistäisin vanhat vaatteet ja tavarat kiertoon. Yritän!

Kannattaa joka tapauksessa saapua Akun Tehtaalle 27.-28.2.

Tapahtuma Facebookissa

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

 

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.