Lounassuositus Tampereella ja kotitoimistobuu

Oltuani pari päivää flunssan kourissa eristettynä etätyöskentelijänä, kaipaan toimistolle! Ei se sekainen pöytä tai kirkkaat loisteputket, vaan hyvät toimistokollegat ja jaettu lounastauko. Höpöttelyt, päivittelyt, manailut, musa ja kahvikone.

Palattuani äitiyslomalta osa-aikaiseksi yrittäjäksi arvoin pitkään työhuoneen tarpeellisuutta, mutta kyseistä arpajaistarvetta ei ole enää esiintynyt lukuunottamatta muutamaa jopolla sotkettua loskaista räntäaamua. 

Yksinäisenä tynnyripäänä ja yököttäväksi käynyt PanadolHotti-kuppi kädessä kaiholla muistelen viime viikon lounastuntia työkaverini kanssa kauppahallin 4 Vuodenaikaa -ravintolassa.

kuva.JPG

Söin listan vakkariannoksen, ranskalaisen kalakeiton. Nam!

kuva.JPG

Työkaverini tilasi blinin sienitäytteellä. Nam!

Suosittelen lounasravintola 4 Vuodenaikaa kaikille herkkusuille. Vuosien ajan ravintolassa rampanneena julistan kaikkien annoksien olleen poikkeuksetta erinomaisia. (Ihan pieni miinus lasten lohiannoksesta, josta Pojalle jäi nälkä. Olisi pitänyt ottaa kunnon annos myös pienelle lounastajalle.) Harmi, ettei 4 Vuodenaikaa ole iltaisin auki.

Toivottavasti kuume on huomenna laskenut ja pääsen läpi lumen hurauttamaan pyörällä töihin. Loppuu kotitoimistosekoilu ja niistäminen.

 

Pysykää terveenä, syökää hyvin!

Share

8 kommenttia

 1. biscotti kirjoitti: Vastaa

  Tuo blini näyttää aivan joltain muulta kuin bliniltä. 😀

 2. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Hyvä, kun muistutit! Pitääkin taas mennä, neljä vuodenaikaa on yksi Tampereen parhaista lounaspaikoista. Parane pian!

 3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, kuvat eivät ehkä anna oikeutta herkullisille annoksille ja se oli kyllä todella muhku blini 😀 Mutta todella hyvää! (sain maistaa) Olen nähnyt vain lättymäisempiä tapauksia tätä ennen..

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Niin on! 🙂 sinne vaan!

  Ja kiitos, toivottavasti paranen : /

 5. Rosanna kirjoitti: Vastaa

  Tuo ranskalainen lohikeitto on vaan ehkä parasta ikinä!! En ikinä malta tilata mitään muuta, sillä kuitenkin kaipaan sitten vaan tota lohikeittoa, mutta punajuuri-vuohenjuustokeitto oli joskus ainakin myös hyvää (mutta ei silti lohikeittoa). 

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No niinpä, se on juurikin niin hyvää, ettei meinaa ikinä raaskia ottaa muuta. Vaikka kaikki muutkin annokset on ollut hyviä 🙂 mmmm…mm..

 7. Enne kirjoitti: Vastaa

  Hankkisin työhuoneen välittömästi, jos vaan olisi varaa. Nyt ei ole, varsinkin kun töitä voi tehdä kotoakin. Olen kyllä alkanut aamuisin meikkaamaan ja pukemaan yöpaidan tilalle jotain muuta, vaikka en kotoa poistuisikaan päivän aikana. Tulee heti paljon skarpimpi olo 🙂

 8. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, vähän pitkän pennin joutuu pulittaan, vaikka mulla on siis vaan pöytä vuokralla, ei toimistoo tai ees huonetta 🙂 .. mut joo, ei mun hommista pelkästään kotona tullu mitään.

  Ja niin tunnistan tuon pakko-ottaa-nyt-ees-tää-yöpuku-pois tilanteen! 😀 Mulle käy usein myös niin, että pakko sulattaa pakastin tässä nyt kesken päivän…

  Tsemppiä sinne kotona työskentelyyn 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.