1- ja 4-vuotiaat veljekset nukkuivat koko yön omissa sängyissään Tampereella

PIRKANMAA Tampereen Nekalassa koettiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä erikoinen tilanne, kun 1- ja 4-vuotiaat veljekset nukkuivat koko yön aamuun asti omissa sängyissään. Erityisen harvinaisen tilanteesta tekee se, ettei kumpikaan lapsi herännyt koko yön aikana kertaakaan ja illalla molemmat kävivät hyvillä mielin täydessä yhteisymmärryksessä uuteen kerrossänkyynsä nukkumaan.

Tavoitimme perheenäidin, joka ymmärrettävästi oli vielä hieman tolaltaan uudesta tilanteesta, eikä ollut uskoa tapahtunutta todeksi. Perheen äiti oli tottunut nukkumaan ”milloin missäkin”, sillä lapset olivat tottumuksesta johtuen vallanneet talouden parisängyn ja äiti oli odottanut, milloin olisi kypsä aika nuorimmaisen siirtyä omaan sänkyyn. Ajan kypsyyttä nekalalaisäiti kertoo mitanneensa suoraan suhteessa oman kypsyytensä kanssa.

– Alko meinaan pikkasen keittää se vierashuoneen lattialla nukkuminen! Sittemmää aattelin, että nyssaa tää kiintymysvanhemmuus ja saatanan sekoilu riittää! Me haettiin tosta naapurista kerrossänky ja illalla jätkät meni siihen nukkuun ja aamulla ne heräs tyytyväisenä omista sängyistään. Että tälläin tää ongelma saatiin aika nopeesti ratkaistua, ei tässä menny pyöriessä kuvvaan reilu vuosi, järkyttynyt perheen äiti kertoo tapahtumien kulusta.

Perhe oli kärsinyt uniongelmista ja epämääräisistä sängyralleista jo pidempään. Tutkimuksissa myös paljastui, että ennen kerrossängyn hankintaa perheen lapsille ei ollut lasten huoneessa edes sopivan kokoisia sänkyjä ja lisäksi perheen nuorimman lapsen kerrotaan pitäneen pinnasänkyä täysin pilkkanaan. Pinnasänky on nyt annettu pois ja kysyttäessä nekalalaisäidin neuvoa uniongelmien kanssa kamppaileville pikkulapsiperheille, vastaus on selvä:

– Hankkikaa lapselle hyvänen aika oma sänky!

Nekalalainen perheen äiti on edelleen järkyttynyt viime öisistä tapahtumista, mutta rauhoittelee ilmoittamalla, että sama tilanne tuskin tulee toistumaan ihan heti lähitulevaisuudessa.

Kuvan sänky ei liity tapaukseen.

 

Muita uutispommeja:

Hipillä nähtiin ehjät farkut Nekalassa

Nekalalaismies tapetoi keittiön loppuun Tampereella

Marimekko jälleen kopioepäilysten kohteena

Suosittu KonMari-menetelmä saamassa kilpailijan

Share

3 kommenttia

 1. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  Se on muuten 7 oikein, kun saa kunnon yöunet. Ja tämä lottovoitto arvotaan joka yö!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ja jo toinen yö putkeen hirveellä lotto-onnella, pienempi mönki vasta kuuden jälkeen jatkamaan unia meidän makkariin, mutta sitä ennen ei inahdustakaan kerrossängystä? WO HOOO!

   (Miksi helvetissä tätä ei voinut tehdä aikaisemmin!?)

 2. Supersanna kirjoitti: Vastaa

  Voi että, apua 😀 😀 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.