TAUKO X NEULOMO, MADE IN NOKIA

purje_capri_pants-black-front-01_0

Jälleen on mahdollisuus tilailla ennakkoon Nokian tehtailla valmistettua kotimaista designia! Tällä kertaa tilattavissa on TAUKO x Neulomo -minimallisto, joka koostuu Nokian Neulomon kanssa yhteistyössä valmistettavasta kolmesta eri mallista: Taukon caprihousuista, topista ja kimonohihaisesta mekosta.

Vaatteissa käytetty materiaali on olemassa olevien lankojen ja neulosten ylijäämää.

Nokian Neulomo perustettiin edistämään vastuullista tekstiili- ja valmisvaateteollisuutta Suomessa. TAUKO Design Oy:n lisäksi Neulomon verkostoon kuuluvat muun muassa ekologinen verkkokauppa Weecos Oy ja Papu Design. Syksyllä Nanso siirtää tuotantonsa Viroon ja Neulomo selvittää Nanson Nokian tehtaan toiminnan jatkamismahdollisuuksia.

Toivottavasti Neulomon porukka saisi tehtaan toiminnan jatkumaan syksylläkin!

purje_capri_pants-black-front-02_0

Pehmeästä ja laskeutuvasta viskoosista valmistetut purje-caprihousut housut voisivat olla ihanat tämän kesän pöksyt, joista voisi kauniilla kengillä ja yläosalla stailata myös juhlavamman asun…tai vaan rennosti lepattaa tennarit jalassa puistossa menemään! Aika ihanat!

salmiakki_top-black-flat-01_0

Myös malliston halterneck-mallinen Salmiakki-toppi houkuttaisi. Toppi on TAUKO x Neulomo-mallistossa myös vaaleansinisenä, jossa neuloksen hienovarainen salmiakkikuosi erottuu selkeämmin.

silmu_dress-taivaansininen-02_0 _mg_6675_0

Vaaleansinisenä ja mustana valmistetaan myös kahdesta erilaisesta neuloksesta valmistettavaa Tauko-mekkoa. Mekon etuhelmassa on kaksi taskua. Neulosmekko sopisi hyvin myös syysvaatteeksi töihin.

TAUKO x Neulomon ennakkomyynti on nyt startannut Weecos-verkkokaupassa. Ennakkomyyntiaika jatkuu 5.6. asti ja materiaaleja on rajoitetusti, joten suosittelen nopeita peliliikkeitä!

Tyylikästä tiistaita!

Share

6 kommenttia

 1. SuperSanna kirjoitti: Vastaa

  Uuh, nuo housut on niin hienot, että oli pakko tilata! Ja niihin vois mahtuakin melko pian kun saan vielä masussa olevan vauvelin ulos 🙂

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ne on ihan tosi ihanat, itsekin niitä tässä harkitsen! 🙂

   Hih, ONNEA VAUVELISTA! IHanaa!

 2. Helmi kirjoitti: Vastaa

  Olin jo ihan että onko susta tullut täällä uudessa paikassa muotibloggaaja mut luin sit vanhempiakin juttuja ja tajusin että ei huolta 😀

  Mutta oikeasti haluaisin tietää mistä nuo ekan kuvan sandaalit saa????

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   MÄÄ OON AINA OLLUT MUOTIBLOGGAAJA!!!!!

   PS. kivaa, kun tulit käymään täällä uudella tontilla ja en tiiä, mistä nuo kengät, mutta ne on ihanat 🙂

 3. Salla kirjoitti: Vastaa

  ”Nyt on syy laittaa ne varaston perillä lojuvat käyttämättömät kamat tori.fi:n myyntiin, että saa tienattua tuollaisten housujen hinnan.” Alle kahdessa vuorokaudessa sain rahat kasaan. Kiitos vinkistä!
  T. Enää lasitiilet myynnissä

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   OIh, kun mäkin saisin tuollaisen projektin tehtyä! Ja nuo housut on IHANAT!! Onnea niistä! 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.