Ystäväni, orjani

Hyvä ystävä saapuu apuun silloin, kun sitä vähiten osaa odottaa. Tässä tapauksessa, kun hän itse osaa sitä vähiten odottaa. Kaveri kutsui itsensä meille kahville ja sai yllätykseksi kahvien lisäksi myös kaalilaatikkoa ja aika helvetinmoisen kaappiprojektin. Jotta saadaan tilaa viikonlopuksi kyläilemään saapuville stadilaisille ystäville ja naapurin koiralle, yläkerran (tulevan) makuuhuoneen vallanneet vaatesäkit ja -laatikot täytyi viikata vastavalmistuneeseen kaappiin (, jonka korien ja rekkien kasaamisessa motkotuslakko ja kiroilulakko ja kaikki muutkin lakot karkasivat pahasti lapasesta mittavirheen takia). Näin kaappasimme yllätysvierailulle saapuneen ystävän kotiorjaksemme koko illaksi ja hän osoittautui erinomaiseksi vaatteiden lajittelijaksi, ripustajaksi ja sortteeraajaksi.

suvi1.jpg
Haha. Tässä ei taida vielä aavistaa, millaiseen kaaokseen aijomme hänet valjastaa. Ha ha. Onko pulla hyvää? Kiva, kun tulit kylään....meillä on tässä aika paljon hommaa..Onko sulla muuten kiire? Muutama vaate pitäisi viikata kaappiin. Sähän oot hyvä järjestämään?

suvi3.jpg

Tässä huoneessa on muutama laatikko (4 jättilaatikkoa) ja tuossa toisessa on pari säkkiä (7 säkkiä!) ja ne vaan pitäisi käydä läpi ja laittaa kaappiin. Eh he..Poikakin auttaa meitä, niin se menee ihan nopsaan tässä rupatellessa. (4 tuntia ei riitä ja sekoittava pieni pussihousu riepottaa kaiken pitkin lattiaa ja piiloutuu välillä kaappiin)

Yläkerran keittiön tilalla on nyt liukuovikaapit, joiden takaa löytyy minun ja raksahipin uskomattomat muotiluomukset hyvässä järjestyksessä. Mieletöntä. PS. Minä en osta enään koskaan yhtäkään mekkoa. Älkääkä kukaan antako enää yksiäkään vanhoja erikoiskukkahousuja, pinkkejä pillejä, shakiralannehousuja tai muita polttareistanne ylijäämiä hassuvaatteita hipille, koska kaappi on nyt täynnä.

Yläkerran huoneet ovat tyhjiä muuttolaatikko-, työkalu- ja purkuroinakasoista. Tervetuloa askeettiseen vierashuoneeseen yövieraat ja naapurin muijan piski! (Ja tervetuloa sen jälkeen yläkerran muiden huoneiden remppa.)

suvi4.jpg

Uskomatonta. Mieletön pukeutumishuone on valmis (tai pitäähän se vielä tapetoida ja vähän maalata lattiaa, mutta..)!

Kiitos Suvi  <3 Ja tulkaahan meille syömään pian! Hippi tekee herkut.

 

Nyt vetäydyn miettimään, mitä hommaa keksisin kohta saapuville stadin giltsille ja kundille perheineen (lapsityövoima on sallittu kivoissa pikku talkoissa). Haravoita on onneksi kaksi, maalitelojakin on muutama…

 

Share

2 kommenttia

  1. ellu. kirjoitti: Vastaa

    Tää toimii oikein mainiosti myös mm. appiukon kohdalla. Se kun on aina into piukassa tekemässä kaikkea ja rakentamassa ja remppaamassa, niin siltä vähän uskaltaa kysyäkkin, että hei, toi ovi vähän repsottaa.. Viimeksi (tai itseasiassa edellis edellis kerralla..), tokaisin miehelle, että nyt kun isäs on täällä, niin katottaiskos sitä parvekkeen ovea.. Lopputuloksena meillä oli parvekkeessa reikä, siinä ovenkarmi ja ovi paikoillaan ja appivanhemmat päättivät jäädä yöksi. ALUNPERIN niiden piti tulla vaan päiväkäynnille.. (ja miettivät varmaan, tai ainakin anoppi, että ei hitto kun pitikin tulla) 😀

    Mutta hei, parasta on tommoset ystävät ja läheiset, jotka oikeasti haluavat auttaa! <3

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Niin toimii! Meilläkin appiukko on ollut jo tekemässä keittiön remppaa, vessan ovea yms..Eikä ees kovasti vihjailtu, vaan varta vasten kutsuttiin meille remppailemaan, kun hänellä oli loma. 🙂 Kätevää ja niin mukavaa!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.