Nenäpäivä-keräyksen potti ja kiroilupurkin tyhjennys

Nyssi! Hyvää Nenäpäivää kaikille!

Appiukon antaman suoran palautteen innoittamana menin itseeni ja tilille huonosta kielenkäytöstäni. Sitouduin kiroilupurkkihaasteeseen, eli lupauduin maksamaan NENÄPÄIVÄ-keräykseen kaikista tämän vuoden postauksistani löytyvistä kirosanoista 1 e / kpl! Laskenta on vihdoin suoritettu.

Vähän valui silmämunistani verta lukiessani viime yönä lähes kaikki tämän vuoden postaukseni läpi. Ei saatana (1e), mitä settiä! Kiroilun määrä ei niinkään järkyttänyt (vähän toki sekin), mutta yleisesti pitää kyllä vähän ihmetellä blogini suosiota. Melko sekavaa sepustusta darraisista junamatkoista, maanista napinaa aamupuurosta, epäilyttäviä autokauppoja sekä joutavia keskusteluja, joissa omat vuorosanani on pelkkää vittua (1e).

Mikä lukijoitani vaivaa!? Aaaargh! Jotenkin ymmärrän appiukon ystävän kommenttia TÄYSIN.

Joka tapauksessa, haasteeni päättyy tänään Asikaisen kiroilupurkin tyhjentämiseen:

Asikaisen potti on 223 euroa ja koko potti laitetaan tänään laitetaan Nenäpäiväkeräykseen.

Kaikista eniten (14 euroa) minulle tuli maksamaan postaukseni pinnasängystä, jossa ei suuremmin edes nukuttu. Hyvä niin. Vaikka rumalla kielenkäytölläni ei sovi ylpeillä, olen ylpeä keräämästäni summasta.

Nenäpäivä auttaa maailman lapsia hankkien varoja yhdeksän järjestön pitkäkestoisiin kehitysyhteistyöhankkeisiin Afrikassa, Aasiassa sekä Etelä-Amerikassa. Nenäpäivän keräystuotolla järjestöt edistävät lasten koulutusta ja turvaa, vahvistavat perheiden ja yhteisöjen asemaa sekä tekevät työtä lasten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Vielä ehtii mukaan keräykseen! Nenäpäivä-kampanja huipentuu tänään illalla Suomen suurimpaan hyväntekeväisyyslähetykseen, Nenäpäivä-show’hun, Yle TV2:lla. 

Ihanaa viikonloppua kaikille! Nyt menen pesemään suuni ja edustuspaitani ja lähden todella siivosti paneelikeskustelemaan.

Share

6 kommenttia

 1. Taija kirjoitti: Vastaa

  Voi sua Asikaine minkä teit ❤

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   <3

 2. Hanna kirjoitti: Vastaa

  Ihan mahtavaa ❤️ Mä osallistun kyllä nyt kans. Vaikkakin pienemmällä summalla mutta kuitenkin.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Jes jes jes ihan mahtavaa!! HYVÄ ME!!!

 3. eläkeukko kirjoitti: Vastaa

  Liekö Riku Riihilahti tai muut TV-Villikortti-tyypit lukeneet Asikaine-blogia, siinä mm Kalle Palander maksoi myös muutamasta voimasanastaan yli 200 euroa , muut kylläkin vähemmän. Jos näin , niin kiroilupurkki – idean merkitys kasvoi entisestään.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Haha! ois tullu kalliiksi, jos oisin lähtenyt tollasilla hinnoilla mukaan 😀 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.