Kotitoimistorakkautta

Pääasiassa olen hoitovapaalla, mutta teen pari päivää viikossa töitä. Yhden päivän teen yleensä kodin ulkopuolella ja silloin joku sukulainen hoitaa poikaa. Toinen ’päivä’ koostuu illoista ja muista liukenevista vapaahetkistä, jolloin istun kotona viiniä kaadellen  koneella työskennellen. Lähden mielelläni muualle duuniin, voin rauhassa keskittyä, tavata työkavereita ja olla jotain muuta kuin kotiäi-jä (poika kutsuu minua äijäksi).

Kotitoimistossa hermot raastuvat välillä riekaleiksi. Puhelimessa on turha esittää uskottavaa henkilöä, kun taustalla kuuluu intensiivinen jankkaus TÖÖT-TÖ TÖÖT-TÖ TÖÖT-TÖ, joka ei vaimene ennen kuin saa tissin suuhunsa tai soittaja laskee luurin. Pari viikkoa sitten lähetin viestin, jossa karhusin suorittamatonta maksua. Poika lähetti asiakkaalle meilin perään: 44444%%%%%%%%%%%%%%rrrrrnjkd<xlc       LLLLLLööööööööööööööi   i   i iiiii.

Myös raksahippi aiheuttaa omat haasteensa kotitoimiston assarina. Jatkuva kitaran rämpytys soittaminen ja remonttimekkala häiritsevät. Välillä hippi houkuttelee läppärin äärestä pahoille teille ja työt unohtuvat.

Samalla nämä raivostuttavimmat asiat ovat myös ne kotitoimiston parhaat elementit.

koti01.jpg

– En kai soittanut pahaan aikaan?

koti02.jpg

-…öö et ollenkaan..

TÖÖT TÖ TÖÖT TÖ

-..minkälaisella asialla..

TÖÖT ÄII JÄ ÄI JÄ ÄIII JÄ

 

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.