Vuosi ilman vaatteita!

Pohdiskelin Vuosi ilman uusia vaatteita -haastetta, lähteäkö mukaan haasteeseen?

Alusvaatteita ihan pakko ostaa. Mitä, jos mun kumpparit hajoo? Onko mulla ees jumppavaatteita, kun nyt ilmottauduin siihen jumppaankin naapurin muijien kanssa. Mikäs talvitakki mulla on? Lasketaanko kengät vaatteiksi? Päräyttävimmät vaatteet ostan kyllä aina kirppiksiltä tai second handeista. Jos mää meen johonkin reissuun ja löydän siellä jonkun helmen, niin sitten ketuttaa. Ehkä voin toivoa Hipiltä joululahjaksi alusvaatteita, tietääköhän se mun koon? Ööh… Saatanan sukkahousut on näköjään taas rikki. Onneksi pelishortsit löyty viikonlopun jäljiltä, niillä voin sitten luistella.

IMG_4534.jpg

Sukkahousujeni silmä pakeni ajatustani nopeammin. Aivoraksutuksen jälkeen tein pienen tarkastusreissun yläkerran pukeutumishuoneeseen. Availin kaapinovea.

 

 

Talossamme on vaatteille yksi _huone_ , jossa minun mekkoni, paljettini ja jakkuni ovat ajaneet Hipin raksavaatteet, ihkut napapaidat, pelihousut ja tyttöjenfarkut pieneen nurkkaan. Olen ominut Hipin Stoogesit ja muut kivat paidat, käytän boyfriendinä boyfriendini toisia ehjiä farkkuja ja muutenkin ruusuhuoneessa vallitsee aika paha Asikaine-diktatuuri ja 6-0 tilajako.

Lähden mukaan Vuosi ilman vaatteita -haasteeseen!

Muutama poikkeus! Annan itselleni luvan ostaa alusvaatteita ja sukkiksia tarvittaessa. Ja kuten ’virallisessa haasteessa’ oli lupa ratketa kolmesti. Nämä säästän mahdollisille lenkkarit-hajosivat-pillifarkut-ei-mee-kiinni-tilanteille tai matkoille (ja matkarepeämiseenkin on tultava vastaan aivan helvetin hieno tanhuasu, jotta ostaminen olisi sallittua).

Koska vaatteita saa ostaa kirppiksiltä, uskoisin vuodesta tulevan paljon tyylikkäämpi kuin yleensä.

Serkultani saapui juuri viesti, että laittaa nyssäkän mammamme vanhoja vaatteita Nekalaan päin. Mitäköhän helmiä sieltä tulee?

 

 

Share

3 kommenttia

  1. sanninen kirjoitti: Vastaa

    Eihän toi oo mikään haaste jos saa ostaa alusvaatteet ja mitä vaan kirpparilta. Humpuukia!!! 😀

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Haters gonna hate!

  3. sanninen kirjoitti: Vastaa

    HUMPUUKIA!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.