Salainen maitokapakka -Vinkki tamperelaisille

Torstaiviineillä yksi naapurin muijista onnistui saamaan koko porukan hiljaiseksi kertomalla Nekalassa sijaitsevasta maitomyymälästä, jonka olemassaolosta me muut olimme tietämättömiä. Siis tä? Ihan tossa vieressä? Siis mitä siellä myydään? Maitoo? Emmää tienny sellasesta. Emmääkään. Tiesiksää? Siis missä seo? Ai juustooki? Siis missä? Emmääkään oo käyny.

Uutisaallon aiheuttamasta ryhmähämmennyksestä selvittyämme kaadoimme laseihimme lisää viiniä ja kuuntelimme silmät pyöreinä listaa naapurin muijan tekemistä löydöistä Länsi-Maidon myymälästä.

Perjantaina kahvimaidon loputtua pyöräilimme Pojan kanssa salaperäiseen maitomyymälään, jonne ei meiltä tainnut olla kilometrinkään matkaa.

kuva.JPG

Länsi-Maidon myymälä palvelee pääasiassa maidontuottajia, joten kaupan ensimmäisistä hyllyistä löytyy rehua, työkäsineitä sekä muita maitotuottajien tarvikkeita. Mutta ison liukuoven takaa löytyy rivitolkulla jugurtteja, juustoja, maitoja, jätskiä, rahkaa, kermaa, kotijuustoa ja muita valkeita herkkuja. Osa valikoimasta on normaalihintaisia, mutta useat tuotteet olivat kovassa alessa (mm. erikoisjuustoja 1,5 eurolla, jugurtteja 15 senttiä kappale ) ja myös laktoosittomia maitoja oli tarjouksessa.

Ilmeisesti on aikalailla säkäpeliä, mitä myymälässä sattuu olemaan tarjolla ja tarjouksessa. Tällä kertaa löysimme kaikenlaista.

kuva.JPG

Keräsimme pienen maidonystävän kanssa kylmähuoneesta raejuustoa, herkkurahkoja, maitoa ja jugurttia. Poika kikkaili liukuoven napin kanssa. Lopuksi kalusimme vielä alejätskejä laareista. Minkä sää haluut näistä? Mää otan muuten tän. Eiku tän.

kuva.JPG

Kassalla ei käynyt käteinen. Ostoksemme jäivät kauppaan. Poika hermostui. Anna tädille se maitopurkki. Perus. Olimme tyypilliseen tapaamme lähteneet pyöräretkelle huolettomasti ilman laukkua, vain muutama seteli taskussa.

Ei aina voi onnistua, mutta aina voi pyöräillä leikkipuistoon kiikkumaan.

 

Suosittelen erikoismyymälää kaikille maitoparroille, juustohiirille ja kermaperseille. Muistakaa ottaa maksukortit mukaan!

Länsi-Maidon tuottajien ja Valion myymälä on Nekalassa osoitteessa Vihiojantie 3. Käynti myymälään on Ahlmanintien puolelta viittoja seuraten. Myymälä on auki ma–pe kello 9–16.

 

 

Share

10 kommenttia

 1. LauraEm. kirjoitti: Vastaa

  Meidän maitohiippari ei oo suostunut kerään sieltä yhtään mitään, koska siirtyminen eteenpäin eteisen lehmältä aiheuttaa kiljumisreaktion 😀

 2. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Ihana postaus,kiitos!
  t. ”nuori-maidontuottaja joka usein käy samaisessa myymälässä”

 3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, eteisen lehmä oli hitti meilläkin 🙂

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei, kiva kuulla kiitos! 🙂

 5. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Oi vitsi, kävisin tuolla joka päivä jos asuisin noin lähellä 😀

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Maito maistuu!

 7. Lisa Love kirjoitti: Vastaa

  Siis tuo on aivan loistava paikka. Kävin sieltä joulun jälkeen hakemassa vähän glögiä muistaaksnei huiman 0,15e purkin kappalehintaan. Ihan naurettavaa mitne pieni moka vaikkapa tuoteselosteessa voi tuoda meille tavan kuluttajille ihanan eron hintaan. Kyllä kelpaa. Ei ole tullut käytyä taas aikoihin mutta nyt kun sanoit asiasta ääneen niin minäkin menen. Juustoa sais olla halvalla. Peukut pystyyn että olis.

 8. Hei kiitos vinkistä! Tai olihan tänne järven toiselle puolelle joskus aiemminkin jo kantautunut huhuja tästä maitosalakapakasta, mutta olin vaan onnistunut unohtamaan sen olemassaolon. Nyt kun muistutit asiasta, niin voisin ehkä jopa saada aikaiseksi mennä sinne. 🙂

 9. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Mahtavaa, että meet! Pidetään peukkuja juustoille! 🙂

 10. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kannattaa käydä! Ja muista ottaa kortti mukaan, ettei käy niin kuin meille! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.