Häähumussa

Eilen juhlimme ystäviemme häitä. Ihanat juhlat ja niin kaunis morsiuspari. Oih! Morsiammella oli iso kukkaseppele ja äitinsä vanha hääpuku. Miten ihana ilta olikaan. Tanssittua tuli aamuun asti. <3

Kuvani eivät tee mitään oikeutta kenellekään, jätetään tilaa mielikuvitukselle. Keskityin enemmän syömiseen ja tanssimiseen kuin kuvaamiseen.

pikku01.jpg

Juhla-asuna minulla oli hame ja toppi, jotka ostin kesällä Turusta Boutique Minnestä. Minne myy oman vaatemalliston lisäksi second hand -vaatteita. Topin ja hameen lisäksi kyseiseen asuun kuuluu lisäksi vielä jakku samasta kuosista, mutta se tekee hieman tanttamaisen vaikutelman, joten jätin sen kotiin. Asun edellinen omistaja oli kuulemma vaatekauppias, joka on aikoinaan ompeluttanut asun itselleen. En edes ehtinyt silittämään muuttolaatikon pohjalta kaivettua pukua, mutta ihan hyvältä se näytti silti. Iltalaukku on UFF-löytö. Pinkki niittiranneke on ajautunut meille jostain hipin mukana ja aina kun pidän sitä pelkään, että oikea omistaja katsoo kärttyisenä vieressä. Jos tunnistat omaksesi, niin ilmoita!

pikku02.jpg

Raksahippi on ostanut pukunsa Yesterdaysta, joka muuten on paras second hand -kauppa Tampereella. Eikä vähiten siksi, että myyjällä on niin hyvät läpät ja pettämätön tyylitaju. Hippi oli illan komein mies, tietysti.

Morsiusparin häätanssina oli Cardigansin You Are The Storm.

pikku03.jpg

oh it’s healing – bang bang bang
i can hear your cannons call
you’ve been aiming at my land
your hungry hammer is falling
and if you want me I’m your country

pikku05.jpg

Raksahippi ei kosinut, vaikka vihjailin asiasta suureen ääneen.

Share

4 kommenttia

 1. Emmi Nuorgam kirjoitti: Vastaa

  Asikaine on kyllä hoikistunut niin, että kohta katoat vaatteisiisi!

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Tuo asu ja kuva vähän hämäävät mua pienemmäksi! Tosin ehkä surullinen kesä saattoi vähän kuihduttaa ja varmaan on osuutta asiaan myös tuolla 12 kg kahvakuulalla, jota tulee kannettua kainalossa koko ajan..

  Mutta kyllä ruoka maistuu. Eilen taas mätin siellä häissä sellaset setit, että nam nam.

   

 3. wilmiina kirjoitti: Vastaa

  en sano ekaa kertaa enkä varmana viimeistäkään mut toi sun mekko on mmmmahtava!
  sopii sulle ihan superhyvin!! 🙂

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiiitos! sitä on kyllä tullut pidettyäkin 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.