12 kommenttia

 1. Kiistala kirjoitti: Vastaa

  Tämä on mennyt ihan mahdottomaksi! *puuskahdus*

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hahahahahahaa!

 2. kati kirjoitti: Vastaa

  Loistavaa! Täytyy pitää reuhkalinja!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Niin, muuten on vaara joutua vaativiin hommiin….

 3. Sylvia kirjoitti: Vastaa

  Hehheh. Onneksi omassa työssä on pakkokäyttöinen univormu. Ei tuu näitä pukeutumisongelmia. Tän keskustelun vois ulottaa lastenkin, jotka perhettään omalla työpaikallaan aka päivähoidossa edustavat, vaatteisiin. Kyllähän pulleroisten vaatteistakin voi jo päätellä kaiken perheen sosioekonomisesta asemasta arvojen kautta arjen valintoihin. Ja siitä se sitten lähtee, koko elämän mittainen matka muiden arvostelujen ja johtopäätöstenteon kohteena. Heh.

  P.s Löytyikö se glitter mekko? Ihan oikeesti kiinnostaa.

  P.p.s Vaikutat blogisi myötä niin supermuikilta et oon joskus aatellut hyppääväni täältä stadista ”Nekalanjunaan” viinipullon kanssa. Oon sellainen ”naapurin muija” täältä vähän kauempaa. ?

  T: Sylvia

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo, hyvä pointti. Hesarissa oli (juttu oli vaatemerkki Vimmasta) jo viitattukin lasten pukemiseen vanhempien edustuskappaleina (en muista, mikä sanavalinta siinä oli) ja ylipäänsä lastenvaatteiden ”välittämään viestiin”. Apua!

   PS. Mekkoa ei ole näkynyt, mutta se on kuulemma tallessa reeniksellä…

   PPS. Nekalanjuna on ihan mahtava suunnitelma 😀 😀 Kyllä naapurin muijia voi olla joka kaupungissa!

 4. Rilo kirjoitti: Vastaa

  Kyse ei ole vain vaatteista! Sama kaksikko muistutti, että jos on KYNSINAUHAT huonona NAISELLA niin vievät huomion itse työasiasta. Eilen juuri toimistolla mietin farkuissani ja maihareissa, tallitöiden kuluttamia kynsiäni katsellessa, että kyllä varmaan kohta tulee joku intterventtio työkavereilta.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ja muista myös sitten värjätä tukka myös,
   voi tulla muuten inverttio siitäkin!

 5. Oija kirjoitti: Vastaa

  Ah! Tämä Hesarin juttu aiheutti minussa aamumetrossa maanantaina varsinaisen raivohalvauksen. Varsinkin kohta, jossa sanottiin, ettei naisilla saisi harmaantuminen näkyä, kirvoitti liudan kiukkuisia whatsapp-viestejä ystäville. Itse rupesin harmaantumaan ensimmäisen lapsen myötä kolmekympisenä ja tummanruskeassa tukassa hopeiset pitkät haivenet erottuvat, vaikka niitä vielä yksittäin esiintyykin. En todellakaan aio mennä väripurkille, enemmänkin toivon, että harmaantuminen hieman vauhdittuisi nykyisestä.

  Olen myös työskennellyt hyvän pukeutumisen viimeisessä linnakkeessa, eli ministeriössä, itsensä ministerin esikunnassa. Silloin tsemppasin normaalia enemmän asuissani, mutta kävin välillä ottamassa ministerin vieraita vastaan villasukissa. Enkä muuten meikannut kun ei kuulu tyyliini. Uskottavuus omalla alallani ei tietääkseni kärsinyt, sain hyvät suosittelut ja teen edelleen töitä johdon assisstenttina.

  Pukeutuminen muuttuu ajan mukana, mielestäni myös työpukeutumisen tulisi noudattaa yleistä ajankuvaa. Toki jutussa viitattiin lähinnä bisnesalan etikettiin, mutta onhan sekin ala muuttunut valtavasti viimeisen 40 vuoden aikana, miksi ei siis myös pukukoodisto. Puuh ja raah. Enkä edes aloita niistä kynsinauhoista.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo, mutta vaikka viitattiin lähinnä bisnesalan etikettiin, niin silti yllätti nämä naisille hame, harmaantumisen peittäminen jne pointit.. Ja ylipäänsä koko juttu, että noinko tarkkaa se todella on bisnesmaailmassa..

   Mua ei ihan hirveesti raivostuttanut, mutta nauratti todella paljon <3

 6. Ilargia kirjoitti: Vastaa

  Tää oli paras näkemäni kommentti ko. tekstiin <3 Kiitos päivän piristyksestä!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Haha, kiitos tästä kommentista ! 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.