Blogin uudet tuulet

Kuten jo vähän vihjasinkin, blogiini ja siihen liittyviin töihin tulee tällä viikolla muutoksia. Purin keväällä sopimukseni Suomen Blogimedian portaalin kanssa ja sivustoni jää nyt ekaa kertaa ihan vaan itsenäiseksi. Jatkossa hoidan sisältöjen lisäksi itse kaikkien yhteistöiden projaroinnin ja suurilta osin myös myynnin.

Display-mainonta jää kokonaan pois, mutta muuten sivun ulkoasu tai nettiosoite ei muutu. Blogi itseasiassa varmaan vähän ketteröityy mainoksien poistuessa, paitsi toki nyt muutostöiden aikana sivulle voi tulla jotain hertsinpertterin sekoilua (ylläri!). Mutta olen hommannut jatkoa varten oman atk-duden, joten mahdollisten ongelmien ei pitäisi olla pitkäaikaisia. Toivottavasti pääsemme vähällä joikkeloinnilla, onneksi tällä kertaa ei tarvi siirtää mitään matskuja mihinkään.

Irtisanoutumiseeni ei liity käärmeenpesäisiä portaalijuoruja (joita itse aina mielelläni korvat hörölläni kuulisin). Suomen Blogimedia teki keväällä uudistuksia, joiden seurauksena yhteistyömme ei kannaltani enää vaan ole kannattavaa. Blogini jää hyvistä luvuistaan huolimatta usein ulos SBM:n kamppiksista, portaali haukkaa tuntuvan osuuden yhteistyöpostauksien palkkioista ja toisaalta myös teen yhteistöitä aika valikoiden. Lisäksi tykkään itse olla ratissa ja valita brändejä, joita haluan mainostaa.

Enkä halunnut sitoa käsiäni.

Toivotaan siis, että myyntihousuni istuvat myös jatkossa, jotta ei tarvi ainakaan heti heittää kynää nurkkaan. Yllättävän zeninä olen ollut keväisen lähtöpäätöksen jälkeen ja syksylle olen onneksi jo sopinut hyviä yhteistöitä. Asiakkaiden lisäksi myös muut viestintätoimistot ovat osoittaneet mielenkiintoa nekalalaista henkilöbrändiä kohtaan, joten eiköhän tämä tästä hienosti mene. Tuli perseen alla ja muutokset tekevät otteelleni yleensä vaan hyvää, päätös tuntuu oikealta.

Kiitos Suomen Blogimedialle tähänastisesta yhteistyöstä, jossa on ollut hienoja juttuja, kuten mahtavia kollegoja sekä esimerkiksi SBM Kipinä ja sijoitusyhteistyö. Onnea matkaan teille sinne uudistusten ja Enbuskien ja muiden kanssa!

Mää jatkan ny jutilana eteenpäin. Ja tulkaahan kaikki mahtavat lukijani perässä. Heippa!

Videolla (yllä) tarkemmat kommenttini asiasta.

Mukavaa torstaita kaikille!

Ps. Ilmoitelkaa mielellään, jos display-mainoksien ja muiden boksien poistamisen jälkeen sivustolla joku bugittaa tai heiluu oudosti tai on muuten vinksallaan.

Seuraa Asikaista myös Instagramissa

Lue myös:

Blogien klassikkopostaukset

Diippei keloi blogitauolta

Blogin käsikirjoitustiimi paljastunut

My life as a blogger

Share

11 kommenttia

 1. Katja kirjoitti: Vastaa

  <3 Hyvin sä vedät, nyt ja jatkossakin!

  Katja
  http://www.optimismiajaenergiaa.fi

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos kannustuksesta!! <3

 2. Anna kirjoitti: Vastaa

  Huh, pelkäsin jo, että loppuuko blogi! HUH! Hyvältä päätökseltä vaikuttaa: kuljet omaa tietäsi ja me lukijat kyllä varmasti luetaan Suomen parasta blogia jatkossakin!

  1. Heiskaska kirjoitti: Vastaa

   Komppaan tätä! Ja luojan kiitos blogi ei loppunut!

   1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Kiitos, että olette hengessä mukana! Ei ainakaan vielä ole loppumassa 😀 Sepäs se oiskin ollut uudistusuutinen:

    LOPETAN.

    Hahahaha! 😀 😀
    Ootte parhaita! <3

 3. Sari kirjoitti: Vastaa

  Onnea itsenäiselle tielle Maiju, no worries, pärjäät varmasti loistavasti! Blogimedia oli ihana blogikoti ja sieltä on monta hyvää muistoa, mutta elämä muuttuu.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos paljon ja niinpä, oli ihana ja jäi kivoja juttuja mieleen, mutta nyt tuntuu kivemmalta tämä happi! <3
   Ja toivottavasti me törmäillään jossain merkeissä taas pian!

 4. Lukijasi kirjoitti: Vastaa

  Olet ihan mahtava kirjoittaja! Olemme kyllä aika eri elämäntilanteissa ja ha-haa eri ikäluokissa, mutta sinulla on sellaista viisautta ja kypsyyttä, että olen vähän kateellinen! Älä vain lopeta!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos ihanasta palautteesta!! <3 ja lukemisesta, tuleepa hyvä mieli näitä lukiessani, etenkin kun nyt olenkin ollut vähän potkun tarpeessa! 🙂

   Ja itseasiassa lähiaikoina on tuntunut kaikkea muuta kuin viisaalta ja kypsältä 😀

 5. Iitamaria kirjoitti: Vastaa

  Tähän väliin sopii varmaankin kertoa että täällä on taas yksi semmoin.
  Semmoin muija joka luki tänä syksynä-talvena-keväänä-kesänä läpi koko Asikaise tuotannon. Kyllä, imetin ipanaa (ennätykseksi jäi hämärästi jotakin 12-14h tunnin väliltä liimautuneena tähän samaan nojatuoliin sydänkäpy tiiviisti ihokontaktissa) ja luin, nauroin, varoin ettei tikit repeä tai ihana ipanani herää, menin läpi pinnasänkysekoilut, rockfutikset, remontit, äänsin äänettömästi mutta oikein emmiet ja kummiet. Ja luin lisää!

  Pelkäsin että homma muuttuu salakavalasti vlogiksi tai muuksi perhanan podkastiksi ja menetän lukemistoni, sillä mitään ylimääräisiä ääniraitoja pieni villashaaleista ja suklaalevyn käärepapereistä tehty saarekkeeni ei kestänyt. Kiitos ettet muuttanut vlogiksi, tai podkastiksi, tai muutenkaan muuttunut.

  Sain (ehkä perhetyöntekijäkin vähän auttoi) teksteistäsi itsevarmuutta, pieniä pelivinkkejä siihen Mitä Tää Kaikki Oikein On, hyväksyntää sille että tänäänkin mennään just näin. Olet ammattikehtaaja kuten ystäväni sanoisi, kehtaa vaan jatkossakin! Mie niin siusta pidän. Ja Kiitos!

  ps. Tihhiäiseni on oppinut pikku hiljaa nukkumaan myös ilman osaa minusta, ainakin osan yöstä, ja mutta suklaalevyjen käärepapereita täältä nojatuolin nurkilta löytyy yhä.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Voih, miten ihana kommentti!! Lämmittää kyllä niin paljon sydäntä, jos raapustuksistani on ollut tukea ja apua, itku tuli, kun tämän luin!! <3
   Ihana oivallus: tänään mennään juuri näin!

   Kiitos lukemisesta ja kaikesta ja erityisesti termistä AMMATTIKEHTAAJA, otan heti käyttöön!! Paras!
   Tihhiäiselle paljon terkkuja <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.