Ovitunarointia

Talon ulko-oven karmista paistaa valo sisään. Eikä se valo niinkään, mutta myös pakkanen pujahtaa raosta sisälle, joten tilasimme uuden oven. Pitkän säätämisen jälkeen valitsimme valkoisen lämpöoven neljällä vaakalasilla. Halusin vaakalaseja, koska myös eteisessä on kuusilasinen alkuperäinen ovi ja valkoinen sopii vaaleanpunaisen talon vanhojen ikkunoiden kanssa. Ihanaa. Harkinnan ja useiden tarjouspyyntöjen jälkeen päätimme myös maksaa oven asentamisesta. Tuleepahan karmit paikoilleen. 

No. Uusi ovi saapui salaisuuksien puutarhaamme vajaat pari viikkoa sitten. Asentajien kanssa sovimme, että he tulevat torstain aikana. Tarkkaa aikaa aivan mahdoton sanoa, meillä on aika monta ovea asennettavana, että ei voi tietää niin että tulemme kun tulemme..ööh..no ehkä aamupäivällä tai iltapäivällä..

kuva.JPG

Ovi torstaina. (vanha ovi)

Kuuden tunnin päivystämisen jälkeen..ööh niin moro! Ei kato ei me tänään tulla sitä ovea laittamaan. Ei, kato ..V***mutinaa** me ollaan ojassa täällä auton kanssa. Juu ei me täältä tänään ehkä päästä tai kattoo nyssi. Jos huomenna. V***mutinaa**. Öh mä soittelen sulle moro!

kuva.JPG

Ovi perjantaina.

Sovittu, että perjantaina ehkä aamupäivällä tai ehkä iltapäivällä asentajat saapuvat ojan pohjalta. TEKSTIVIESTI: En saa työkaveriani kiinni, eikä häntä näy missään. En voi tulla asentamaan ovea anteeksi! Soitellaan.

(parasta minusta oli tuo ’…eikä näy missään’. Miettikää, jos kaveri näkyisi, muttei saa kiinni!)

kuva.JPG

Ovi yhä edelleen. 

Ei ole kuulunut kaveruksista yhtään mitään viiteen päivään. V***mutinaa**.

patmat.jpg

Lämmittäähän tuo vaakalasinen kaunotar tuossa pihassakin. Aina vähän kuumenee tunteet, kun katson sitä.

 

 

 

Share

4 kommenttia

 1. Yoko kirjoitti: Vastaa

  Mä haluaisin nähdä, kuinka tämän yrityksen arki normaalisti pyörii. Heillä on kaiketi liukuva työaika ja töitä tehdään muutenkin vain silloin, kun huvittaa. Tavallaan kuulostaa kamalan kivalta, mutta ei ehkä sittenkään. Muista olla sitten mumiseva v****pää, kun herrat viimein saapuvat paikalle.

 2. ellu. kirjoitti: Vastaa

  Toi on just niin tota! Jos päätät ottaa jonkun muun tekemään hommat, niin ainahan siinä tulee jotain.. aikataulut venyy, toimitus venyy, väärä tuote, väärä ajankohta jne jne -.- Tympii, että kohta pitäisi tehdä putki/kylppäriremppa ja se on PAKKO teettää muilla. Itse voi toki purkaa, mutta vesieristeet ja muut tarvii sitten ammattilaisen.. ja kun sitä oikeaa ammattilaista on niiiiin vaikea löytää :/

 3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Jep, mekin vaiheiltiin pitkään, asennetaanko itse ovi. Mutta kun tässä on tätä asentamista ja remppaa muutenkin niin paljon, niin ajateltiin, että ehkö tuo homma on hyvä hoitaa helposti ”avaimet käteen”-tilauksella, koska standariovikaan ei sovi jne. Mutta joo eipä sitten sujunut niin helposti..

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Toisaalta musta myös tuntui siltä, että ne hommat nyt vaan sattui kosahtamaan. Auto ojassa, käy kenelle vaan. Työkaveri ei ilmaannu, vähän taisi olla rankka edellinen päivä ja ilta tms, käy sitäkin välillä itse kullekin.

  Jopa on ollut vähän sympatiat tyyppien toilailujen puolella 😀 Kuulosti jotenkin siltä, että nyt kyllä v**tutti tosissaan. Luotan, että he saapuvat vielä.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.