Elämää metsuriseksuaalin kanssa

UutinenNaiset ovat nyt hulluina metsuriseksuaaleihin. Lainaus Iltasanomien jutusta: Nyt listaykkösenä komeilee metsien mies. Hän pukeutuu ruutupaitaan ja vaelluskenkiin, tuoksuu puulle ja metsälle – tai ainakin voisi tuoksua. Metsuriseksuaalilla miehellä on rouhea look, muhkea parta, joka näyttää huolettomalta, mutta on millintarkasti huollettu.

Metsuriseksuaalit viihtyvät ulkoilmassa ja pitävät miesten töistä: kalusteiden veistäminen tai ainakin kasaaminen käy kädenkäänteessä, lähiruoan hankkiminen metsän antimista ei ole mikään ongelma.

A haa!

Ehdinkin jo ihmetellä, mistä Hipin habitus, risuparta, iänikuiset flanelliretkut, metsästysreissut, riistapaistit, likaiset saappaat, sahat, puukot ja rehvastelu mahtavat johtua, mutta kyseessä on ilmeisesti ohimenevä lumberjack-muoti-ilmiö, jonka jälkeen rakkaani oletettavasti sliippaantuu takaisin siistiksi metroseksuaaliksi. Huh! Sitä odotellessa.

Tälle hetkellä olemme vahvasti metsuriseksuaalisen muoti-ilmiön aallon harjalla.

 

DSC_0383.JPG

Metsuriseksuaali pihatalkoissa.

DSC_0598.JPG

Metsuriseksuaalin puutarha.

DSC_0595.JPG

Naapurin tytön näkemys metsuriseksuaalista.

IMG_2121.JPG

Metsuriseksuaalin työsalkku.

IMG_5499.jpg

Metsuriseksuaalin ostoskärry.

DSC_0548.JPG

Metsuriseksuaalin syntymäpäiväpuhe.

IMG_5447.JPG

Metsuriseksuaalin lounas.

IMG_5300.JPG

Metsuriseksuaalin vappu.

221933_10151124827614110_2144648353_n.jpg

Metsuriseksuaalin vapaa-ajan kengät.

IMG_5133.JPG

Metsuriseksuaali sukuloimassa.

DSC_0605.JPG

Metsuriseksuaali lastenkutsuilla.

IMG_4382.JPG

Metsuriseksuaalin ystävä.

IMG_3551.JPG

Metsuriseksuaalin isä.

IMG_0697.JPG

Metsuriseksuaalin vauva.

IMG_0439.jpg

Metsuriseksuaalin sisko.

IMG_0271.JPG

Metsuriseksuaalin kesä.

DSC_0224.JPG

Metsuriseksuaali vaihtamassa vaippaa.

DSC_0424.JPG

Metsuriseksuaali kaupungissa.

IMG_2354.jpg

Metsuriseksuaali lounastauolla.

DSC_0407.JPG

Metsuriseksuaalin ajoneuvo.

 

 

 

Ja sakkia kaatuu ku puuta!

 

 

Share

52 kommenttia

 1. sanninen kirjoitti: Vastaa

  HAHA! Parasta!

 2. Niemine kirjoitti: Vastaa

  Hauskaa että meijänki ukko ratsastaa karvanaamansa kanssa trendin harjalla, sillä oli v.2005 synnärillä poikansa syntyessä tuollaiset jatsarisaappaat jalassa.. 🙂

 3. Norps kirjoitti: Vastaa

  Kuulemma Ilta-sanomien äänestyksessä Juha Mieto valittiin Suomen the metsuriseksuaaliksi. Mutta kyllä ei nyt ollut raati oikeassa.

 4. ElinaPK kirjoitti: Vastaa

  Haha! Onneksi en työskentele avotoimistossa, hihitän täällä ääneen! 😀 Löysin sun blogin vasta äskettäin, mutta sun postaukset kyllä koukutti heti vakkarilukijaksi! 🙂

 5. galla kirjoitti: Vastaa

  Seuraako naisten muoti perässä? Millon on in olla metsien nainen ja mökkiseksuaali?

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  😀 Meikä heitti läpän!

 7. miltseri kirjoitti: Vastaa

  Kyllä mä annan sun miehelle kans Vuoden Metsuriseksuaali-ääneni. Ei tota vaan voi voittaa mitenkään. Tuskin Miedollakaan on tollaista nostolavaa kulkupelinä. Ootte niin aallonharjalla, et pian Kumpulan, Käpylän ja Vallilan puutaloasujaimisto hylkää kämppänsä ja muuttaa sinne! Itse ennustan tulevaksi trendiksi man in the streets-lookkia. Vailla Vakinaista Asuntoa-tyyliä. Hipsterit roudailee kulahtanutta retkimattoa mukanaan.

 8. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Mukava kuulla 🙂

  Nuo jatsarit on kyllä ihania. Nuo on jo toiset, jotka ostin joululahjaksi. On kovassa käytössä, niin kuluu..

 9. miltseri kirjoitti: Vastaa

  No ÄLÄ!!!! Missä on mökkiseksuaalit?? Villasukat, mummon vanhat kalsarit? Villapöksyt, tuulitakit ja maalitahraiset crocsit?

 10. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Haluaisin nyt heti kuulla miataan omat kommentit tästä asiasta.. 😀

 11. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei jee, ihanaa! Tule vakkarilukijaksi!! 🙂

 12. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Tarkoitatko tällä mökkiseksuaalilla sitä kirjoneule-Marikki-lookkia, Tupac-lookkia, itämaista lookkia vai perus rantojen nainen lookkia?

  Mökkiseksuaalisuus on niin monipuolista…

 13. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Miltseri niinpä!! 😀

 14. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ihanaa, laitetaan ihan oma äänestys pystyyn, johan ropisee. Kerron terveiset!

  Mietaa ei ehkä tarvi nostolavaa, kun taitaa olla aika pitkä muutenkin!?

  Ja joo, aallonharjalla ollaan (tai kauniimpi/muodikkaampi puoliskoni on), jos sun hipstaennustus man in the streets käy toteen: http://www.lily.fi/blogit/asikaine/nekala-looks-6

 15. miltseri kirjoitti: Vastaa

  Iikkk, aivan! En mä ees tiiä kaikkia näitä nyansseja. Mun pitää nyt alkuun määritellä itse itseni, että millainen mökkiseksuaali oon. Muistin, eetä mun pitikin ite tehä postaus siitä, miltä näyttää ulkoiluvarustus MAALLA – liippaa läheltä mökkiseksuaalisuutta. Siinä lentää Haglöfssin takit nurkkaan ja lintat feikkiuggsit astuu kehiin.

 16. miltseri kirjoitti: Vastaa

  Ähh, sä olit jo edellä mua 🙁

 17. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Sen postauksen haluaisin ehdottomasti lukea!! 🙂 Tee se!

 18. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Älä huoli , en mä ollu, vaan täällä asustava trendsetteri!

 19. miltseri kirjoitti: Vastaa

  Joo, halusin vähän dissata nykyisenä Helsingissä asuvana näitä ulkoilutyyppejä täällä. Ihan maalaisten kesken, salaa 😀

 20. ElinaPK kirjoitti: Vastaa

  Katumuotiblogi Hel Looks sai joskus männävuosina oman mainion maalaisserkun eli blogin nimeltä Landelooks. Valitettavasti blogia ei päivitetä enää, mutta Landelooks ei huitele niin nopeasti vaihtuvien trendien perässä, etteikö siellä voisi yhä käydä inspiroitumassa: https://landelooks.wordpress.com/ 

 21. miltseri kirjoitti: Vastaa

  Mä ehdotan nyt kaikillle täällä oman Metsien Nainen- tai mökkiseksuaalityylinsä rohkeaa julkituomista kuvien kera. Ei oo häpeä olla trendikäs ja aallonharjalla! Marraskuu on myös otollista aikaa, ettei tuu kellaan mieleen laittaa mitään muka-metsäläisiä/mökkiseksuaaleja bikiniseksiotoksia rantsuilta. Joku hottikuva järvestä pärskyttämässä vettä ”nää bikinit on niinku vuoden vanhat”. Ei. Se on nakuna ja valkoisena laiturinnokasta veteen eikä mitään bikinijuttuja.

 22. Jeba kirjoitti: Vastaa

  Hahahaha! Tää oli hauska! Kuuntelin Radio Suomipoppia ja siellä sanottiin, että Ville Haapasalo on hyvä esimerkki metsuriseksuaalista. Se oli kyl musta aika osuva. 😀

 23. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  😀

 24. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  😀 onhan sekin sellainen aika raikuli!

 25. CougarWoman kirjoitti: Vastaa

  Käviskö tämmönen kahden lahnan kuva näin alkuun?  (Huomatkaa tosin epäuskottavan kaupunkilaistyyliset kynnet.) Kyllä nyt on kuulkaa kumifetisisteillä juhlat!

  [[{”fid”:”455103″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”442″,”width”:”795″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

 26. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kyllä nyt on vielä vähän liian tyylikäs ja puhtonen (valkoset kengät, jotka on oikeesti valkoset WTF?!) mökkiseksuaaliksi. Tai ainakaan uskottavaksi sellaiseksi;D

 27. CougarWoman kirjoitti: Vastaa

  Hahaha, no ne kengät oli just uudet (seli seli) 😀 

 28. Järkky kirjoitti: Vastaa

  Ihana Hippi! Mä en kestä! Turkulaismies ei ole samalla tavalla julkinen henkilö, että voisin postata kuvia. Mutta kyllä täälläkin osataan, vaikkei kyllä tossa metsurihengessä kuitenkaan. Vai mitäs sanot mattinykäs-henkisen ihka aidon Meser-poolon yhdistämisestä oikeasti hienoon Filippa K:n merinovillaneuleeseen, teknisiin pitkiin kalsareihin, tennissukkiin ja vetskarihuppariin, jossa lukee Turkulaismiehen oma nimi.

  Kaunista.

  Huomautan tähän väliin, että kun tapasimme ja päätimme yhteisellä työpaikalla syödä kuormasta, hän liikkui työasussaan eli tummassa puvussa ja lohi kaulassa. En osannut aavistaa, millainen repäisevä tyylitaituri miehestä vapaa-ajalla kuoriutuikaan.

 29. MinnaM kirjoitti: Vastaa

  Haapasalo käynee myös esimerkiksi densoseksuaalista.

 30. Mirka Maaria kirjoitti: Vastaa

  [[{”fid”:”455266″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”189″,”width”:”283″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

   

  Mä riemastuin, kun löysin tän seksuaalisuuden lajin: löysin omani! Missään artikkelissa ei ole kyllä ollut mainintaa naispuolisista metsuriseksuaaleista, mutta päätin alkaa ensimmäiseksi, kun täytän lähes kaikki kriteerit. Parta ja viikset ei vaan kasva niin millään. Niinpä olen lisännyt ne joihinkin kuviin jälkikäteen.  

  Niin, ja on pitänyt sanomani aiemminkin, että huippu blogi sulla. Olen lukenut sua jo jostakin invawcpostauksesta lähtien ja aina tulee hyvä mieli näitä lukiessa. Kiitos kun olet niin hull hulvaton!) 

   

 31. kyy kirjoitti: Vastaa

  Ei hitsi että nauroin noille luokituksille! Muut mökkiseksuaalin alalajit tunnistan, mutta millainen mahtaa olla tuo itämainen tyyli? 🙂

 32. galla kirjoitti: Vastaa

  Joo valkoisena mökkiseksuaali tietty ui, mutta asikaisen luokitukseen voisi vielä lisätä kesken saunomisen saapuneitten yllätysvieraitten vastaan ottamiseen parhaaksi katsomani mökkiseksuaaliasukokonaisuuden: klaanibikinit (sen vanhan telkkarisarjan henkeen): alaosaksi jotkut siskollekin pieneksi jääneet bikinihousut ja yläosaksi omat liian isot bikihousut sillä tavalla että siitä tavallaan muodostuu yksiolkaiminen toppi. Puolinaamaa noessa. En laita kuvaa. (toivottavasti ei ole, paitsi väistämättä joittenkin parkojen verkkokalvoilla).

 33. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Voi, tekisi mieli kaivaa kamerasta mm. kuva ”Tupac hajoittaa aurinkotuolin” ;).

  Gallan pitäisi ehkä tarkentaa, mutta itämaisessa tyylissä yleensä jostain vanhasta riepupaidasta on tehty päähine, joka suojaa sekä auringolta että hyttysiltä. Lisäksi pussihousut ja varvastossut.

 34. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Tuleeko se seksuaalisuus seuraavaksi muotiin? 

 35. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  😀 😀 Meser-poolo meets Filippa kuulostaa ihanalta mätsiltä 🙂 Ja tekninen mikä-vaan-vaate on taattu tyylinäyte!

  Mahtavaa, että sait piilotyylitaiturin. Johan ne puvut ois käyny tylsäksi 😉

 36. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei, ihan mahtavaa, että löysit itsesi. Mun mielestä tää metsurius ei ollenkaan ole sukupuoleen sidottu homma 🙂 Hyvältä näyttää! 

  Ja parasta, että invavessasakki (<- superiloinen tästä nimityksestä) on pysynyt mukana tänne asti! 🙂 Ihana kuulla!!

  Toivottavasti pysyt jatkossakin lukemassa, esim siihen asti kun se vessa saisi uuden ilmeen tai ees oven karmit paikoilleen 🙂 Invavessasakkina saatat muistaa ehkä ajat, jolloin vessassa oli liukuovi tai ajat, joilloin vessassa ei ollut ollenkaan ovea, joten tiedät kuinka paljon mua karmit kiinnostaa…

 37. Eikä! Vähänkö hienoja kuvia ja osuvia kuvatekstejä! Nauroin yksin ääneen. Aloin myös pohtia, pitäisikö tehdä oma metsuriseksuaalipostaus… ehkä pikemminkin fanitus/wannabe/joku muu näkökulmasta 😀 Mun lempparikuva oli tuo synttäripuhe-kuva – herra metsuriseksuaali näyttää siinä aivan Foo Fightersin rumpalilta, haha!

 38. A. Sinivaara kirjoitti: Vastaa

  Mä putosin ihan täysin metsuriseksuaalin ystävälle 😀 Vitsit, multa löytyy kotoa vaan semmonen Emmin kuvailema lihamestariseksuaali-tyyppinen ratkaisu. Ei huono sekään.

 39. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Haa, kiva kuulla! 🙂

  Kannatan omaa metsuriseksuaalipostausta ehdottomasti!

  En ollutkaan tajunnut tätä rumpali look-a-likea 😀

 40. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, se ystävä on ehkä jopa jonkinlainen morrison-seksuaali 🙂

  Ja lihamestarityypit kunniaan myös <3

 41. miltseri kirjoitti: Vastaa

  Joo, tuo on kyllä mökkiseksuaalisuutta parhaillaan 😀 Kuulostaa upealta!

 42. miltseri kirjoitti: Vastaa

  Asikaine, haluaisin huomauttaa että muija on ITSE metsästänyt ruokansa noilla kynsillä ja saappailla. Kyllä tää on Metsien Nainen- kuva ihan ehdottomasti!!! Respect vielä siitä, että hän on halunnut esitellä tyylikkäitä kynsiään kalan (!!!) kera 😀

 43. miltseri kirjoitti: Vastaa

  Joo, tuo on loistava termi. Haapasalo on just sellainen!!!

 44. minttumari kirjoitti: Vastaa

  Ihana metsuriseksuaali! Ja ystävä 😀 Nyt myös tajusin, että mun pilkkihaalareissa ja työrukkasissa pitkin Helsinkiä viistävä ystäväni ei olekaan outo, vaan päinvastoin trendinharjalla. (Tosin se on ollut siellä yksin jo aika monta vuotta, mutta onneksi trendit vihdoin saivat sen kiinni.)

 45. minttumari kirjoitti: Vastaa

  Tertun toimiva asukokonaisuus on mun suosikki! ”Housut hankin kirpputorilta kolme vuotta sitten, kun myyjä sinnikkäästi tyrkytti niitä. En ole katunut päivääkään – verryttelyhousut ovat hyvin mukavat ja raikkaan väriset.” 😀 Ehtaa seniorikansalaisen mökkiseksuaalisuutta.

 46. minttumari kirjoitti: Vastaa

  Siis kommenttina tuhon landelooks-sivustolinkkiin…

 47. annaliina kirjoitti: Vastaa

  Ahahhahahaa en kestä 😀 Kiitos tästä! 

 48. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ole hyvä ;D

 49. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  😀 Pilkkihaalari-look kuulostaa erittäin hyvältä!!

   

 50. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hyvä, että palautit mieleeni luovan  uikkarilookin! Se oli hieno!! 🙂

 51. Nims kirjoitti: Vastaa

  HAhaha ihan loistava postaus 😀

 52. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei, kiitos loistavasta kommentista ;D

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.