Viime hetken menovinkkejä

Jos tamperelaisilla viikonloppukalenteri ei vielä ole täynnä grillijuhlia, hammaslääkäreitä ja polttareita vinkkaan muutaman kivan menovinkin huomiselle!

Näyttökuva 2016-5-5 kello 23.15.03

Forget-Me-Notin ja Kaihon Hemmottelupäivä

Huomenna klo 13-18 ekodesign-puoti Forget-Me-Notin ja Kahvila Kaihon tiloissa vietetään hemmottelupäivää, jonka aikana useat hyvän mielen yritykset tarjoavat pieniä hemmotteluhoitoja asiakkailleen. Forget-Me-Not-puodin ekodesign-merkit tarjoavat hemmottelu-aleja hurmurituotteistaan. Luomu- ja vegaaniherkkuihin panostava Kahvila Kaiho myy ihania herkkuja tarjoushinnoin. Hyvinvointipalvelu Suveus tarjoaa rentouttavan retken intialaisen päähieronnan maailmaan. Heidi Penttinen (tmi.)hemmottelee pienillä vyöhyketerapeuttisilla jalka- tai käsihieronnoilla. Keidas by Lumon kosmetologi-meikkaaja Miia tekee pikameikkejä Zuii Organic luomumeikkisarjalla

Kannattaa poiketa tutustumassa tamperelaisiin pienyrittäjiin! Tosin suhtaudun varauksella päähierontaan mentyäni kerran lahjaksi saamastani päähieronnasta suoraan työpalaveriin pää sen verran sekaisin, että totesin kesken palaverin pinnani olevan jotenkin vähän liian löysällä tajuamaan puhetta. Epe Helenius ei mielestään huomannut tilassani mitään tavallisesta poikkeavaa.

Joka tapauksessa! Kaikki hemmottelut kustantavat 10e. Forget-Me-Not ja Kahvila Kaiho sijaitsevat osoitteessa Aleksanterinkatu 30. Tapahtuman Facebook-sivuilta löytyy tarkempia tietoja.

 

Näyttökuva 2016-5-5 kello 23.08.30

Akun Tehtaan Pop-Up Kirppis

Akun Tehtaalla järjestetään huomenna jälleen koko perheen tapahtuma Pop Up Kirppis klo 10-17. Kirppiksen ja kahvion lisäksi tapahtumassa on lapsille maksuttomia puuhapisteitä ja kasvomaalausta. Paloautokin on luvannut poiketa tontilla klo 12-14!

Luulen, että meidän on pakko käydä tarkistamassa ainakin paloauto.

Akun Tehtaan Pop Up -kirppiksen Facebook-sivuilta löytyy lisäinfoa.

 

Lisäksi naapurin muija vinkkasi huomenna vietettävän kansainvälistä Puutarhatöissä alastomana -päivää, joka tietysti sopii mainiosti kukkapenkkitalkoosuunnitelmiimme. Ellei kyseessä ole naapureiden pikku källä ja yritys saada minut nolosti hillumaan alasti pihassa. Sellasta!

HUOM! Tulkaa apuun, jos näette minut päähieronnasta seonneena Akun Tehtaan parkkiksella pyrkimässä paloauton kyytiin. Alastomana.

 

Aurinkoista viikonloppua!

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.