Koti-ikävä

Olin eilen duunin puolesta käymässä Helsingissä ja jäin sinne lopulta yöksikin. Oli hauska ja tunnelmallinen ilta. Meillä oli työtyyppien kanssa aihetta juhlaan, vaikka minun työpanokseni projektin osalta on vasta edessä. Kroisostelin hyvän ruoan ja punkun parissa, paransin maailmaa parvekkeella. On hyvä palkita itsensä etukäteen tulevasta työstä. Toivottavasti tulen niin ansaitsemaan tämän!

Aamulla oli kuitenkin jo kova ikävä Raksahippia ja poikaa. Täpärästi myöhästyin junasta ja istuin yksin Pasilan asemalla aamulla vajaan tunnin kahvitellen ja lueskellen. Yleensä nautin omista hetkistäni kahvikupin ja lehden ääressä ilman pieniä sotkuisia käsiä paidanhelmassani ja joutavaa kitaran rämpyttämistä taustalla. Mutta nyt koti-ikävä tuntui kasvavan aivan naurettavaksi. Tuijotin kelloa ja soittelin hipille. Miten teillä menee siellä? Ai puurolla..Mitä syötte puuron kanssa?  Olisin halunnut teleportata itseni Nekalaan. Hippi lupasi tulla asemalle vastaan, jotta pääsisi ruikutuksestani eroon. Ikävä Tampereelle! Ikävä Nekalaan! Ikävä kotiin!

kuva.JPG

Uskottavana työihmisenä lähdössä keimailemaan Helsinkiin. Tätsypaidassa ja nuttura kireällä. Otsa kiiltää tosin ikävästi.

kuva.JPG

Oih, mitä herkkuja! Jos ette näe muuta kuin hämäryyttä, voin kertoa, että kuvassa on itsetehtyjä falafelpyöryköitä, pitaleipiä, oliiveja, fetaa, viinilehtikääryleitä, salaattia, tsatsikia..ja mutakakkua. Ehkä ihan kiva palata töihin?

kuva.JPG

Hee hee hee hän tanssii kuin hetero toimi myös yhteislauluna! Ehkä ihan kiva palata töihin?!

 

kuva.JPG

On se kyllä hyvä, että pääsin sitten äkkiä Tampereelle. Rautatienkadulla tuli kodikkaasti vastaan ensimmäiset kirvesrinnat. Joukolla keskellä päivää. Tappara!

kuva.JPG

Hippikin oli vartavasten pukeutunut tyylikkäästi minua varten, ei olisi tarvinut!

kuva.JPGDramaattisen kotiinpaluuni kunniaksi menimme syömään lounasta Nekalan Wanhaan tappiin.Suosittelen ravintolaa lämpimästi kaikille. Myös viikonloppuisin Tapissa on hauska meno, erityisesti suosittelen sunnuntai-bingoa!

Vihdoinkin kotona! Nyt yritän pakottaa hippia katsomaan itsetekemiäni hassutteluvideoita eilisillalta, mutta jostain kumman syystä hän ei nyt lämpene ja minua naurattaa omat juttuni huomattavasti enemmän..

 

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.