Naapurin muija Mammatyyleissä

Yleensä rämmimme naapurin muijien kanssa kumppareissa pipat päässä lähipuistossa tai istumme viltteihin kääriytyneenä oviportailla viinejämme latkimassa, mutta sydämessä olemme aina todella tyylikkäitä ja cooleja muijia.

Aitamme takana asuvan naapurin muijan olen tuntenut sakistamme pisimpään, lukion ensimmäisistä päivistä asti. Muistan edelleen tarkasti lukion infotilaisuudesta Lumikkia muistuttavan tytön pitkät ripset ja millintarkkaan leikatun pikimustan otsatukan, jonka perusteella isoveljeni edelleen kutsuu naapurin muijaa Judas Priestiksi. 

Itse en ehkä hennatussa tukassani ja lököfarkuissani ollut yhtä tyylikäs, mutta kavereita meistä tuli heti, ystäviä seuraavalla viikolla, vähän myöhemmin kummeja toistemme lapsille ja sittemmin naapureita. Vuosiin on mahtunut monenlaisia tyylejä, asuja, hammaskoruja, hiusvärejä ja kampauksia wanhojentanssipuvuista bikineihin ja kuoropaitaan sekä naamiaisvaatteista hääpukuun, mutta hyvältä rakas ystäväni on näyttänyt aina.

Itseasiassa epäilen naapurin muijan viettävän yönsä jossain hertsinvertterin aikakapselissa tai Jacksonin happikaapissa. On jopa hieman pelottavaa, ettei tänään postilaatikolla morjestellut lumikinkasvo ole seitsemäntoista vuoden aikana vanhentunut päivääkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naapurin muijasta trio pellavapäineen on nyt juttu Mammatyylit-blogissaKannattaa käydä kurkistamassa ihanat kuvat ja koko porukan tyylikkäät asut!

Kuva: Mammatyylit-blogi / Maj

 

Share

3 kommenttia

 1. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Vau! On kyllä tosi kaunis ja nuorekas nainen! Tosi kauniit lapset myös. Ja muuten tosi kiva saada ”kasvot” naapurin muijalle (tai yhdelle heistä). Luen tosi innolla blogia ja kuvissa vilahtaa usein naisia ja lapsia. Jotenkin tosi mielenkiintoista tietää, ketä nämä hauskat ”naapurin muijat” ovat ja montako lasta kenelläkin on jne.
  Muutenkin tykkään blogin meiningistä paljon. siitä huokuu rento elämänasenne ja välittäminen.

 2. Niin juuri kirjoitti: Vastaa

  Meinasin juuri tulla kommentoimaan ihan samaa edellisen kanssa. Todella mielenkiintoista nähdä legendaarisia naapurin muijia vähän tarkemmin:) 🙂

  Kaunis porukka:)

 3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, kaunis ja nuorekas indeed 😉 

  Kiitos kivasta kommentistasi! Naapurin muijat ovat kyllä kaikki mielenkiintoisia ja hauskoja, mukava kuulla, että kiinnostaa 😉 Olen tarkoituksellakin välttänyt suurempaa erittelyä heistä kirjoitellessani. Osittain siksi, että ei postauksissa oikeastaan ole niin väliä, kuka muijista tai naapureista milloinkin on kyseessä..ja osittain tietysti siksi, että heidän anonyymiutensa tai mystinen salaperäisyytensä säilyy.

  Voisin joskus koittaa laittaa jotain kuvia naapurin muijista, joissa vähän näkyisi, kuka on kuka 🙂

  Sen verran avaan, että tässä pyörii neljä naapurin muijaa. Yhdellä on kolme lasta, yhdellä kaksi, yhdellä yksi ja yhdellä ei yhtään lasta. Ja heidän lisäkseen kuvioon kuuluu parin sadan metrin päässä (ooh, kaukana!) asuva, erittäin tärkeä Nekalan muija <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.