Parasta leipää ja sirkushuveja

Hipin porukoiden vierailuissa on loistavan seuran lisäksi monia hyviä  puolia, kuten tuomiset. 

DSC_0608.JPG

Appivanhempien saapuessa pakastin täyttyi taas mustikoista, jonka lisäksi tuliaskassista löytyy aina Muhosen luomuruisleipää. Muhonen on jopa parempaa kuin leipomani ruisleipä, joka oli hyvää, mutta jonka juuren tapoin ennen seuraavaa leipomiskertaa. Surprise! 

DSC_0612.JPG

Herkullisen leivän lisäksi leipäpusseissa on mukana loppusoinnillisia runoja (..kuuluvat kuulemma leipäpakkaukseen, eivät ole anopin pöytälaatikosta).

DSC_0616.JPG

Leivän lisäksi tänään on luvassa myös sirkushuveja. Suhtaudun vähän skeptisesti illan teatteriesitykseen, sillä Hotakaisen Ihmisen osa on yksi suosikkikirjoistani. Toivottavasti esitykseen on napattu Hotakaisen taito päästää mopo käsistä tekstin itkettäessä ja naurattaessa samanaikaisesti. Jos teatteri ei täytä toivettani voin onneksi luottaa illan deittiini, ainakin mopo-lähtee-käsistä -osiossa.

Nyt lähden neuvomaan eteisen hyllyä asentavaa kaksikkoa ja laittautumaan treffeille. Muina Muhosen ruisleipäpusseina lopetan kuitenkin proosallisesti.

Jos kirjoituksessa havaitaan tolkku, se johtuu yleensä siitä, että moni muukin on ajatellut asian niin. Tämä valittaen todettakoon yltiöyksilöllisyyteen uskoville ihmisille.

 

– Hotakainen

 

 

 

Share

6 kommenttia

 1. MinnaM kirjoitti: Vastaa

  Ei ole totta. Just viikonloppuna söin kyläpaikassa tuota ruisleipää ja siunailin että miten hyvää. Eikä sitä tietenkään myydä meidän lähikaupassa. Nyt on myymäläpäällikön painostuksen paikka.

 2. Lyyti kirjoitti: Vastaa

  Ainakin Helsingin Kaupunginteatterin versio aikoinaan oli loistava. Itketti, nauratti, raivostuttikin. Joskaan ei kaikkia kolmea yhtäaikaa.

   

 3. Lisa Love kirjoitti: Vastaa

  Hey juu! En oo käynyt kommailemassa pitkään aikaan mitään mutta täällä minä edelleen stalkkailen sun juttujasi.

  Toivottavasti oli kiva ilta mopoilla taikka ilman.

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  On niin hyvää! Syön sitä tässä juuri aamukahvilla. Jossain vaiheessa sitä myytiin myös Helsingissä, hinta oli aika suolanen, muistaakseni 6,90e. Mutta on se kyllä parempaa kuin mikään syömäni ruisleipä!

 5. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Se oli ihan loistava esitys eilen! Kyllä itketti, nauratti ja ärsytti! Mutta todella hyvä. 

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei, ihanaa, että olet täällä stalkkaamassa ja lukemassa, hyvä!!! 🙂 🙂

  Oli ihana ilta, oh hoh <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.