Hianoosokeria

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puoli vuotta kotitoimistossa takana ja olemme Hipin kanssa edelleen yhdessä! Juhuu! Maaliskuussa en uskonut tämän olevan mahdollista, kahden kerroksen välisessä poterosodassa olisi ollut parisuhde ja cycloterapeutti Maaretin ja pyöränkorjaajankin silmille pyöriteltävää.

Kärjistynyttä tilannetta selvitettiin legendaarisen riitelemättömyyshaasteen ja selkeiden sääntöjen avulla. Uutta arkea taivuteltiin vahvasta rautalangasta. Kuka pesee kenenkin hampaat ja minkä kerroksen vessassa. Kuka nukkuu vauvan valvottaman yön jälkeen. Yläkerran toimistoon ei rymistellä kyselemään kurahousujen henkseleistä ja alakerrassa ei kommentoida seinään hakattuja nauloja tai kolmevuotiaan vaatteisiin puettua puolivuotiasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jotenkin yhteentörmäyksiä saatiin minimoitua ja kesää kohti ovia paiskova läpiveto tyyntyi. Hippi päätti jatkaa syksyn vielä hoitovapaalla ja minä sain loman jälkeisistä käynnistysvaikeuksista huolimatta syksyni myytyä.

Jonkun aikaa toki jankkasin ensimmäisen äitiyslomani lempparimantraa kukaan-ei-muista-mua-enää-mulle-ei-oo-mitään-töitä-kukaan-ei-tiä-kuka-mää-oon-määkään-en-tiiä-kuka-mää-oon! mutta avattuani meililaatikkoni ja odoteltua asiakkaiden palailevan lomilta, huomasin tehneeni lähtemättömän vaikutuksen tarpeeksi moniin. Juhuu! Loman jälkeen elokuusta tulikin lopulta yllättävän kiireinen, ahkerasti olen saanut naputtaa kotitoimistossani. Pitäisi muistaa olla duunikiireistä iloinen ja kirjoittaa mulle-ei-oo-mitään-töitä-mantra näkökulmaksi työhuoneen seinälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pihavaahteran lehdet tippuilevat ja Hippi asentaa kesällä kunnostettuja ikkunoita takaisin paikalleen, ikkunattomassa yläkerrassa alkaa olla iltaisin kylmä. Pikkuveljellä on yksivuotisneuvola ja Poika haluaa kutsua synttäreilleen KAIKKI. Naapurin muijien kanssa aijomme viettää kesänpäättäjäisiä kynttilöiden ja punaviinin kera.

Eilen ilmoitin toimistokolleegoilleni palaavani ensi viikolla takaisin toimistolle vanhan työpöytäni ääreen. Vastaukseksi saamassani tekstiviestissä luki Hianoosokeria!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusi arki alkaa taas.

 

Hyvää syksyä kaikille!

 

Kotiäitiyden ja töiden yhdistäminen osa 3

Kotiäitiyden ja töiden yhdistäminen osa 2

Kotiäitiyden ja töiden yhdistäminen osa 1

 

HUOM! Vanha blogini poistuu Lilystä 1.9. Jos vielä joku kulkee tänne uudelle sivulle vanhan portaalin kautta, niin nyt kannattaa tallentaa uusi osoite www.asikaine.fi välimuisteihin ja jääkaapin oveen.

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.