Kohti joulua

Viimeiselle viikolle pakkautui vuoden vikojen hommien lisäksi kaikki viimeiseen asti vetkutellut kirjanpitoräpeltelyt ja laskutukset sekä jo ensi vuoden alkuvalmistelut. Ja tietty lahjasäätöä, pikkujouluja ja muuta menoa, vähän joka päivälle. Mutta niin vain kaiken sähellyksen jälkeen loma lopulta alkoi ja eilen starttasimme jo joulun vieton perinteeksi muodostuneella pre-jouluillallisella.

Pienen tonttujoukon kanssa raivasimme ruokailuhuoneen legokasoista, asensimme valoja ja etsimme kaikille jouluvieraille tuolit. Juhlapöytä saatiin notkumaan jokaisen tuotua pöytään jotain. Pitkän kaavan herkuttelu ja illanistujaiset hyvässä seurassa oli juuri sopiva tapa laskeutua joulufiilikseen, jota tänään jatkoin nukkumalla puolikahteen(!), syömällä eiliseltä jääneitä rippeitä, paketoimalla lahjoja, pelaamalla alfapetia ja katsomalla jouluelokuvan.

Vielä on muutama puute pukinkontissa ja kaikki kamat pakkaamatta, mutta ainakin leppoinen tunnelma ja syke on jo ihan kohdillaan. Tästä on hyvä jatkaa.

Rauhaisaa joulunaikaa kaikille!

Lue myös:

Jouluavautuminen

Share

1 kommentti

  1. Tuulis kirjoitti: Vastaa

    Käyn ehkä viidettä kertaa kattomassa et onko se Asikaine tarinoinut jotain. Et oo. Samalla oon myös iloinen, että pidät ansaittua lomaa 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.