Tarinankertoja sivupolkujen tiheiköstä

Hei töttöröö, aika rullata punaista mattoa ja Hipin mekkoa esiin! Meikä on ehdolla Vuoden tarinankertojaksi parin viikon päästä järjestettävässä Inspiration Blog Awardissa. Olen aika innoissani ehdokkuudestani ja erityisesti siitä, että blogini on valikoitunut ehdolle lukijoideni monien ehdotusten ansiosta. Jes!

K I I T O S kaikille!

Ja ne, jotka eivät vielä ole laittaneet tikkua ristiin menestykseni ja gloorisen blogifameni eteen, voivat vielä käydä äänestämässä meikäläistä voittajaksi täällä.

Rankkaa sivupolkujen kyntäjää lämmittää myös kategoria, johon olen valikoitunut. Tarinankertoja! Tälläiseen jakkararivistöön noustessani saan lisää luottoa mottooni, ettei se pointti vaan, miten sitä juttua lasettaa. Mieleeni muistui myös yläasteen historianopettajani, joka parin ekan kouluviikon jälkeen sanoi, etten valitettavasti ole tullut yhtään isoveljeeni (=lievästi sanottuna pakkomielteinen historiantietäjäneropatti) ja myöhemmin sanoi, ettei voi antaa pistettäkään koevastauksista, joissa tokassa lauseessa lähden aiheen viereen sivuraiteille kertomaan, mistä huvittaa (kikkani oli mennyt läpi aika monen muun aineen kokeissa ja olin tyrmistynyt jäädessäni kiinni Ei se Martti Luther vaan sen veli –taktiikastani. Tsiisus, miten monessa paikassa olen pärjännyt selittämällä!).

Äikän yo-kokeissakin haastavinta oli PYSYÄ VITTU SIINÄ AIHEESSA! Ja olla kiroilematta. Kuten on näköjään tässä postauksessakin. Mutta jos olette sitä mieltä, että olen vuoden tarinankertoja, käykää äänestämässä!

Meikä menee joka tapauksessa nyt Hipin kaapille tai Yesterdayhin sovittelemaan jotain sopivan fancya gaala-asua ja harjoittelemaan kiitospuhettani suoraan aiheen vierestä. Olen jälleen valikoitunut melkoisen kovaan seuraan ehdolle, joten ehkä myös syytä vähän reenata perinteistä eteenpäin menemistä ja ihan yleisen tuurini vuoksi ehkä kannattaa myös hakea ämpäri lastenhuoneeseen valmiiksi.

Iloista pääsiäistä kaikille!

Lue myös:

Se odotettu gaalailta

Case Gaalamekko

Asikaine menee 18 sekuntia eteenpäin

Ylin kuva: Eino Nurmisto

Share

10 kommenttia

 1. Anne K kirjoitti: Vastaa

  Sulla on kaunis, hauska, omaperäinen lause. Välillä on tullut mieleen, että tekstisi toimisi myös proosana. Äänestin sua!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ihanaa, kiitos kiitos kiitos!

   Ja aina vähän haaveilenkin siitä proosasta <3

 2. T kirjoitti: Vastaa

  Ootkos Asikaine tutustunut Piin elämään (kirja/elokuva)? Siinähän on yhtenä ajatuksena ”the better story” eli se, mitä todella tapahtuu ei aina ole pointti vaan miten siitä saa paremman (lue: kauniimman) tarinan. Onnea kinkereihin!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Tiedän sen, mutta en ole lukenut -ehkä pitäisi!:)

   Ja kiitos onnista!

 3. Mekkohullu kirjoitti: Vastaa

  onnea ehdokkuudesta, tämä on lempiblogini. Mutta mikä on tuo ihana pöyhkeä mekko ylimmässä kuvassa?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos kiitos ja haa, mekko on ihana vintage-kasariunelma, se on second hand -kauppa Yesterdaysta! Suosittelen kaikkien mekkohullujen poikkeamaan siellä!

 4. Tuija kirjoitti: Vastaa

  kävin äänestämässä, hauska blogi!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   JEE! KIITOS KIITOS PALJON!!

 5. Petra kirjoitti: Vastaa

  Äänestin! Vaikka tuntuu että tarinankerrontakaan ei ihan tee oikeutta tälle setille mitä täällä on! Nytkin oon taas lukenut kaikkia vanhoja postauksia, ne on ainoita mitkä auttaa tässä raskauspahoinvoinnissa, ihan hetki kun ei muista miten paha olo onkaan. Että kiitos siitä, mun mielestä sun pitäis siitä ainakin joku palkinto voittaa! PS. Jos/kun voitat voitko kiitospuheessa lukea suosikkipostaukseni mie vaan avasin sen ja se räjähti!? Pretty please? 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Haha, miten ihana kommentti! Tuli niin hyvä mieli tästä <3 <3

   Ja joo, se olisikin hyvä idea kiitospuheeksi lukea tuollainen kahden hengen dialogi, itseasiassa ihan hulvaton idea 😀 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.