Pukeutumishuone ennen/jälkeen

Muuttaessamme taloon, yläkerrassamme oli ylimääräinen keittiö. Kiinteitä vaatekaappeja meillä ei ollut ollenkaan, joten yläkerran keittiön tilalle rakennettiin ihana pukeutumishuone. 

IMG_2376.JPG

ENNEN

Hippi purki keittiön paljain käsin ja kävi kesken purkupuuhien tikattavana. Vakkariputkarimme kävi päättelemässä vedet  ja välillä minä kävin tuomassa laastaria ja nauramassa seinän sisältä löytyneelle kirkkoveneelle.

IMG_2530.jpg

Keittiön kadottua kasasimme kaappiin Ikeasta hankitut korijärjestelmät sekä Lohikarilta tilatut rekit. 

IMG_2540.JPG

Oviksi asennettiin lattiasta kattoon yltävät liukuovet. Kaksi maitolasista ovea ja peiliovi. Liukuovet toimivat sujuvasti, jos molemmat kaapinkäyttäjät laittaisivat (edes joskus vahingossa) oman puolensa korit kiinni vaatteita otettuaan. Usein Poika juoksee kaappiin, liu’uttaa oven perässään kiinni ja hihittää hullunkiilto silmissään mekkojeni välissä ja roikkuu jakuissani. Olen kaapissa -leikki on hauska, mutta pelkään pienten sormien jäävän ovien väliin, niin kuin minulle kerran kävi.

IMG_2582.jpg

Ennen kaappien valmistumista kaivoimme päivittäin vaatteemme jätesäkeistä ja muuttolaatikoista. Turhasta vaatekriisailusta vapauttavaan yhden laatikon taktiikkaan tottui nopeasti. Välillä tuli mietittyä, mitä helvettiä lopuissa kymmenessä laatikossa ja säkissä mahtaa olla. Ei järkeä ainakaan. Pullalla houkuttelimme ystävän apuun vaatteiden lajittelu- ja viikkausprojektiin. Ilman Suvia kulkisimme edelleen samoissa yhden laatikon vaatteissa, eikä tarvisi aamulla arpoa entten tentten mekko vai farkut, teelika mentten sininen vai punainen?

DSC_0385.JPG

Valitsin pukeutumishuoneeseen ihastustuttavat perinnetapetit. Tila on pieniä viimeistelyjä ja kaunista valaisinta vaille valmis. Pukeutumishuoneesta kuljetaan muihin huoneisiin. Kylpyhuoneen oven vieressä oleva kummallinen pyykkivälikkö odottaa muodonmuutostaan kodinhoitotilaksi. Tarkoitus olisi laittaa imurin asuttamaan hyllysyvennykseen kätevät kaapit pyykeille, siivoustarvikkeille, silityslaudalle sekä muille kodinhoitohommille. Jahka joudetaan.

DSC_0381.JPG

JÄLKEEN

Ruusuinen pukeutumishuone on ihana. Sopivaa lamppua sopii vielä tuumailla. Kyllä sen oikean tunnistaa, kun osuu kohdalle.

 

 

 
Share

8 kommenttia

 1. PeikkoÄiti kirjoitti: Vastaa

  On taas ollut jätkil huumorinkukka kukkeimmillaan, kirkkovene! XD Nuita löytyy kyl mitä kummallisimmista paikoista… Itsehän en tuohon syyllisty.. ;D

 2. LauraEm. kirjoitti: Vastaa

  Katoin että onpa ihanat ja kätevät ovet, sit vasta muistin että meillä on samanlaiset 😀 (kiitos edellisten asukkaiden) harmi vaan että ei auta vaikka ite laittaiskin ne kiinni, taapero osaa liu-uttaa ne auki ja livahtaa sisään… jääden yleensä lopulta jumiin pyykkitelineiden taulujen imurin silityslaudan joidenkin rojujen vaatehyllyjen väliin.

 3. ellu. kirjoitti: Vastaa

  Lissää tämmösiä! Tästä saa ite niin kivoja inspiraatio-innostuksia taas jatkamaan projekteja, kun näkee, että ne projektit kanssa valmistuu joskus! 🙂 Tosi nättiä ja noi ovet on huiput, mäkin tahon tommoset.. johonkin 😀 Ihan vaan siksi, että ne on maitolasia <3

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, on täältä löytynyt muitakin viestejä:

  http://www.lily.fi/blogit/asikaine/talo-puhuu-tuhmia

  😀

 5. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Sama kaappileikki sielläkin siis, hyvä tietää 🙂 

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Laitetaan heti lisää, kun saadaan jotain valmiiksi 😉

   

 7. Lauraraa kirjoitti: Vastaa

  PUKEUTUMISHUONE!!

  Ei mulla muuta. Ihana on. Oon ihan superkade.

 8. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Voisin sanoa myös käytävä, jolla on vaatekaapit, muttei sellaisella olisi yhtään fancya lesottaa 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.