Asikaine sai kutsun blogitapahtumaan

Tampereen Nekalassa koettiin perjantai-iltapäivänä erikoinen tilanne, kun bloggaaja Asikaine sai kutsun blogitapahtumaan. Humoristibloggaajanakin tunnettua tamperelaista ei ole ollut tapana kutsua alan gaaloihin, mutta perjantaina noin kello 17.03 Asikaisen sähköpostiin saapui kutsu Bloggers´Inspiration Day -ammattitapahtumaan sekä Blog Awards -gaalaan.

Harvinainen tilanne sai alkunsa Indiedaysin tuottajan tarkistettua Asikaisen sähköpostiosoitteen, joka oli ollut vastaanottajalistalla virheellisenä. Asikaiseen otettiin yhteyttä Facebookin välityksellä, jotta kutsu lopulta saatiin oikeaan osoitteeseen.

– Joo, siinä ei oo sitä ännää lopussa. Kusse on vaa Asikaine. Niiku Tampereella sanotaa, se än on hiljane, se ei äänny, eikä sitä kirjoteta. Siitä se mun blogin nimi tulee. Asikaine ilman sitä ännää, innostunut bloggaaja selittää täpärän tilanteen taustoja.

Indiedaysin lähettämän kutsun saapuessa Asikaine oli juuri kuvaamassa uutta videopostausta ”Asikaista ei kutsuttu Inspiration Blog Awardsiin”, mutta kyseistä videota ei koskaan julkaistu.

Hämmentynyt bloggaaja on yllättävästä käänteestä innoissaan, mutta ymmärrettävästi humoristi tarvitsee hetken aikaa sulatella harvinaislaatuista tilannetta.

kuva-otettu-31-8-2016-klo-16-07

 

Videomateriaalia shokkiuutisen taustoista:

Asikaista ei kutsuttu Blog Awardsiin

Asikaista ei kutsuttu Tubeconiin

Asikaista ei kutsuttu bloggaajatapahtumaan

 

Share

8 kommenttia

 1. Katri kirjoitti: Vastaa

  😀
  Ihanaa että älysivät tarkistaa osoitteen.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No niinpä <3 <3 🙂

 2. K kirjoitti: Vastaa

  Jos ne on aina vaan lähettäny ne kutsut väärään osoitteeseen!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   …..TOTTA!!!! 😀 TÄMÄ SELITTÄÄ KAIKEN OUTSIDERIUDEN, josta koko blogiurani olen ammentanut.

   Tampereella oli taas joku blogikirppis. Tuli kutsua? NOT! Ehkä se oli osoite…..

 3. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  Kaine kuin Asikaine! (Viroksi kaine = raitis.)

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   En ookkaan tiennyt, ihanasti kuvastaa mua. Onko Asi mahdollisesti raivo?

   Olenko ehkä raivoraitis?

 4. Teeäs kirjoitti: Vastaa

  Oijoi noi videot on parhautta, kun kattoo putkeen. 😀 Toivottavasti vielä tulee tapahtumia jonne Asikaine ei saa kutsua, vaan kaikki kutsut saa vahingossa Asikainen. Asikainen voi sitten tyytyväisenä lainata miehensä Autoa ja hurauttaa uudesta Espoolaiskodistaan (jossa kaikelle on paikkansa ja jossa järjestetään kerran kuukaudessa kynttiläkutsuja) tapahtumaan.
  ps. Ainakun kaipaan vertaistukea miehen lähtiessä mun villasukissa, rikkinäisissä farkuissa ja maaliroiskeisessa paidassaan mun fillarilla töihin(joka sisältänee jonkun palaverinkin), avaan sun blogin ja muistan(no ainakin yritän) taas rakastaa. Että kiitos vaan Maarit, oot tittelis ansainnut.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ahhahhahhahhhaaa! Meikä haluaa ny heti kutsun kynttiläkutsuille 😀 😀

   PS: I FEEL U SIS! VOIMIA tilanteeseen, tiedän, miten raastavaa se vaan voi ollakaan!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.