Kuulumisia kesän ja syksyn välisestä limbosta

Toisin kuin somekuplassani yleisesti kuvitellaan, syksy ei alkanut viime viikonlopun Flowsta, vaan se alkaa kuunvaihteessa järjestettävästä Rockfutiksen SM-turnauksesta. Vasta sen jälkeen voidaan kaikki hyggenä kääriytyä vilttiin itkemään Nuuskamuikkusen lähtöä ja avata pullo punkkua.

Nyt saa vielä vähän leijua puuskittaisessa rajatilassa ja pimenevissä illoissa, joissa loppukesän haikeus sekoittuu arkisen makaroonilaatikon tuoksuun. Ekaluokkalaisen aamut vähän jo rytmittävät päiviämme, mutta Pikkuveljeä emme ole vielä raaskineet viedä päikkyyn. Aamu-uninen pörröinen tyyppi on niin nauttinut kiireettömistä aamuista ja me hänen hihkuvaisesta seurastaan.

Tänään muiden kiirehdittyä kouluun ja töihin, me lähdimme shortsit jalassa puistoon lennättämään leijaa. Aurinko paistoi kentälle kuumasti, mutta syksyisen määrätietoisesti puhaltanut tuuli nosti leijamme korkealle ilmaan kuljettaen mielenikin vähän syksyn töihin ja muutoksiin. Jopa niin korkealle, että Totuusmummo pelkäsi leijan perässä juoksevalta Hipiltä tippuvan housut. Ahhahhahhahaaa! Katto ny tota! Siltähän tippuu housut! Eiksulla oo vyötä!! Ahhahhahhahahaaa!

Vähän olen jo tehnyt pehmeähköä laskua töihin ja yrittänyt pää kylmänä aloittaa syksyllä alkavien prokkisten kasailua ja aikatauluttamista. Lyijykynämerkintöjä on paljon, mutta kaikkien suunnitelmat tuntuu olevan vielä aika levällään. Myös blogihommiin on tulossa isompi muutos, joka vaatii itseltäni vähän mietintöjä ja säätöä.

Ensi viikolla kesän ja arjen välitilan kierrokset lisääntyy Hipin aloittaessa yliopiston. Ihan tosi mahtava juttu, mutta toki vähän jännittää, millaisen muutoksen opiskelut arkirytmiimme tuovat. Vaikka ovathan perusrutiinimme viime vuosina vuorovedoin muuttaneet muotoaan jo monta kertaa; on ollut äitiyslomia, vanhempainvapaita, hoitovapaita tai molemmilla töitä vaihtelevine työaikoineen ja välillä ollut vauvelia, kaksi päikkylasta tai päikkyläinen ja eskarilainen ja nyt koululainen..

Että eiköhän tämä uusikin sotkelo taas jotenkin asetu, kunhan emme aamuisin joudu yhteistyössä kuorimaan mandariinejä lapsille.

Jep. Mieli harhailee jo vähän levottomasti arjessa, mutta kesän ja syksyn välisen limbon suunnitelmiin kuuluu vielä Särkkä-reissua, keikkoja, maauimala, futista, sunnuntaibrunssia puutarhassa ja vaikka mitä ihanaa kesäkivaa..

Ja ainakin vielä toistaiseksi odotan syksyä ihan luottavaisin mielin! Katsotaan asiaa, parin viikon päästä, kun kiireisenä aamuna saavun alakertaan, jossa hymyilevä Lebowski paistaa to del la hitaasti jotain helvetin munakasta lapsille, joiden pitäisi olla jo menossa.

Jep. Leppoisaa loppukesää kaikille!

Share

7 kommenttia

 1. Sansan kirjoitti: Vastaa

  Se oli siis totuusmummo, joka vilahti stooreissa!! 😀 <3

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo, siellä se tais vilahtaa..

 2. MM kirjoitti: Vastaa

  Ihanaa Asikaine, kun oot taas takasin linjoilla!! XD Kävin kesälläkin epätoivoisena täällä kokoajan kurkkimassa (vaikka siis tietty ymmärrän, että lomailtavahan sunkin on, mutta silti kävin!)Hipin akateeminen ura kyllä vähän romuttaa mielikuvaa Hipistä, mitä hän alkaa opiskella?

  1. Anonyymi kirjoitti: Vastaa

   Eiks Hipistä tule opettaja?

   1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Kivaa olla takas! JEE!

    Ja joo,
    aloitti luokanopen opinnot 🙂

 3. Kirsi kirjoitti: Vastaa

  Limbossa mennään edelleen, vaikka kaikilla on arki alkanut jo viimeistään tällä viikolla. En vaan pysty/ halua ymmärtää, ettei kesälomaa tälle vuodelle ole enää jäljellä. Miten hitossa tässä näin pääsi käymään? Kauheasti pitäisi olla orientoitunut koulun ja eskarin juttuihin, harrastuksiin ym. arkeen, paskaa. Minä haluan ajattomalle (kesä)lomalle, juomaan takapihalle huurteista, nauttimaan mökkihaahuilusta ja tekemään yleensäkin ihan mitä huvittaa. Paska päivätyö, koulu ja eskari on vaan esteenä… Ehkä sitten lokakuussa mun aivot on jo tottuneet tähän arkeen???

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Voi ei, kuulostaa vähän rankalta paluulta arkeen, voi BUUH!!! 🙁 Voimia siihen, toivottavasti helpottais kuitenkin jo ennen lokakuuta! <3

   Täällä mennyt yllättävän kevyesti, vähän helpottanut, kun alkoi tavallaan sekä itellä että muilla vöhän porrastaen kaikki. Tosin kohta alkaa olla jo vähän kiireen merkit ilmassa.Eli kyllä tästä vielä kunnon arkikriisi ja romahus saadaan aikaan.. : /

   Hyvää syksyä kuitenkin joka tapauksessa!!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.