Tekstailuja Nekalassa

Piip piip. Kuvaviesti:

kuva.JPG

Tervetuloa pojan kanssa meille hengaileen, jos kaipaatte seuraa! Puolen tunnin päästä tomaattikeittoa ja patonkia!

Minä: Nekalan muija tuli just meille glögille! Keitto kuulostaa ihanalta.

Vastaus:Tulkaa kaikki jos haluatte.

Nopeasti käärimme Nekalan muijan kanssa pojan lämpöpussiin ja liukastelimme hankisetit jalassa puskan läpi. Suussasulava tomaattifenkolikeitto oli saapumisen arvoinen makuelämys -puhumattakaan naapurin porukan hyvästä seurasta. Poika tutki tarkkaan naapurin pellavapäidenmielenkiintoisia leluja, koitti kovasti pysyä villin kolmikon menossa mukana ja silitti aa aa aa aa hattaraa. Naapurin muijan kynsistudio lakkasi kynteni uusilla bilehilelakoilla, joista naapurin äijällä oli mielipide: näyttää ihan joltain taudilta. No, meidän mielestä nämä sopivat oikein hyvin huomisiin juhliin, hot hot hot!

kuva.JPG

Naapurissa on aina ihanan kutsuva tunnelma…

kuva.JPG

..ja ihanan paljon porukkaa..

kuva.JPG

Sekä menoa ja monsterimeininkiä!

Aika sujahti naapurissa niin nopeasti, että pojan puuroaika ylittyi puolella tunnilla. Kiiruhdimme tyytyväisinä pienen pussihousun iltapuuhiin omalle puolelle. Nyt yritän rentoutua töiden parissa ja pitää pirttiä lämpöisenä raksahipin juhliessa mökillä pikkujouluissa. 

Piip Piip. Viesti naapurista: Oon vapaa! Mikä siellä tilanne? Jos tuun poikkeen 20 min päästä, jos halutaan ottaa rentouttavat lasilliset.

 

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

 

 

 

 

 

Share

2 kommenttia

  1. Sinkkone kirjoitti: Vastaa

    Onni on Nekalan muijat ja ihana pussihousu naapurissa! 🙂

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    <3

    Hei onni on myös se kovikelakka! Ei ole lakat lähteneet, vaikka oon puuhannut tänäänkin jo vaikka minkälaista rapsutus- ja kynsimishommaa 😀 Saattavat jopa pysyä iltaan asti!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.