Nekalalainen kotiäiti katosi kesken koulupäivän

Aloitin pari vuotta sitten idearikkaana ja aktiivisena aikuisena ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opinnot. Meikä kehittää sairaan siistin uuden kehitysprokkiksen töiden ohella ja teen aivoja ammentavan opparin. Pidän hienot valmistujaisjuhlat, joissa tietämättä itsekään täysin vastausta selitän sukulaisille, mikä ihmeen ylempi AMK- tutkinto.

Ennakkotehtävät tsek

Sisään kouluun tsek

Opinnot ja kehityshanke …öö..öö

Ensimmäiset lähiopetuspäivät osuivat ikävästi lomamatkani ajalle. Seuraavina lähiopetuspäivinä oksensin kolme kertaa koulun vessassa, kuten myös seuraavilla luennoilla. Alkukesästä pyöräilin vielä reppu selässä kouluun, mutta elokuussa äitiyslomani alettua katsoin hämmentyneenä lompakosta löytynyttä opiskelijakorttia muistamatta edes, mitkä opinnot??

kuva.JPG

Katkennut opinto-oikeuteni palautettiin vuoden tauolta muutama viikko sitten. Uudet opiskelukaverit tarttuivat kivireki-Asikaiseen kiinni ja kiskaisivat mukaan joukkoonsa. Opintotoimistossa katsoivat sää taas, jälleen ja vieläkin? ja löivät leimat lappuihin. Täällä istun!

Kehityshanke ja tutkimusmenetelmä pitäisi tietää ja hyvin äkkiä.

Kahvikuppeja: 4 (1 + 3 santsia)

SWOT-analyysi, ydinorganisaatio, benchmarkkaus mainittu: 7 kertaa

Kehityshankeideoita: 0,0

Opinnäytetyöideoita: 0,0

Ahdistus: kasvava

Taantumusaste: koehenkilö taantunut noin 10 vuotta ajassa taaksepäin HÄLYTYS! syvä taantumuksen tila: koehenkilö poistuu pian luokkahuoneesta lähimpään kapakkaan juomaan opiskelijatuoppeja, haluaa jälleen elokuvaohjaajaksi, tuijottaa pitkätukkaisia av-opiskelijoita kiihkeästi, suhtautuu luentoihin kaikkitietävästi (,vaikkei todistetusti selviä yksinkertaisista tehtävistä,) saattaa vaipua myös harhaluuloon, jossa luulee saavansa palkkaa lyhytelokuvista.

kuva.JPG

 

Nekalalainen kotiäiti katosi kesken koulupäivän. Kaikki havainnot pyydetään ilmoittamaan Hipille!

 

 

Share

6 kommenttia

 1. Emmi Nuorgam kirjoitti: Vastaa

  Kuka sun ohjaava opettaja on? Mun kokemukset osoitti, että sillä on kyllä megaluokan vaikutus valmistumisaikaan, jos vaan jollain tolkun ihmisellä on aikaa sulle.. Niitäkin kun sieltä löytyy vähän jokaiseen junaan.

 2. Emmi Nuorgam kirjoitti: Vastaa

  En, onneks. Viime keväänä aloitin ennakkotehtävien tekemisen, mutta luojan kiitos en palauttanut niitä. Oli helpompi rasti käydä syksyllä siellä opettajaopinnoissa toteamassa se sama, joka yamkissa olis väistämättä tullut vastaan: mä vihaan opiskelua. 

  Lisäksi oon miettinyt aika paljon, että mikä sen ylemmän tutkinnonmerkitys on tällä meidän alalla, jolla lähtökohtaisesti ei arvosteta koulutusta lainkaan? Että korreloisko sitten se tutkinnosta saatava hyöty yhtään esimerkiksi opintojen vuoksi menetettyjen työtarjousten tai ajankäytön kanssa? Toistaiseks en oo keksinyt niin päteviä perusteita, että olisin uudelleen miettinyt hakemista.

  Mut tunnistan tuon kaljanjuonnin ja aion-elättää-itseni-lyhytelokuvilla -utopian. Sitä mullakin on ikävä!

 3. Emmi Nuorgam kirjoitti: Vastaa

  Niin siis tarkoitin, että kun koulu vie kuitenkin aikaa, niin ei pysty ottamaan kaikkia työtarjouksia vastaan. En sitä, että joku jättäis tarjoamatta töitä siksi että opiskelee. 🙂

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  En tiiä, Carolina varmaan. Siellä on ehtinyt linjan vetäjät osittain vaihtua mun loman aikana. Ootko käynyt tuon ylemmän amkin?

 5. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Monissa tsekkailemissani työpaikkailmoissa on ollut vaatimuksena ylempi amk, siksi hakeuduin (aikanani) tuonne.

  Vaikea uskoa, että opintojen vuoksi olen menettänyt / menetän yhtäkään työtarjousta. Se ois outoa..!?

  Mutta joo, teoria on mulle vaikeampi ja huomattavasti ärsyttävämpi tapa opetella kuin käytäntö, mutta katsotaan, miten tässä taas käy, huoh! Ainakin sain jo uusilta opiskelukavereilta vähän erilaisia katsantakantoja omiin puuhiini.

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Juu, en tällä hetkellä (vielä!) ole sellaisessa loistavien työtarjousten ristitulessa, etten ehtisi muutamia tunteja viikossa lukea ja kirjoittaa..Mulla on ehkä muita haasteita saada se oppari kasaan..

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.