Kassi-Alman joulukalenteri – Lahjakassi 6 VIDEO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KASSI-ALMAN LAHJAKASSIKALENTERI

Blogin spessussa Kassi-Alman joulukalenterissa avataan joka päivä uusi kassi. Kuudennen yllärikassin, jopa säkin, raahasimme poikien kanssa postista rullakolla autolle. Jännittävä putkikassi on tähän mennessä Kassi-Alman suurin saama kalenterikassi.

En olisi ihmetellyt, jos parimetrisestä pussukasta olisi kääriytynyt joku Hipin rullakkokavereista, mutta blogin kautta saamani jättipaketin sisältö oli sellaisenaankin todella mieluinen. Kerron siitä vielä lisää.

Pitkä viikonloppu on sujunut leppoisissa tunnelmissa. Strömsöönä tein jo toisen havukranssin ja yöllä osallistuimme mainioon mannekiinihaasteeseen, jonka tuloksena syntynyt uskomaton spektaakkelivideo löytyy Instagramista. (Joka tosin ei ole niin hauska, kuin epäonnistuneet versiot tilanteesta.)

Rauhaisaa itsenäisyyspäivää kaikille.

 

Avaa myös:

Kassi-Alman Lahjakassi 1

Kassi-Alman Lahjakassi 2

Kassi-Alman Lahjakassi 3

Kassi-Alman Lahjakassi 4

Kassi-Alman Lahjakassi 5

Share

3 kommenttia

 1. allu kirjoitti: Vastaa

  Ihana on! Kelpaisi minullekin, mutta sitten nään silmissäni sen kun siihen joku oksentaa (koira/lapsi) tai pissaa (lapsi) ja sitten ajatus matosta ei olekaan enää niin ihana 😀 Ja miten tuollainen puhdistetaan noin muutenkaan?

  Nää oli nyt oikeen mielensäpahoittajan kommentteja, mutta miksi kaikki ihana on niin epäkäytännölistä…

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   AAARGH! Vaikene siellä järjen ääni!!! Joo, täällä oli jo käytännöllinen vs. epäkäytännöllinen, kun naapurin muija teki yökköääniä mattooni viitaten ja kertoi, kuinka ”KIVA” tuo kaunis matto onkaan, oksennus ihan maastoutuu sinne…

   Mutta! Matto on menossa lastenhuoneeseen, se on ihanan pehmeä ja lämmin! Sen päällä heitettiin jo sovitteluvaiheessa monta kuperkeikkaa. Hyvä tästä tulee <3

 2. No, täytyy toivoa että koira oksentaisi just keskitalvella koska mikään ei tee villamatolle niin hyvää kuin kunnon lumipesu 😉 . Tottahan se on, paksun maton uumenista ei ole mitenkään mieltäylentävää puhdistaa eritteitä eikä muutakaan, MUTTA materiaalina se onneksi hylkii lähtökohtaisesti likaa ja nesteitä, ja sen voi suihkuttaa puhtaaksi. Toki jos vahinko on valtava, suosittelemme viemään maton ammattilaisen käsittelyyn.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.