Lasten Lauantai -lippuarvonta!

Menovinkkiä pukkaa! Lauantaina 6.5. Tampereen Mediapoliksessa järjestetään jälleen Lasten Lauantai -tapahtuma. Tällä kertaa tapahtumassa esiintyvät Miinan ja Manun lisäksi Mimi ja Kuku sekä SuperSam.

Lisäksi Lasten Lauantaissa on mahdollisuus tavata Lumikuningatar sekä Prinssi ja paikalla on SirkusRakkausPumPum Ry:n maalausseinä, lasten kirppis, kasvomaalausta ja kahvio, josta voi ostaa välipalaa ja herkkuja.

Kävin viime kertaisessa Lasten Lauantai -tapahtumassa poikien kanssa ja meillä oli mukava reissu. Porukkaa oli ihan pipona ja huojuvat Miina ja Manu vaikuttivat olevan vähän pöllyssä, mutta päivän mittaan ruuhka hellitti ja kasvomaalausjonokin lyheni siihen pisteeseen, että Poika sai poskeensa lepakon. Pojat viihtyivät hyvin, paitsi Pikkuveli vähän pelkäsi nallea, joka itseasiassa muistutti hyvin paljon jalkapallojoukkueemme Fc Mitsubitchien pakkia. Saimme myös ilmapallot, joista toinen puhkesi ja toinen lensi parkkipaikalla tuulen mukana metsään. Tuttuja oli aika paljon ja taisin tehdä jotain kirppislöytöjäkin.

Eli hyvä reissu! Suosittelen poikkeamaan pikkuväen kanssa Tohlopissa Lasten Lauantaissa!

ARVONTA! Blogini sai jälleen lukijoilleen arvottavaksi 4 lippua Lasten Lauantai -tapahtumaan. JEE!

Osallistu lippuarvontaan kommentoimalla tämän postauksen alle, mikä on paras vinkkisi vappuun liittyen? Se voi olla vaikka menovinkki, ruokaohje, niksi siman pullotukseen, idea vappuhattuun, ohjelmaa lastenjuhliin tai ihan mitä vaan vappuun liittyvää!

Arvon lippupaketin kaikkien vastanneiden kesken, joten muista jättää vastauksen yhteydessä meiliosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (Ei tule näkyviin julkisesti!).

Arvonta päättyy 30.4. ja lippujen voittaja julkaistaan blogissa 1.5.


 

LASTEN LAUANTAI  La 6.5.2017 Klo 10.00-14.00

Miinan ja Manun esiintymiset ovat klo 10.15, 12.00 ja 13.00.

SuperSam liikuttaa lapsia klo 12.30 ja 13.30.
Mimi ja Kuku esiintyvät klo 11.00. Esiintymisten jälkeen sekä Miina ja Manu että Mimi ja Kuku jäävät hetkeksi tapaamaan ja halimaan fanejaan.

Liput ovelta 6e / kpl, perhelippu 20e / 4 henkilöä. Alle 1v. maksutta.

Tapahtuma Facebookissa.

Railakasta viikonloppua kaikille!

Share

19 kommenttia

 1. Salli kirjoitti: Vastaa

  Mukaan lippuarvontaan ja olispa kiva mennä. Ja mennään tampereelle vapputorille vappuna.

 2. Oodis kirjoitti: Vastaa

  Ooooh meidän Mimi ja Kuku -fani halkeis onnesta jos arpaonni suosis. Tää äiti on nyt unohtanut muutaman keikan. Ikeassakaan ei voi enää käydä ilman väpättävää alahuulta.

  Mut se vinkki! Hakekaa prismasta vappupallot. Varsinkin jos enemmän lapsia. Torilla ainakin 20e, Prisma ottaa yli puolet vähemmän.

 3. MarjoH kirjoitti: Vastaa

  Paras vinkki on hankkia vappupallo vanhempainyhdistyksen kautta päiväkodilta. Saa rauhassa kulkea vapputorilla ilman törkyhintaisen pallon hankintaa ja välttyy sen mahdolliselta katoamiselta taivaan tuuliin. Meillä on aina ollut huono tuuri tavallisten saatujen pallojen kanssa. Aina ne ovat päässeet karkuun. Kerran naru irtosi siitä pallon päästä ja pelkkä naru jäi lapsen takkiin.

 4. hanna kirjoitti: Vastaa

  Laiskan äidin vuoden mutsi-fiilis syntyy kun vappuaattona paistaa tuoreet munkit kaupan pakastepullataikinasta!
  Arvonnassa mukana.

 5. Marle kirjoitti: Vastaa

  Tampereen parhaat munkit saa konditoria Marista, nam!

 6. Hanna kirjoitti: Vastaa

  Tyttö tykkäisi varmasti jos pääsisi tapaamaan Miinaa ja Manua ja Mimiä ja Kukua!! Vappupalloa ei missään nimessä kannata ostaa vapputorilta, kiskurihinnat ja pallo kärsii ulkona olosta. Marketista kun ostaa ja vie nopeati autoon ja autosta kotiin niin pallo säilyy hyvänä monta viikkoa. Lapsi viihdyttää itseään sillä parin viikon ajan 🙂 Jos malttaa ja uskaltaa odottaa niin vapun jälkeen saa halvalla pallon ja muuta krääsää ja voi pitää oman vapun vasta seuraavana viikonloppuna 🙂

  1. dh kirjoitti: Vastaa

   vappupallo ostetaan marketissa, ja se jää sitten kotona 😉 yleensä emme mennä kaupunkiin pikkuisen kassa, liian monta ihmisiä. viime vuonna olisimme pyynikin näkytornissä, munkki, jäätelö ja kävelylenkki 🙂 arvonassa mukana! 🙂

 7. Saara kirjoitti: Vastaa

  Vapputorilla kannattaa ehdottomasti käydä, viime vuonna neiti 3v ihmetteli vielä syksyllä sitä päivää kun sai kävellä keskellä autotietä (kun Hämeenkatu oli suljettu) 😀 Teekkarikastetta käytiin myös ihmettelemässä. Vappupallot kannattaa jättää suosiolla kotiin, ne on todella raivostuttavia kuljetettavia siellä ulkona ihmismassassa kun tuuli tempoo niitä joka suuntaan tai sade lössäyttää eikä ne leijukkaan 😀

 8. Nonnuska kirjoitti: Vastaa

  Paras vappuvinkkini on pitää kotona vappukemut lasten ja vieraiden kera ? Simaa, munkkeja, serpenttiiniä, ilmapalloja ja sit vaan kreisibailausta ?

 9. Tuija kirjoitti: Vastaa

  Tallipihalla on vappuna tunnelmaa! Sinne siis tänäkin vuonna lapsen kanssa.

 10. pähkinätär kirjoitti: Vastaa

  Vappuvinkki on ahmia simat ja munkit loppuun aattona niin seuraavan kuukauden eka päivä voi koko perhe aloittaa pääsiäis- ja vappumättöilyjen jälkeen herkkulakon;)

 11. Tinske kirjoitti: Vastaa

  Meidän Vappu alkaa lauantaina 29.9 Ylöjärven Urheilutalolla MLL:n järjestämässä tapahtumassa, luvassa tosi paljon kivaa ohjelmaa ja esitystä lapsille, herkkuja ja ulkona mm. Paloauto sekä pallojen myyntiä. Tässä menovinkkinä myös muille 🙂

 12. Tinske kirjoitti: Vastaa

  Hups, pieni kirjoitusvirhe, tarkoitin tietysti 29.4 lauantaita 🙂

 13. Minna kirjoitti: Vastaa

  Parasta Vapussa on Tallipihan lasten vappu-tapahtuma ? Sen jälkeen nautitaan kotona vappubrunssi oman perheen kesken. Muksut tietty odottaa eniten niitä vappupalloja.

 14. Herkkusuu kirjoitti: Vastaa

  Vappuna poikkeaminen Pyynikin näkötornilla on tunnelmallista, huiskutta on, mutta jos on hyvä sää, niin mikäpä siinä ulkona ihmetellessä rauhallisesti lipuvaa jonoa kahvilan uumeniin. Rauhallisempaa, kun vapputorilla. Pstt. Ei malttamattomille, jonottamaan joutuu taatusti. Hyvät munkit voi tilata myös etukäteen ja käydä vain noutamassa vappuna myös sima on oikein maistuvaa.

 15. Saana kirjoitti: Vastaa

  Vappuna kannattaa relaa ja rentoutua!

 16. Maei kirjoitti: Vastaa

  Riittävästi ilmapalloja ja serpentiiniä niin hyvä tulee

 17. Pähkinätär kirjoitti: Vastaa

  Kuka tämän voitti:)?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Voittaja on nimimerkki Herkkusuu. Arvontojen voittajat julkaistaan blogissani ilmoitettuna päivänä joko ”omana uutena postauksena” tai kyseisen päivän postauksen yhteydessä (en huomannut tarkentaa tuota, hyvä kun kysyit, jos on muitakin, joilta voittaja on mennyt ohi)

   http://www.asikaine.fi/hauskaa-vappua-lasten-lauantai-arvonnan-voittaja/

   Ja voittajalle laitetaan sähköpostia.

   KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.