Päivien asuja

Ha haa! Päivien asukuvat palaavat pitkästä aikaa. Pieni päiväkodinvastustaja ja kiire ovat häirinneet aamuisia muotikuvauksiani, joten tyylikkäitä työasujani ei ole tallentunut syyskuulta ollenkaan. Lähinnä vain shortsi- ja lökäpöksy -puistoskenetysasuja. Kyllä näistä käppäkäppä-kuvista silti voi poimia muutaman ihanan vinkin syyspukeutumiseen! 

kuva.JPG

Koikkarin Prismaan kotiäiteilemään! Ballerinat Tossumontusta, Nanson lökäpökät, neulostoppi Saksasta (merkkiä ei ole!?), panta äidin vanha ja pannalla istuva lintu on lahja ystävältä.

kuva.JPG

Lähdössä skenepuistoon. Naapurin muija nimesi Nekalan Lampipuiston skenepuistoksi, koska uudistuneessa leikkipuistossa on nykyisin niin paljon sakkia. Melkein pitää laittautua tänne, laittaa ripsiväriä, kun tänne tullaan niinku näyttäytyyn! Kuuntelin hämmentyneenä kaverini skenejuttua ja katselin sukkahousuissa juoksevaa silmää. Pallopaita Marimekon, villapaita ja shortsit kirppikseltä, sukkiksista en tiedä, mutta rikki näyttäisivät olevan.kuva.JPG

Lähdössä rokkifutikseen! FC Mitsubitchien vanha pelipaita vaihtui kentän laidalla uuteen ja shortseja ei ole kyseisen viikonlopun jälkeen näkynyt. Jalkapallosukat Sidosteelta. 

kuva.JPG

Palaveriin lähdössä! (Päikynvastustajaa ei näkyvillä, joten kuva saattaa olla elokuun puolelta.) Huivi American Apparel, Leviksen farkkuliivi isän vanha, musta hamonen kirppikseltä, Marimekon raitapaidan sain äidiltä 18-vuotissynttärilahjaksi. Muistan vieläkin Suomesta saapuneen paketin, jossa oli paidan lisäksi Fazerin sinistä. Koti-ikävä oli aikamoinen.

kuva.JPG

Lähdössä skenettämään. Farkkushortsit kirpparilta, T-paita PMMP:n keikalta. Naapurin äijä totesi puistossa Kiva paita sulla täällä puistossa, kun oot lasten kanssa leikkimässä. Skenepuiston käytösetiketissä on vielä opettelemista. Ensi kerralla säädyllinen paita ja ripsaria.

kuva.JPG

Synttärisankari lähdössä syömään ja tanssimaan. Mikä ikäkriisi? Stylistiystävä neuvoi puhelimessa pukeutumaan paljettiin, mutta Hippi äänesti Tweetyn ja korkeiden pillifarkkujen  puolesta. Tweety-paidan ostin isä osti Amerikasta ollessani kymmenen. Jee! Sitten kun lähden saparot päässä liikenteeseen, viekää hoitoon. 

Käppä-käppää viikkoa kaikille!

 

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.