Kurkistus nuorisolaisten valtakuntaan

Kaupallinen yhteistyö: SuperPark

Sunnuntaina sataessa suunnilleen viidettä päivää lähdimme naapurin muijan koko konkkaronkan kanssa Tampereen SuperParkiin purkamaan energiaa. Mukana oli tietysti kaikki lapset ja vähän naapurin naapurinkin lapsia. Käytännössä siirsimme Nekalan lähipuiston vakkarijengimme sisätiloihin sekoilemaan.

Joskus parhaan ystäväni kanssa yhteneväinen ajatuksenjuoksu saa outoja käänteitä. Poikien riisuttua takkinsa, naapurin muijan kanssa huomasimme vahingossa vaatettaneemme vilkkaat ystävykset erottamattomaksi tekstiilikaksikoksi, josta ei säilytyslokeroiden jälkeen hetkeen näkynyt keltausta vilaustakaan. Niin kuin ei näkynyt puhelimestanikaan.

Itsehän olen ekasta käynnistä lähtien kutsunut SuperParkia esiteinihelvetiksi nuorisolaisten valtakunnaksi, johon on hauska päästä kurkistamaan. Edellisellä parkkireissulla ihmettelin portaiden viereen siirrettyä isohkoa pöytää, joka oli tuotu mestoille ihan vaan nuorten uusimman villityksen, bottle flippien, heittelyä varten. Rispekt SuperPark! Onneksi olin flippi-villityksessä ihan inessä skenessä, sillä olin edellisellä viikolla meinannut naapurin muijan olkkarissa saada puolitäydestä vesipullosta ohimooni. Mitä te jätkät teette?

–  Eksää tiä hei bottle flippejä? Toi ei hei tiänny, mikä on bottle flip! Kato näin! Tää pullo pitää osata heittää niinku näin, että…

Onneksi naapurin olkkarijengiltä likenee välillä kävylle infoa ja ohjausta, jotta edes auttavasti pysyisin nykyajassa. Myös SuperParkissa jo lokeroilla noheva kaksitoistavuotias skuuttijäbä tuli ystävällisesti neuvomaan, miten rannekkeella lukittava kaappi toimii.

Nuorisolaiset on parhaita. Nuorten räjähtävällä energialla, joukkohuumalla, kekseliäisyydellä ja innolla vesipullon heittelystäkin saadaan tarttuva hype aikaan. Nuorten ja lasten nykyhetkisten mielenkiinnon kohteiden ehdoilla suunniteltu aktiivipuisto saa tyypit liikkumaan juurikin haluamallaan tavalla. Kiipeilemällä seinillä, hyppimällä voltteja(!!?), skuuttaamalla ja skeittaamalla pooleissa, temppuilemalla jättitrampoilla, pelaamalla futista ja korista..

Suositut SuperPark -aktiviteettipuistot ovat saaneet syntynsä kainuulaisen Taneli Sutisen ajatuksesta saada perheet viettämään aktiivista aikaa yhdessä sekä halusta tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus liikkua viihteellisesti, ilman kilpailuasetelmaa.

SuperParkissa pääsee läheltä hämmästelemään nuorten ja lasten temppuiluja ja meininkejä, sekä itsekin mukaan liikkumaan ja pelaamaan porukalla. Tietysti lapsemme ovat tällä hetkellä vielä niin pieniä, että on pakko juosta perässä ja auttaa kiipeilyradoilla ja polkuautoilla…mutta kyllä hetken naapurin poikien temppuja katsottuani, jonotin itsekin hyppäämään volttia. Väistäkääs jätkät vähä! Menkää pois alta!

Käytyäni Vilusella skeittaamassa olen jo päässyt ällistelemään nuorten taitoja, mutta kyllä taas istuin monttu auki poolin reunalla ja tramppojen vieressä. Nykynuoret ovat uskomattoman taitavia kreisiakrobaatteja ja hauskoja tyyppejä. Pienimmät parkkilaiset huomioitiin vauhdikkailla radoilla kivasti, väistettiin ja ehkä jopa hillittiin töristelemästä pahimpia ärräpäitä ohimennessä.

SuperParkissa on aktiviteettejä myös perheen pienimmille ja pitkään viihdyimmekin pienimpien kanssa alle 7-vuotiaille tarkoitetulla Junior Freestyle -alueella. Tosin Pikkuveljen pysyvä mielentila on pakkomielle päästä isompien perässä joka paikkaan. Orassitukkainen hännänhuippu kiipesikin taidokkaasti melkein pystysuoraa seinää vain pysyäkseen muiden perässä.

Onneksi sentään naapurin muijan nuorimmainen oli vielä ihan tyytyväinen käpyjen seuraan. Seuraavalla parkkireissulla saattaa peli olla menetetty jo tämänkin rakkaan hymynaaman kohdalla.

SuperPark on oiva liikunnallinen ajanviete koko perheen yhteiseksi syyslomapuuhaksi.

Jos kaikilla ei ole ensi viikolla lomaa ja on mahdollisuus etätyöskentelyyn, on Tampereen Superparkissa ensi viikon ajan vanhemmille järjestetty etätyömahdollisuus, eli rauhallinen työtila sekä ilmainen kahvitarjoilu ja Wifi. Lisäksi lokakuun ajan isovanhemmat pääsevät SuperParkeihin ilmaiseksi.

SuperParkin kuukausikortilla (59 €) puistoja voi käyttää kuukauden ajan rajattomasti, vaikka joka päivä myös syyslomalla. Alle kouluikäiset tarvitsevat puistoon mukaan aikuisen valvojan. Alle 4-vuotiaat pääsevät puistoon ilmaiseksi.

ARVONTA!

Juhuu! Instgramissani on nyt arvonta, jossa voi voittaa 4 kpl SuperPark -lippuja (valitsemaansa SuperParkiin). Arvontaan voi osallistua kommentoimalla SuperPark-aiheiseen Instagram-kuvaani ilmiantamalla jonkun, jonka olisi syytä heittää voltti! Klikkaa arvontaan tästä.

Arvonta voi osallistua perjantaihin (13.10.) asti ja voittaja julkaistaan 14.10. tämän postauksen kommenttikentässä sekä Instagramissani.

PS. Ai niin! Heti kärkeen SuperParkiin hukkaamani puhelin löytyi tiskiltä, joku kiva nuorisolainen oli sen sinne palauttanut. Ei mitään varaa enää aukoa Hipille päätä kaikesta hukkailusta.

Share

4 kommenttia

 1. Tanja K kirjoitti: Vastaa

  Superpark on ihan paras! Turun superparkissa on myös pelkästään aikuisille suunnattuja volttikursseja ym. Olen tietenkin osallistunut ja voin sulle joskus esitellä tuloksia:)

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No todellakin, otetaan volttiskaba! Mun pitää tosin ehkä vielä vähän reenata!! 😀

 2. Hansu kirjoitti: Vastaa

  Kauhee, kun itekkin oon ihan pudonnu kärryiltä näistä nuorisolaisten jutuista; onnistuin sentäs osallistumaan arvontaan lähetettyäni ensin kaks kertaa sun instagram-julkaisus viestinä mun pojalle ?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hahahahahahaa! Hyvä, toivottavasti poikasi oli ihan innoissaan sun panoksesta! 😀 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.