Työpäiväni kuvina

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perjantaina jäin pitkästä aikaa kotitoimistoon tekemään etäpäivää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kotitoimistopäivien hyvät puolet ovat pienissä assareissa, jotka säätävät apuna kahvin ja puuron keittämisessä sekä tietokoneen näppäilyssä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sekä isommissa assareissa, jotka hakevat lehden ja kyseenalaistavat, onko työpäiväni nyt niin kovin kiireinen tai tarpeellinen, voisinko ehkä olla hetken lasten kanssa, jos hän joisi kupposen kahvia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fiilistellessäni ihania kotiporukoita muistin myös naulan olkkarin verhon takaisessa seinässämme sekä etätyöskentelyn muut puolet, jotka keväällä suistivat meidät kriisiin ja kahden kerroksen väliseen poterosotaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päästyäni alakerran puuroista ja kahvitteluista vihdoin yläkerran toimistooni, oli työpöytäni mystisesti hävinnyt! Keltainen duunipöytäni oli tosiaan kannettu ruokailuhuoneeseen jatkopalaksi kymmeniä synttärivieraita varten. Tilalla oli epämääräinen lipasto, lelulaatikko, ikkunarempasta jäänyttä tiivistysnauhaa ja Knausgård.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yleensä hillun kotityöpäivän kauhtuneessa villatakissa ja epämääräisissä sukkahousuissa tai shortseissa (joka on muuten syy, ettei päivien asu -postauksia ole täällä hetkeen nähty, voisin skarpata, niitä on toivottu!), mutta lounaspalaveri sai ryhdistäytymään kauluspaidalla ja korvakoruilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lounaspalaverini oli tietty rakkaassa vakkarimestassani, Nekalan Wanhassa Tapissa, jossa oli herkullista lohisoppaa tarjolla. Uudet projektit ja asiakkaat tuovat syksyyn mukavaa vaihtelua. Kyllä, Riittahan se siinä! Ihana tyyppi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Palaverin jälkeen palasin jatkamaan tärkeitä hommiani  kohtuu käppäisen ”työpöytäni” ääreen, kunnes noutaja saapui hakemaan alakertaan kahville. (Kuvassa näkyvä olut on kuvausrekvisiittaa.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alakerrassa oli viikonloppu jo alkanut, Hippi kokkasi päivällistä. Itsekin laitoin pillit pussiin vähän aikaisemmin. Ihan hyvä niin. Viikonloppuna riitti äksöniä, niin Klubin 15-vuotissynttärijuhlilla kuin myös lauantain 4-vuotisjuhlilla. Olipa hauskaa!

Nyt takaisin toimistolla, oikean pöydän ääressä! Jee! Tuolini tosin hajosi äsken, mutta kai se tästä taas.

Ahkeraa alkanutta viikkoa vaan kaikille!

 

Lue myös:

Työpäiväni kuvina

Maanantai kuvina

Klamyn päivä kuvina

Share

7 kommenttia

 1. Sari kirjoitti: Vastaa

  Riitta näyttää upealta vaikka onhan sen pakko olla mua vanhempi jos Titi-nalle on ollut olemassa aina..?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Riitta on upea 🙂

 2. Virkaihmis-äiti kirjoitti: Vastaa

  Aanelonen joko kädessä, tai miksei pöydälläkin, antaa aina sen kuvan että töitä paiskotaan ja kiirettä pitää. Siihen haksahtaa pomo kuin pomo.
  Nyt muuten keksin miten homeinen insinööriskö tekee vaikutuksen seuraavassa työnhaussaan, kiitti hei tosta inspiroivasta kunmelipätkästä!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo, asetin sen siihen vartavasten 😀 😀

 3. Tua kirjoitti: Vastaa

  Riitta on ihana!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   NIIN ON! HÄN ON <3

 4. Marle kirjoitti: Vastaa

  Mä en kestä, Riitta <3. Oi, tulispa Nallet Nekalan koululle…

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.