Kenkähulluille tiedoksi

Nyssi! Pakko vinkata kotimaisten ja kauniiden kenkien ystäville ajankohtainen menovinkki sekä samalla vähän kertoa iloisia uutisia kaikille kenkähulluille. Viikonloppuna on nimittäin luvassa kaksipäiväinen Palmrothin ystävämyynti, jossa myydään mallipareja, hajapareja ja kakkoslaatuisia tuotteita hyvillä alennuksilla. Valikoimissa on paljon erilaisia kenkiä, nilkkureita ja saappaita. Jos on syyssaapikkaat tai  hyvät talvikengät vielä hankkimatta, kannattaa käydä tsekkaamassa perinteikkään Palmrothin tarjonta.

Ystävämyynti järjestetään Palmrothin toimistolla Tampereen Klingendahlilla ja kenkähankintojen lisäksi myynneissä voi myös jo nähdä vilauksen tulevista juhlamallistoista. Palmrothilla on tulossa myös uusia, aivan ihastustuttavia kenkiä vielä pikkujoulukaudelle sekä ensi kevääksi.

Kävin muutama viikko sitten lounastunnin päätteeksi Palmrothin työhuoneella malttamattomana hipeltämässä ja sovittelemassa tulevia uutukaisia ja vitsit, miten ilahduin klassisista avokorkkareista, joiden siron mallin tunnistin heti todella tutuksi…

Ta daa! .. jopa samaksi kuin monta vuotta sitten kirpparilta löytämissäni vanhoissa luotto-Perteissäni, joissa olen tanssinut monet häät. Kyllä! Palmrothit ovat juhlavuoden kunniaksi laittaneet vanhoja vintage-aarteitaan uudistuotantoon. Nudenahkaisten avokorkkarieni uudet versiot löytyvät uudistuotannosta kultaisena sekä mustassa mokkanahassa.

Ihania molemmat! Ja oli siellä tulossa muitakin ihania, joiden malli oli napattu jopa vielä vanhemmista kengistä..

Kuten pikkujoulukaudelle tulevat sähkönsiniset krokorusettikorkkarit(!!), joissa on superkaunis naisellinen lesti. Miten siistit ja miten villit! Sovittelin sinisiä säihkykorkkareita, jotka kaiken mahtavuuden lisäksi tuntuivat myös hyviltä jalkaan. Samaa rusettikenkää on tulossa myös mustana mokkakenkänä sekä myöhemmin tulossa myös hopean sävyissä. Sovitin tietysti niitäkin kaikkia.

Palmrothin 90-vuotisjuhlavuoden hengessä vanhoista malleista tehdyt juhlamallistot ovat ihan mahtava idea. En malta odottaa, että uudet mallistot tulevat myyntiin. Ja oli siellä toimiston suunnittelupalaverin pöydällä vaikka mitä vanhoja lehtiä ja 70-luvun kenkiä levitettynä( Mää näin!) joten lupaavalta vaikuttaa. Mahtavaa, että vanha brändi ammentaa historiastaan! Lisäksi keväälle näytti olevan tulossa ysärihenkisiä monivärisiä mokka-avokkaita ja söpöt vaaleanpunaiset nauhakengät.

Omistan tällä hetkellä kolmet kirppikseltä löytämäni Palmrothin korkkarit ja olen kyllä ollut kotimaisten korkkareiden laatuun ja käytettävyyteen ihan supertyytyväinen. Pitkiä iltoja on tanssittu.

Vanhojen korkkareiden lisäksi omistan kyllä myös uudempia Palmrothin klassisia kävelykenkiä. Tykkään kotimaisista herrakengistä paljon, niillä saa asuihin tarvittaessa ryhtiä. Palmrothilla on nyt myös syksyksi tullut kivoja kävelykenkiä, kiiltonahkanilkkureita (myös ihanina punaisina) ja klassisia saappaita.

Vastuullisesti kenkiä valmistava Palmroth tekee kenkiä nyt kolmannessa polvessa. Vanha Palmroth Original -brändi on lanseerattu uudestaan ja klassikkobrändin kengät tehdään edelleen pääosin Suomessa (osa Portugalissa). Ystävämyynnin tarkat tiedot näkee tapahtuman Facebookista. Hyvä!

Tyylikästä syysviikkoa kaikille!

Lue myös:

Toinen vuosi ilman vaatteita

 

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.