Jalat kesäkuntoon + lahjavinkki äitienpäiväksi!

 

Kaupallinen yhteistyö: Salvequick

Jihuu! Eilen oli jo aurinkoinen kelpo terassikeli, äitienpäivä on mielestäni joka vuosi kesän ensimmäinen päivä ja meikällä on varpaat jo nyt kesäkunnossa. Sain testattavakseni Salvequickin tehokkaita kuorintasukkia, joilla saa itse tehtyä perusteellisen kuorinnan talvimaihareista vapautuville varpaille.

Nyt vähän harmittaa, etten ehtinyt testailla ihmesukkia ennen Italian lomaamme, jolla läpsyttelin suurimman osan ajasta varvastossuilla.

Yleensä olen kesällä menettänyt nappiksiin varpaankynnen tai ainakin puolikkaan..Eikä uusin innostukseni, skeittaus, ole sekään yhtään kaunistanut jalkojani. Juuri kun hallissa kikkailemani mustelmat alkoivat haalistua, vedin Italiassa laudalla kunnon sarjakuvalipat raastaen kivetyksellä kivan ja ihan helvetin nopean syväkuorinnan sääreeni.

Säärikäsittelyn jälkeen jalkapohjani kuitenkin vielä kaipasivat perusteellista kuorintaa villasukkakauden jälkeen.

Naapurin muijan kanssa käymme välillä yhdessä jalkahoidossa, mutta itsekseni en saa aikaiseksi lähdettyä. Muutenkin, jos ruuhkaisessa elämäntilanteessani saan pari tuntia omaa aikaa, mieluiten nukun, tapaan ystäviäni tai istahdan Hipin viereen sohvalle ja otan lasin viiniä. Ja hahaa – niinpäs tein nytkin. Tällä kertaa tosin otin työkaverini tilaamaa äärimmäisen hyvää punaviiniä ja istuin sohvalla erikoismuovipussisukat jalassa.

Kuorintasukat puetaan huolellisesti jalkoihin reilun tunnin ajaksi, annetaan vaikuttaa rauhassa istuskellen, jonka jälkeen jalat pestään hyvin ja elämä jatkuu. Jalkojen perusteellinen ihonkuorinta tapahtuu seuraavan parin viikon aikana.

Alkuun tuntui tuntui, ettei pussi-illan jälkeen tapahdu mitään ja epäilin jo kämmänneeni koko hoidon. Kolmannen päivän iltana pienen kihelmöinnin jälkeen iho kuitenkin alkoi maltillisesti kuoriutua, jonka jälkeen jalkapohjien iho alkoi päivä kerrallaan vähän varista pois. Muutamana iltana rapsuttelin jalkoja varovasti saunassa ja muutamana iltana muuten vaan. Kuorintaprosessin ollessa voiton puolella, rasvailin varpaitani aktiivisemmin, sillä kuorinta kuivatti ihoa, mutta muuten hoito ei paljon ponnisteluja vaatinut. Se oli helppo ja ihan kiva tehdä. Ei ollut suuritöinen tai edes inhottava, kuten naapurin muija vähän epäili ehdotettuani kuorintasukkahoidon tekemistä yhdessä. On siinäkin ystävä.

Parin viikon jälkeen jalkapohjani alkoivat olla ihan uudessa kuosissa. Pehmeät, sileät sekä terveet (jos sääreni raastojälkiä ei lasketa). Ihan mahtavaa! Kyllä kelpaa kipitellä Wanhan Tapin terassille ja takasin. Että watch out Nekala!

Jos vielä mietiskelee äitienpäiväksi sopivaa lahjaa, kuorintasukat voisi olla aika kiva ja ajankohtainen lahja, jonka voisi tehdä äitienpäivänä yhdessä sohvalla istuskellen. Sukkien lisäksi hemmottelulahjaan voisi sisällyttää vaikka niskahieronnan, omatekemän kasvonaamion, manikyyrin lakkauksineen…

Testailun ja kauniiden jalkojeni perusteella uskallan suositella kuorintasukkia ja nyt myös 100 kiinnostunutta lukijaani saa itselleen tuotenäytteen!

Sata ensimmäistä tilaajaa saa itselleen kuorintasukat tästä linkistä!

Vielä ehtii juuri sopivasti saada silkkiset jalat kesäksi!

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.