Erilainen lääkärinlaukku

Joulupukilla vaikuttaa kummasti olevan lahjojen suhteen samaan suuntaan kieroutunut maku, kuin Hipin sukulaisilla. Hämmästystä on herättänyt anopin Berliinin tuliainen, jonka avulla lapsi oppii näppäristi kuumentamaan lusikkaa sekä Pojan synttärilahjaksi saama kristallinkokkaussetti (!!), joka toki sisälsi myös valkoista pulveria. Myös anopilta synttärilahjaksi saamani vittu-kirja herätti riemua.

Niin, no mitäs pukki toi?

Jouluna paketista paljastui hartaasti toivottu ja odotettu lääkärinlaukku, joka ensivilkaisulla sisälsi muun muassa puisia leikkitutkimusvälineitä, kumihanskoja ja muita lääkärileikkeihin tarpeellisia leluja.

Vauhdikkaasti pieni lääkäri alkoi heti penkoa lahjansa sisältöä ja pian itsekin pomppasin sohvalta katsomaan tarkistamaan tilannetta pienten kätösten käsitellessä..

..joulupukin tuomia ruiskuja! Joulupukki oli näköjään vähän ”parannellut” laukun sisältöä kaikilla mielenkiintoisilla ja tarpeellisilla välineillä.

Eipä siinä. Onhan luontevaa opetella käsittelemään myös ruiskuja, kun on ensin lahjoillaan oppinut kokkaamaan kristallia ja pulveria ja haltsaa lusikan kuumentamiseen, vaikka puistossa vähän tuulisikin!

Kiitos pukki!

 

Muita hyviä lahjoja:

Näin kasvatat Heisenbergin

Anopin Berliinin tuliaiset

Nyt vittu nukkumaan

 

Share

4 kommenttia

 1. kati kirjoitti: Vastaa

  Hienoja ja erikoisia lahjoja minäkin olen saanut. Anoppini toi synnytyssairaalaan esikoisen synnyttyä ksylofonin. Sille vauvalle. Kiitos.

  1. essi kirjoitti: Vastaa

   Repesin 😀

   1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    😀

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   AHAHAHHHAHAHHAHHAAA! Mahtava anoppi!

   Oisit vetäny sillä heti jonkun pienen synnärisoolon siinä kiitokseksi 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.