Helpotusta Fuck You Marie Kondo -koteihin! Sisältää alekoodin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogiyhteistyönä Freskan kautta meillä käy suunnilleen kerran kuussa siivooja, joka pesee lattiat, vessan, kylppärin ja keittiön. Toki siivojan kanssa voi myös tapauskohtaisesti sopia, mihin milloinkin panostetaan, mutta lattioiden ja pintojen huolellinen puhdistamien on meille ollut tärkein ja kätevin apu arjessamme.

Yleensä ennen siivoojan tuloa yritämme edellisenä päivänä taltuttaa lelu- ja pyykkikaaokset ja haalaripipokenkäsadetakkihanskaröykkiöt pois lattioilta, jotta siivooja pääsee heti tultuaan puhdistushommiin. Tosin Freskan siivoojat kyllä myös järjestelevät tavarat lattioilta, viikkailevat pyykit tarpeen mukaan ja vaihtavat vaikka lakanat. Tarkoitus onkin, ettei ennen siivoojan saapumista tarvitse stressata, siivota tai järjestellä –kuten itse viimeksi tein, tietysti (samalla kun sössötin siivoojalle naimattomuudestani and everykind of shiit!) Sekoilin muutenkin ihan huolella keväällä. Onneksi segoilun ajat ovat takanapäin ja nykyisin seilaan selväpäisillä vesillä. Mielenterveys on kohdillaan ja kämppäkin kerran kuussa siisti, juhuu! Tehkää nimelleni tilaa normaalien kirjoihin, pliis!

Siivousapu tulee kiireisessä arjessamme todella tarpeeseen ja säännölliset siivouskäynnit auttavat järjestelmällisemmin pitämään kodin siistinä siistimpänä. Ennen siivouspäivää panostamme enemmän järkkäilyyn ja pyykkivuorien viikailuihin ja siivoojan käynnin jälkeen, kun koti on puhdas ja tavarat paikoillaan, on helpompi pitää järjestystä yllä. Homma ei mene epätoivoiseksi, niin kuin meillä välillä tuppaa lipsahtamaan…ja jos tilanne on juuri valumassa täysin fuck you Marie Kondoksi, häämöttää siivoojan saapuminen jo parin päivän päässä!

1d2cf0Kotisiivous on pelastanut meidät jo muutamalta syöksykierteeltä, kuten vahingossa buukattuani Helsingin duunipäivän Pojan lastenkutsujen kanssa samalle päivälle.

Ollessani koko päivän menossa, Hipillä oli ihan tarpeeksi hommaa viime hetken ostoksissa, järkkäilyissä ja kakunkoristelussa puhumatta tietenkään lasten hoitamisesta ”siinä samalla”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli aika kiva saapua pitkän työpäivän jälkeen siistiin kotiin, jossa lastenkutsuja varten kaikki oli kattamista vaille valmista ja juhlista nauttiminen sujui ilman äidinkään itkupotkuraivareita.

Viime vuonna ennen joulua soittelin vauva kainalossa epätoivoisia puheluita yrittäen saada kotisiivouspalvelua avukseni joulusiivossa -olin liian myöhään liikkeellä ja lopulta siivo taisi jäädä tekemättä. Hippi imuroi alakerran ja pakenimme jouluksi muualle. Tänä vuonna meikä on ihan niskan päällä ja joulusiivous on jo lokakuussa hoidossa, hähä! Kerrankin. Voin rauhassa keskittyä kriisaamaan päikyn myyjäisistä, lahjoista ja korteista sekä askartelemaan käpyjä.

Kotisiivouspalvelun voi tilata myös kertakäyntinä, vaikka isänpäivälahjaksi, babyshower-lahjaksi tai akuuttiin hätään tarpeeseen, kuten esimerkiksi juurikin joulusiivousurakkaa keventämään.

Suosittelen lämpimästi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja ihanaa: Nyt Freska tarjoaa Asikaisen lukijoille alennuksen.

ALENNUSKOODI FRESKALLE

– kertasiivouksen tilauksiin 30 euron alennus koodilla 30ASIKAINE

– säännöllisen siivouksen tilauksiin -50% alennus ensimmäisestä siivouksesta koodilla 50ASIKAINE

Alennuskoodit ovat voimassa tämän vuoden loppuun asti.

Freskan kotisiivouspalveluiden tilaaminen hoituu nettisivuilla, joilla voi itse valita siivouksen erityistoiveineen. Valintojen mukaan sivusto laskee hinnan ja tuntiarvion, jota voi tietysti rajata. Kestotilauksessa voi valita, kuinka usein siivouspalvelun haluaa ja tilausta voi muutella jälkikäteen.

 

*Freskan kotisiivous saatu blogin kautta

 

Share

10 kommenttia

 1. hihhuli kirjoitti: Vastaa

  Nää oot söpö. Ottamatta kantaa näihin blogiyhteistöihin sun muihin. Olet siis nyt selväpäinen?! Voi voi…

  Siis raittius ja mielenterveys on totta kai tärkeitä asioita, mutta hulluus – et kai aio sitä hukata?! <3

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kuten sanoin, tästä lähtien täysin rauhallinen, vakaa, järkevä ja kohtuullinen Asikaine täällä hei.

 2. Josette kirjoitti: Vastaa

  Hei! Kuponkia ei löydy, herjaa Freskan kotisivut!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos tiedosta, soitan sinne NYT. Pahoittelut!

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Nyt koodien pitäisi toimia!
   Pahoittelut toimimattomuudesta!!

 3. Virkaihmis-äiti kirjoitti: Vastaa

  Kiitos tästä! Tilasin reippaasti siivouksen muuta unohdin laittaa alekoodin. Onko freskalla mitään tyhmyysalennuksia?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei voi ei!! Mutta sinuna kysyisin sieltä nyt heti, että voisiko tilanteen vielä korjata ja saada hyvityksen tms. Freska vaikuttaa arvostavan tyytyväisiä asiakkaita ja ovat joustavia. Mitään en voi luvata, mutta KYSY IHMEESSÄ, voisiko homman vielä korjata!! (Ja kerro, miten kävi 😉

   1. Virkaihmis-äiti kirjoitti: Vastaa

    Kiitti kannustuksesta, laitoin heti menemään viestiä – katotaan kuinka käy..! Olisin kyllä hyvin potentiaalinen asiakas jatkossakin (virkaihmis-äitin koti ja työpöytä kulkevat nimittäin tällä hetkellä linjassaan).

    1. virkaihmis-äiti kirjoitti: Vastaa

     Jee! Mielettömän hyvä palvelu! Heti tuli vastaus että ilman muuta erotus palautetaan tilille <3 makeeta! Kiitos kun yllytit. (Nyt täällä sit muuten siivotaan siivoojaa varten – virhe!)

     1. Asikaine kirjoitti:

      Hei, jes mahtava kuulla! Itse olen saanut Freskasta sellaisen kuvan ja luottanut siihen, että kaikki asiakkaan palautteet, toiveet yms huomioidaan ihan mahtavasti ja oikeasti panostetaan asiakaspalveluun! (siksi sitä toistamiseen uskallan suositellakin!) 🙂
      Ihanaa viikonloppua ja nyt lopeta HETI se siivous ja nautit palvelusta, älä ressaa, älä siivoo! <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.