Postikortti Pietarista

Nyssi! Palasimme juuri aivan täydelliseltä Pietarin matkalta ja jos mahdollista, rakastuin kaupunkiin entistä enemmän. Ehkä myös Hippiinkin, sillä rakas grab bagi oli jälleen aivan parasta reissuseuraa, joka lopottaa uskomatonta läppää vielä kahdenkymmenenkin kilometrin kävelyn jälkeen, on aina valmis etsimään lisää taidetta ja pistäytymään voittokaljalle.

Eläväisen Pietarin sykkeeseen oli ihana heittäytyä ja kaupunki näytti jälleen uusia puolia kaikessa mahtipontisuudessaan, synkkyydessään, rentoudessaan, suuruudessaan, kauneudessan ja rosoisuudessaan. Tällä kertaa panostimme nykytaiteeseen, käsikädessä kohmelossa kipitettyihin kaupunkikierroksiin ja kivoihin ravintoloihin ja baareihin, joita on Pietarissa niin loputtomasti, että kyllä aamulla maistui osterit.

Ah, olen rakastunut ja vähän sekaisin. Tarkempaa reissuraporttia pukkaa vielä, varmaan kyllästymiseen asti, nyt ihan pakko syödä vähän suklaamuroja ja itkeä kaikesta kauneudesta.

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Ja tuhat kiitosta anopille ja muille poikien kanssa lomaa viettäneille.

Lue myös:

Vähän ryöstetty, mutta onnellinen – From Saint Petersburg with love

Vaatiiko Pietariin matkustaminen hulluna säätöä?

Postikortti Puerto de Moganista

Share

4 kommenttia

 1. Markettisukka kirjoitti: Vastaa

  Moi Asikaine! Halusin vain kertoa, että kävin marketissa viikonloppuna tarkoituksena ostaa mm. muutamat sukat, ja kun näin Sidosteen logon sukkapaketissa, niin tuli heti mieleen sinun postaus Sidosteen sukista, joten ostinkin heti heidän sukkasia! Eilen kävivät pesulla ja nyt pistin jalkaan, hyvältä ostokselta vaikuttaa. Jos huomenna eivät rullaa jalassa niin käyn ostamassa toisenkin paketin. Että kiitoksia vaan aivopesusta 😉

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei ihan mahtavaa! Onpa ilahduttava kuulla, hyvä sää!

   Ja ite vedin just Pietarissa sellasia kreisejä kävelyjä Sidosteen vähän sellaset ”urheilutyyppiset” ja vähän kireet=tukevat sukat jalassa, niin ei kyllä menny makkaralle, hiostanut eikä hiertänyt! oon ollut todella tyytyväinen, vaikka oon aikasemmin ehkä aatellu, ettei sukilla ois niin väliä.

   Kyllä on ja kotimaisuudesta tietty suuri plussa 🙂

 2. Alva kirjoitti: Vastaa

  Täällä toinen Pietari fani, hei! Ihania kuvia ja toivottavasti saadaan lisäraporttia pian, lääkitsemään omaa Pietari kaipuutani 🙂
  Mistä kaupasta tuo magea vinyylihylly kuva on? Kirjaisin sen omaan Pietari ohjelmaan, seuraava reissu olisi luvassa jouluna.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo, pian pukkaa vähän lisää raporttia, Pietarista riittää juttua:D

   Eksyimme sattumalta tuohon kauppaan, mun mielestä se oli tämä
   https://imagine-club.com/

   Katu on Ulitsa Zhukovskogo! Kadulla on myös kivoja baareja ja rafloja!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.