Onnistuneet B-luokan treffit

Suunnittelimme Hipin kanssa romanttista get awayta Punkaharjulle uudistuneeseen Hotelli Punkaharjuun, joka aikaisemmin on tunnettu Valtion hotellina. Kaikki Punkaharjun huoneet oli kuitenkin jo buukattu tiedustellessani vapaita huoneita tyypilliseen tapaani päivää ennen lähtöä. Ainoa vapaa huone oli kaunis Vanamo-sviitti, koko hotellin romanttisin huone.

Mutta sviitti oli kallis. Helvetin helvetti! Tutkittuani netissä uuden huoneen kuvia havaitsin kyseessä olevan koko maailman romanttisimman hotellihuoneen, jonka katossa roikkui Savonlinnan kirppikseltä hankittu ihana valaisin. Näin itseni Hipin kanssa poksauttelemassa kuoharia 60-luvun lampun alla!

Vastasin sviitin ylittävän budjettimme… mutta onneksi on blogi! Alennuksen ja sviitin toivossa mainitsin olevani erittäin suosittu bloggaaja! JES! Mites nyt suu pannaan Saimi Hoeyer?

Kyllä ei panna suuta mitenkään. Hotellista vastattiin Harmi vaan, toivottavasti pääsette vieraaksemme joku toinen kerta.

Saatana. Sitä ollaan nyt niin hotellinjohtajaa niin hotellinjohtajaa että! En tiedä, oliko sittenkään hyvä idea laittaa sähköpostin liitteeksi suoraa linkkiä blogiini, jossa ensimmäisenä avautuu postaus Tähtihetkeni mulkku-perse-bloggaajana. Oikeastaan tämä kaikki on teidän klikkailevien pervojen syytä! Valkoinen kattolamppu ja poreileva kuohuviini lipesivät käsistäni ja romanttinen get away uhkasi peruuntua kokonaan. Ei mennä sitte minnekkään!

Toivottuani pahimmasta Hoyerin kirppislampun aiheuttamasta pettymyksestä ja kuunnellessani ruokapöydässä kakka pissa peppu peppu sää oot peppu pissa kakka –mantraa toisen reippaan kaverin hieroessa pastaa tukkaansa, otin puhelimen laukusta ja varasin siltä istumalta huoneen lähimmästä vapaasta hotellista.

Pitsinen Punkaharju vaihtui Savonlinnan Villa Ariaan, jonka huoneiden kattolamput olivat arkisia ysärilamppuja! Mutta muuten 1800-luvulla rakennuttu kaunis rakennus oli tunnelmallinen isoine puuterasseineen ja korkeine huoneineen, aivan hyvä.

Tokihan kekseliäs deittini heti huoneeseen päästyämme veti mahtavan Jyrki Sukula -imitaation Aha aha aha että, tällänen meininki. Joo kattokaa ei ei se auta, että teillä on täällä hyvä meininki kaverit ihan oikeesti teijän pitää nyt alkaa miettimään, että miten me saadaan nää hyllyt helvettiin täältä! Meijän pitää löytää ratkasuja näihin ongelmiin hei! Ei näitä asioita kattokaa tälläin voi hoitaa, eihän tässä hyllyssä oo mitään tavaraa ees jätkät!

Koutsaamisen jälkeen Sukula sujahti peiton alle, josta iloisena vitsaili laittavansa kortsun palohälyttimen päälle, jotta voisi polttaa sisällä. Sillain mä kato käytän kumia beibi yeah yeah yeah!

Ok.

Hyvä, ettei lähdetty Punkaharjulle! Törttöily ei ollenkaan olisi sopinut Vanamo-sviittiin, vaan harmonisen huoneeen harras romanttinen tunnelma olisi särkynyt ikuisiksi ajoiksi wannabe-Sukulan sekoiluissa ja hyllyjen kopautteluissa.

Lähdimme Huvilalle syömään. Istuimme terassilla kauniissa rantamaisemassa, herkuttelimme. Pitkästa aikaa kaksin. Rauhassa. Tilasimme pullon punkkua.

Oli aivan sama, missä olimme.

Tai minkälainen kattolamppu huoneessamme on.

Eilisen laadukkaasta kuvasaldosta päätellen, itseasiassa ihan hyvä, ettemme tötöilleet Punkaharjulla. Hoyer olisi heittänyt meidät pihalle! Tää. Ei. Oo. Okei. Tää oli nyt tässä. Te. Lähette. Nyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tärähtäneitä kesäöitä kaikille!

Suosittelen nauttimaan elämästä ja hankkiutumaan romanttiselle get awaylle vaikka naapuripaikkakunnan leirintään, jos ei muuhun ole paukkuja tai aikaa.

Suurin niistä on rakkaus!

Share

6 kommenttia

 1. statisti kirjoitti: Vastaa

  Hehee, vanha kotikaupunki! Miekin oon uinu tuon norpan luokse joskus… aamuneljän aikoihin… ja istunu sen päällä alasti muutaman samahenkisen kanssa. Oh the memories. 😛

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Se norppa kerjää sitä! Se on siinä tyrkyllä, juuri sitä varten! Ei siitä voi vaan mennä ohi.

 2. anna-liisa kirjoitti: Vastaa

  Hahaa; joku uimassa tuossa ihan keskellä kaupunkia, ihanan greisiä!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Aina pitää vähä greiseillä! 🙂

 3. Onna kirjoitti: Vastaa

  Mietiskelin tätä lukiessani, että kukahan on keksinyt antaa hotellin romanttisimmalle sviitille noin pöljän nimen. Onneksi tulit maininneeksi nimen toiseenkin kertaan. Muutoin olisin jäänyt siihen luuloon, että Punkaharjulla pääsee Vennamo-sviittiin…

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Lukihäirö! 😀 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.