Selitys ja anteeksipyyntö

Kuva otettu 8.4.2016 klo 15.17.jpg

Moi jengi. Nyt on 8.huhtikuuta ja mä oon kotona. Mä kirjotan blogiin, koska mä haluun kertoo jotain, mitä mun elämässä on tapahtunut. Mutta pieni varotuksen sana. Tästä tulee mun koko elämäni vaikein postaus. Mut mä haluun, että sä katot tän loppuun asti, koska jokanen sana on tärkee.

Kuten mä oon sanonu, mä haluun olla täysin rehellinen. Mä haluun kertoo, miten asiat oikeesti on ja mitä mun elämässä tapahtuu. 

Kuvasta näkyy, ei ihan hirveesti naurata. Pääsin nimittäin hetki sitten kuulusteluista. 

Mua syytetään salakuvaamisesta.

Mä tiedän, että tää tulee nyt todellisena shokkina. Mäki oon edelleen shokkitilassa. Ja jengi ehkä varmasti miettii, miks mä haluun kertoo tän kaiken.

Kun mä alotin tän blogin vuonna 2013, mulla oli mielikuvituskaveri nimeltä Pettersson, joka otti mut siipiensä suojaan. Aikamoinen menttori ja opettaja. Näytti mulle kaikki, mitä blogimaailmassa oikein tapahtuu, tosi hieno tyyppi! Mahtava energia.

Mutta Petterssonin henkilökohtaisessa elämässä ei sitte mennykkä iha niin hyvi. Hänen tyttöystävänsä manipuloi häntä. Törkeillä keinoilla. Jätti astioita tiskipöydälle. Puuroa lattialle. Levitteli kahvikuppeja joka paikkaan. Pyykkejä sohvalle. Ja pahinta kaikesta,

kerran se jätti Petterssonin pyörän reenikselle.

Edellisenä iltana Pettersson oli pyytäny, että se ei ottais sen pyörää ilman lupaa. Mutta se nainen vaan otti. Ja Pettersson oli tosi vihane siitä pyörähommasta. Mun menttori, mun opettaja.

Voitte vaan kuvitella sitten, mitä tapahtu. Kaikki ihmiset teilas Petterssonin turhasta mäkättäjäksi. Ihmiseks, joka pihtaa pyöräänsä. Kukaan ei uskonut häntä, että valittamiseen oli aihetta ja että tää nainen oli jo sotkenu keittiön ja että se reenikselle jätetty pyörä oli viiminen niitti isossa vyyhdissä. Mutta kukaan ei uskonu Petterssonia. Mun menttoria. Opettajaa.

 Petterssoni menetti työpaikkansa. Tuli huono energia. Myöhemmi mä sain kuulla, ettei Petterssoni enää koskaan ollut entisensä. Se oli mulle rankka vaihe. Yks mun menttoreista oli poissa.

En mä tietenkään uskonu, että mitää tällästä voi tapahtua. Mulle. Petterssonille. Tai kenellekkään. Mut mä päätin, et mä en tulis antaa mitään sellasta mahollisuutta, että mulle koskaa kävis nii. Että tuomittais nipoksi tai turhasta mäkättäjäksi. Mä tiedostan, et mun elämä saattaa vähä kiinnostaa muitaki ku mun lähipiirii. Jengi, te varmasti ymmärrätte sen.

Nekala-vuosista lähtien. Mulla on aina ollut kamera keittiössä. Ja syy on se, etten mä millää joutuis samanlaiseen tilanteesee, mihin Petterssoni joutu. Että kiristettäis turhasta nalkuttamisesta. Jos näin kävis, niin mulla ois todistusaineistoo, joka näyttäis totuuden. Meijä keittiöstä. Että mun nalkutus ei oo perusteetonta. Että siellä on puuroa ja roskia lattialla. Monta päivää. Ja kaikkee. Shittii. Kyl te tiätte, te ootte nähny ne kuvat. Mä otin ne mun oman turvallisuuden takia. 

Ettei mulle kävis niinku Petterssonille, mun menttorille. Josta en muuten oo kuullu aikoihi mitään. Eikä kukaa mukaa.

Mut enivei, mä toivon, et jengi uskoo tän. Et se oli ainoo syy, miksi mulla on keittiöstä otettuja kuvia. En mä tiedä, onks se tarpeellista vai ei, mut niiden olemassa olo on tehny mun olon turvalliseksi. Koska mä oon aina ollu ja tuun aina oleen tosi tarkka mun keittiön siisteydestä ja rennon muijan maineesta.

Sit suora leikkaus mun eiliseen päivään. Poliisit tuli mun keittiöön. Vei mut kuulusteluihin. Oon edelleen shokissa. Mä todellaki tiedän, kuka syytöksen on laittanu vireille. Hän on mies, jota mä oon tapaillu. Kymmenen vuotta. Ilmeisesti haluaa mulle pahaa. Haluu leimata, että mä nalkuttaisin turhasta.

Mutta ongelmana tässä syytöksessä on tavallaan se. Että se pitää omalla tavallaan paikkansa.

Sillä mä en oikeesti tienny, että sun omassa kotona. Tai tässä tapauksessa mun omassa kotona. Sä et voi salakuvata keittiössä. Sä et voi pitää huolta sun omasta turvallisuudesta sitä kautta. Nyt tää tilanne on eskaloitunu ihan hirveeks. Nalkuttamisen lisäksi mua syytetään tiskivuorten salakuvaamisesta.

Aivan kuten sanoin mun blogisaran alussa, mä haluun olla rehelline. Ja kertoo jengille, miten asiat oikeesti on. Että mitä tapahtuu. Mä toivon, etä sä pysty arvostaan sitä, et mä kerron mulle todella vaikeen asian vapaaehtosesti. Tää teksti ei nimittäin ei oo mikään putsausyritys, jonka mä oisin laittanu tänne maineeni takia. 

Tai että mä oisin mukamas ’jääny’ ’kiinni’ ’jostain’.

Mä halusin vaan kertoo rehellisesti, mitä on tapahtunu. Mitä mä oon tehny. Miksi. Ja mä kadun syvästi. Fakta on se, että mun maine on nyt vaakalaudalla.

Mä en pidä itseäni turhasta nalkuttajana. Mä en pidä itseäni minkäänlaisena hirviönä. Tää ei missään nimessä ole minkäälaista bloggaajakuvan kiillotusta. Mä oon edelleen se ihminen, joka haluu ottaa rennosti ja haluu hyvää ihmisille. 

Kiitti siitä, että sä luit tän. Kuuntelit tän mun tarinan. Se on mulle tosi tärkeetä. Ja terveisiä sille ihmiselle, joka on mua syyttäny turhasta nalkuttamisesta ja keittiössä salakuvaamisesta, mä haluun sullekin vaan pelkkää hyvää. Mä oon oppinu mun virheistä.

Mä tuun tekeen kaikkeni, et kaikki näkis mut sellasena ihmisenä, joka mä oikeesti oon. Positiivisena henkilönä. Tän tekstin tarkotus ei oo selitellä.

Mä halusin vaan kertoo mun tarinan.

 

Share

30 kommenttia

 1. Jansku82 kirjoitti: Vastaa

  *Huutonauru! Spot On Asikaine,asiamuija!

 2. Pettersson kirjoitti: Vastaa

  Axicaine Smith, I feel you! Missä on kamera, nyt salakuvaamaan kyökkiä!

 3. KateK kirjoitti: Vastaa

  Tai että mä oisin mukamas ”jääny” ”kiinni” ”jostain”. Hahaaa….. niin kujalla. Kaikki.

 4. Robo kirjoitti: Vastaa

  http://youtu.be/QMxG7RarJu4

  Jotenki en ny osaa hienosti tätä upottaa tähän mut kato tää, arvostat!

 5. Sekalan Akseli kirjoitti: Vastaa

  Se Saatanan Hippi! Että Se On Kiero! Oikea SotkuPelle! Itte Ensin Housut Kintuissa Ja Palhjain Pershein Siellä Sikailee Ja Leipiä Murustelee – Ja Sitte Kehtaa Syyttää Muita Ihan Mistä Sattuu!!! Kato Nyt Miten ”Siekii” Ihan Marttyyrin Kruunua Piähäs Sovittelet, Nekalalainen! Ne Savolaiset… ;D (Terveisiä keittiöön.)

 6. Maininki kirjoitti: Vastaa

  Ja kohta polliiseille selviää, että sä oot esitelly muillekin _sua iseäsi suojelevaa_ todistusaineistoa_ O-ou Axlikainen, kohta oot lirissä!!

 7. Anksa kirjoitti: Vastaa

  Apuaaa! Repesin aika pahasti 😀 Kiitos tästä!

 8. possu kirjoitti: Vastaa

  Jos nyt on käynyt niin, että ihan itseäsi suojellaksesi olet snäpännyt muutamalle kaverille keittiön kuvia: vastaanottamisesta ei rangaista. Mutta jakaminen, se onkin toinen juttu 😉

 9. Nii kirjoitti: Vastaa

  Mä rakastan sua!!!!! :DDDDDDD

 10. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitti et sä luit loppuun tän. Tää on mulle tosi tärkeetä.

 11. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Tiätteks te jengi, mä kuulin eilen, että niin ei saa tehä. Sä et saa kuvata sun omassa kotona.

 12. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Siis mä en oo ”tehny” ”mitään” ”pahaa”, vaikka nää väitteet on OMALLA tavallaan totta.

 13. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  AHAHAHAHAHAHHAHAAA!

  ARVOSTAN, todella!!!

 14. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Mut siis mä en haluu kelleen mitään pahaa, mä vaan halusin kertoo mun tarinan.

 15. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Jaiks…Täytyy häipyä maasta!!

 16. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitti. Tää on tosi tärkeetä mulle. Mun tarina. Hyvä energia.

 17. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Toi on omalla tavallaan totta. Voi ei. Huono energia.

 18. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Niin mäkin sua. Mahtavaa. Hyvä energia.

 19. evepaa kirjoitti: Vastaa

  Kun mä luin tätä, en tiennyt oisko pitänyt nauraa vai jatkaa lukemista silmät niin pyöreinä, että ne melkein tipahtaa päästä. Mun henkilökohtainen mielipide on se, että tää on ihan ihmetouhua (siis noin muiden puolesta) ja hienoa on se, että olet päättänyt pitää asiallisen asenteen ts. et lähde ikään kuin sotaan mukaan tai vastaavaa. Vaan tiedostat mistä asia on saanut alkunsa, hyväksyt siinä sen oman osasi ja omat virheesi sekä siten voit ottaa niistä opiksi. Toivottavasti asian toinen osapuoli toimii lopulta samoin.

 20. evepaa kirjoitti: Vastaa

  Ei oo tarkotettu asiattomana kommenttina, mutta ihan pakko varmistaa: onko tää joku läppä vai oikeesti totta?

 21. Sekalan Akseli kirjoitti: Vastaa

  Sekä että!!! Ja varsinki Seka eiku Sekä! Vai mitä, Aksikaine?

 22. evepaa kirjoitti: Vastaa

  Lisään tähän vielä, että kiisteltiin tästä erään ihmisen kanssa. Tämä eräs ihminen sanoi tämän muistuttavan todella paljon Axelin tunnustusta ja itse taas uskoin tähän tarinaan, oli tämä totta tai ei. Olen todella sinisilmäinen kaikelle enkä tarkoita tällä sitä, että uskoisin tässä olevan valhetta vaan sitä, että todella olen sitä. Siksi ajattelin kysyä, selvittää totuuden. Haluan uskoa siihen, että kerrot sen, jos kysyn. 

 23. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Tarkoitus ei ollut johtaa harhaan tai valehdella, kyseessä siis on ihan vitsi. En ole joutunut poliisikuulusteluun valokuvaamisesta tai muustaakaan, tämä koko postaus on ihan vaan vitsi.

  Ajattelin sen aukeavan tekstistä ilman suurempaa alleviivausta, koska se on tyyliltään, tarinaltaan ja kuvaltaan lähes sama kuin Axlin tunnustusvideo. Mutta niin, aina ei vitsit osu maaliin.

  Ja saa kysyä:)

 24. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Joo, kato kaikki ei seuraa tollasia uutisia, pitäiskö?

 25. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ei pidä kenenkään mitään.

  IHan oli tällenen joukki joukki vaan.

 26. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Hyvä joukki oli, nauratti! Varsinkin sen jälkeen kun katsoi sen Axl Smithin avautumisen. Että osaakin ihminen olla hölmö. Mihin tää maailma on menossa???

 27. Nauruun kuollut kirjoitti: Vastaa

  Huikee postaus! Lukenu jo monta kertaa jolleki ääneen ja aina vaan naurattaa enemmän.
  Äläkä vaan ala taivuttaan rautalangasta vitsejä, vaikka kaikki ei heti tajuais. Suosiosta päätellen idea on useimmille auennut ja se on varmasti naurattanut. Jos liikaa taivuttaa, vitseistä katoaa se juju ja hauskuus, joka sulla nyt on niin hyvin aina näissä. Oot paras, tämä on lempiblogini, tälläistä ei ole toista.

 28. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hyvä, että sentään osaa nauratti 😀 😀

 29. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Aina ilahduttaa, kun kuulen, että joku on lukenut näitä juttujani ääneen! Haha! Parasta 😀

  Kiitos kivasta kommentistasi, tuli tosi hyvä mieli!

 30. evepaa kirjoitti: Vastaa

  Ok! No mutta hyvä, että kysyin 😀 Mä oon tosiaan niin sinisilmäinen, että uskon ihan kaiken (melkein) 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.