Myrskyn jälkeen Tallinnaan bailaamaan

Nyssi! Eilinen meni yllättäen vähän jännittävissä merkeissä (AIVAN HIRVEESSÄ ITKUHYSTERIASSA) rakkaan työläppärini kosahdettua ihan kunnolla. Eikä niinkään huolestuttanut se tarroilla hienosti koristelemani kone, vaan se tuikitärkeä sisältö: ihanat valokuvat, kontaktit ja kaikki muu korvaamaton duunimateriaali, josta en ihan hetkeen ollut ottanut varmuuskopioita. Mitä helvettiä, ihan oikeasti! Näköjään tosiaan tykkään jännityksestä tai on jotenkin hirveän raskasta laittaa ulkoisen kovalevyn piuha koneeseen kiinni esimerkiksi toimistolla istuessani. Äärimmäisen painava se johto, raskasta siirtää sitä kolmekymmentä senttiä. Aaaargh!!

No mutta. Tällä kertaa selvisin säikähdyksellä. HUH. Koneestani oli hajonnut ”vain” kovalevyn kaapeli, joka aiheutti sekoamisen. Läppärini saatiin korjattua, kaikki kuvat ja tärkeät persepiperrykseni olivat tallessa ja nyt ohjelmat toimivat entistä paremmin! It´s alive! It´s alive! Olin niin iloinen, huojentunut ja helpottunut, että menin Vanhaan Monttuun kaljalle ja vannoin jatkossa tekeväni backupit vähintään viikottain. (…palataan asiaan ensi viikolla…)

No niin, elämä jatkuu. Seuraavaksi pakkaan kultapaitani ja passini kassiin ja suuntaan parhaillaan meneillään olevalle Tallinnaan Tallinn Music Weekille! JEE! Mahtava kaupunkifestivaali huipentuu viikonloppuna kymmeniin keikkoihin, taide-elämyksiin ja bileisiin! Samalla Tallinnassa kokoontuu musa-alan sakkia monesta maasta myös TMW-konferenssiin, joten aijon tietysti shönköttää passi kaulassa minglata ihan perkeleesti, kuunnella mielenkiintoisia panelisteja ja buukata syksylle kivoja prokkiksia.

Hyppään laivaan hauskan kollegani Lotan kanssa, joka on myös hotellikämppikseni koko festariviikonlopun! Jes! Lisäksit toimiston parrat ja monia muitakin tuttuja on jo valmiiksi paikan päällä. Luvassa on varmasti yksi vuoden hauskimmista viikonlopuista. Muza on parasta!

Ja hei, vielä ehtii mukaan! Tallinnaan on niin helppo matkustaa, festariliput ovat kohtuuhintaisia, laivaan vaan. Suosittelen Tallinn Music Weekkiä kaikille ihanille boheemeille musiikin ja taiteen ystäville! Sinne!

Hauskaa viikonloppua kaikille! Tämän(kin) mahtavan orkesterin aijon huomenna kokea. Jeee! Jee! Ja tietokonekin toimii ja kaikki on JEE! JEE! Lupaan laittaa Instgramiini tunnelmia reissusta ja keikoista!

 

Lue myös:

Varaslähtö festarikauteen

Kuvaa: TMW:n pressipankki / Patrik

*Tallinn Music Week on kutsunut minut kutsuvieraaksi festivaaleille tänä vuonna.

 

Share

7 kommenttia

 1. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  Se on lottovoitto, kun computer says YES!

  Ja reipasta matkaa muutenkin eli Head reisi ja ilusat muusikat!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos paljon ja tosiaan, onneksi computer lopulta sanoi YES! <3

 2. elli kirjoitti: Vastaa

  Virittele koneen asetuksista time machine -ominaisuus toimintakuntoon (oikeasti helppoa ja nopeaa) niin kone hoitaa varmuuskopiointinsa ihan itse!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei, tää on tosi noloa: mulla on se time machine, eli kyse ei oikeasti ole muusta kuin ihan vaan siitä, että en ole kytkenyt sitä saakelin piuhaa koneeseen. Sen kun teen, kaikki kopiointi tapahtuu itsestään…
   puuuhh

   1. elli kirjoitti: Vastaa

    Verkkolevyn virittely siis seuraavaksi työn alle? 😀 Niin ei tarvi piuhoistakaan murehtia!

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

     Joo, se olisi ehkä ratkaisu tähän uskomattomaan leväperäisyyteen, joka mun ja teknisten laitteiden välillä vallitsee… 😀

 3. hannawee kirjoitti: Vastaa

  Backups done? 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.