Nährään hallin markkinoilla!

Syksyistä menovinkkiä pukkaa! Nimittäin tänä viikonloppuna Tampereen perinteikkäässä Kauppahallissa järjestetään tunnelmalliset syysmarkkinat, joilla on luvassa erikoisohjelmaa, markkinahumua ja syksyn satoa.


Perjantaina halliin voi poikkeuksellisesti saapua vaikka illalliselle, sillä silloin halli on auki jopa klo 20 asti. Kauppahallissa on monia laaturavintoloita, joihin harvoin pääsee illalliselle. Kuten mahtava 4Vuodenaikaa, ihana Ohana, lähiruokaravintola LEO sekä Tampereen parhaaksi kehuttu sushirafla Umami! Myös hallin leipomoissa ja kahviloissa voi nauttia ihania jälkkäreitä.

Myös puodit ja tiskit ovat perjantaina tavallista myöhempään avoinna ja useilla kauppiailla tulee olemaan tarjolla markkinamaistiaisia, jes! Lisäksi koko tapahtuman ajaksi halliin nousee iso pop up -käsityötori, jolla on myynnissä Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen opiskelijoiden käsitöitä.

Lauantaina markkinoilla on ohjelmassa lasten rastirata, vossikkakyytiä Laukontorin kalamarkkinoille sekä hurmaava live-orkesteri Huojuva komppi, joka luo halliin vanhanajan tunnelmaa.

Yleensä Kauppahallissa käydessäni asioin Nygrenin kalatiskillä tai Juustosopin vitriineillä kuolaamassa  ostelemassa viikonlopuksi juustoja ja oliiveja, mutta nyt suunnitelmissa on myös tutustua tarkemmin muun muassa työkaverini hehkuttamaan Flinda Juomapuodin valikoimaan.

Kauppahallin syysmarkkinat on maksuton tapahtuma, jonne voi saapua koko perheen voimin. Markkinoiden Facebook-tapahtumasta tai Kauppahallin nettisivuilla voi tsekkailla tarkemmat tiedot.

Nährään hallissa! Vaikka sataa vettä, ei haittaa.

Lue myös:

Syksyisten seikkailujen Tampere

Syksyn salarakas

*postaus liittyy Kauppahallin pelastustalkoisiin, joissa olen blogin kautta mukana!

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.