Viime hetken puuhavinkkejä viikonlopuksi

Perinteiseen tyyliin muutama viimetinkainen vinkki viikonlopulle!

IMG_0988

Klubin brunssi <3 Lasten disko

Tampereen Klubilla järjestetään huomenna lauantaina jälleen lasten disko, jossa soittavat laatu-dj:t Tiskijukka & Tero. Mahtava idea sateiselle lauantaille! Ennen diskoilua tarjolla kattava, monipuolinen ja erikoisruokavaliot huomioon ottava buffet-aamiainen, joka tarjoillaan erityisen lapsiystävällisenä versiona.

Brunssi tarjoillaan klo 11–14!

Lasten disco on klo 14–16.

Aikuiset 11,90 €, lapset (alle 6v) 6 € (opiskelijakortilla aikuisten brunssista -20%). Brunssin hinta sisältää discolipun. Pelkät discoliput myynnissä klo 14 alkaen, lapset 5 €, aikuiset ilmaiseksi

Ainakin viime kerralla dj Tero huomioi hienosti perheen pienempien toiveita ja mekin saimme kuulla Pojan lempparikappaleen (Roskalavojen rokkitähti) pariinkin otteeseen. Myös Kardemumman yö toimi mainiosti! Meillä oli hauska diskoreissu, vaikka brunssille emme mahtuneetkaan.

Tapahtuma Lasten Disco Facebookissa

 

5046766_orig

Pikkulin uudet sivut

Pikku Kakkosen aamuista tuttu iloinen ja itsepäinen lintu Pikkuli on saanut oman sivustonsa, jolta löytyy ajanvietettä perheen pienemmille. Sateisina päivinä tai vaikka kesäretkien automatkoilla voi viihtyä Pikkulin sivustolta löytyvien värityskuvien, äänikirjojen tai aplikaationa ladattavien Pikkuli-pelien parissa.

Jännityksellä odotin koko kevään, pitäisikö Poika Pikkulista jaksojen vihdoin alettua Pikku Kakkosessa, sillä sarjan on käsikirjoittanut opiskelukaverini, joka on myös luonut hahmon. Mahtava suloinen Pikkuli!

Kannattaa tutustua Pikkuliin ja katsoa ja myös Yle Areenasta voi katsoa Pikkulin jaksoja.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Semmosta! Itsehän häippään tästä nyt naapurin muijien kanssa saunaan. Olen luvannut tarjota heille laivalta ostamastani palkitusta Kyrön ginistä alkudrinkiksi geeteet, joita ne saatanan ämmät eivät kyllä edes ansaitsisi. Ovat jo parin viikon ajan pilkallisesti nauraneet kerrottuani ostaneeni laivalta erikoista ja trendikästä giniä, jonka erikoisuutena on katajanmarja.

Siitähän vasta riemu repesi.

JOO MÄÄ TIEDÄN SEN NYT.

KAIKKI GINIT TEHDÄÄN KATAJANMARJOISTA!

Olen jopa saanut viestejä aiheesta ja Wanhassa Tapissakin jo tiedetään katajanmarjaepisodista. Itseasiassa pitäisi juoda koko pullo itse, eikä tarjota pilkkaaville viina-pro-juoppo-haaskoille katajasta kuin piiskaa! Saunan takia pakko kai nöyrtyä ja lupasivat muijat myös kokata, joten pakko siirtyä aidan toiselle puolelle, vaikkei seura muuten innostaisi.

Niin, kai drinkkikin on jonkinlainen puuhavinkki ja pieni iltamatsi naapurin muijien saunassa.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Share

2 kommenttia

  1. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

    Teepä niille naurajille perinteinen virolainen katajavihta saunaan, niin johan loppuu naureskelut.

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

      KIITOS VINKISTÄ 😀 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.