Suomen ihanimmat Myssyt (sis. ALEKOODI)

Kaupallinen yhteistyö: Myssyfarmi

Nyssi taas! Viime vuonna fiilistelin ihanan pöytyäläisen Myssyfarmin kauniita ja pehmoisia villapipoja. Muhkeasta Muffi-piposta onkin tullut rakas luottomyssyni, joka talvisin lämmittää sieluun asti ja sopii mainiosti kaikkien vaatteideni kanssa -olin sitten menossa metsään taikka palaveriin. Se on se punatukkane muija, jolla on aina se vihree pipa.

Myssyn ihanat villapipot ovat 100% suomessa tehtyjä ja 100% suomalaisesta raaka-aineesta, eli Suomenlampaan luomuvillasta valmistettuja, ja mikä parasta: muhkut villapipot valmistuvat käsin pöytyäläismummojen puikoissa!

Myssyni on pitänyt kuosinsa ja pysynyt kovasta käytöstä huolimatta muutenkin freesinä ja suuremmin pörhööntymättömänä. Olin aikoinaan myös yllättynyt, ettei muhkea villamyssy kutita herkkää ihoani, vaikka monet villavaatteet on samantien itseltäni ihan poissuljettuja. Myssy pehmenee ja vähän muotoutuu käytössä ja se hengittää mukavasti. Villa ei tunnu karhealta tai pistelevältä, vaan pehmeältä ja pinta on jännän sileä.

Suomenlampaan luomuvilla onkin pehmeydessään liki merinovillan veroista! Siinä on tallella lanoliini, eli villan rasva, joka tekee siitä pehmeän sekä myös likaa- ja vettä hylkivän. Yleensä villasta erotellaan lanoliini kemiallisesti pesussa ja myydään kosmetiikkateollisuuteen ihonhoitotuotteisiin, mutta Myssyfarmilla lanoliini pysyy raaka-aineessa sen positiivisten ominaisuuksien takia.

Uutena tietona itselleni tuli myös se, että tällä hetkellä suomalaisesta villasta yli 60% poltetaan tai hävitetään maakuoppiin, sillä villalla ei ole arvoa. Whaat! Lampureiden ei ole järkevää myydä villaa eteenpäin, koska siitä ei makseta tarpeeksi. Myssyfarmi on ottanut tehtäväkseen elvyttää villateollisuuden takaisin Suomeen ja pöytyäläisyritys onkin aloittanut missionsa 2-5 -kertaistamalla villasta maksetun kilohinnan villalaadusta riippuen. Mahtavaa!

Mutta tyylimuijalle (eli meikälle) kaiken vastuullisläpätyksen ja villateollisuuden ja mummojen pelastamisen ja laadun ja aivan kaiken edelle menee kuitenkin DESIGN!!! Myssyfarmin tuotteet ovat ihan pirun hienoja, cooleja ja ajattomia! Tuotteet on huolella muotoiltu ja mallistoja freesataan tasaisesti ihanilla uusilla väreillä ja malleilla. Monipuolisesta valikoimasta löytyy hienoja myssyjä erilaisiin pääkoppiin ja tyyleihin.

Omaleimaiset Pöytyän trendimyssyt ovat suosittuja myös maailmalla, esimerkiksi Japanissa. En yhtään ihmettele, myssy on hieno vientituote metsäisen muumimaan luomulampaiden pehmeästä villasta.

Olen ollut metsäisen vihreään luotto-Muffiini enemmän kuin tyytyväinen, mutta nyt tilaamani nude Luksus-myssy on myös ihana! Sopivasti kreisimpi ja eri henkinen maanläheiseen Muffiini verrattuna. Jämäkän ja paksun neuloksen ansiosta hauskasti muotoutuva luksusmyssy pitää kauniin valkoisen lampaankarvatupsun näyttävästi pystyssä. Vaaleanpunainen myssy on söpö ja pehmo, mutta silti sopivasti pöyhkeä showoff-hattu. Aivan mahtava.

Saavuttuani ekaa kertaa töihin nude uutukainen päässäni, kaikki huomasivat uuden pipani heti hissistä saavuttuani! Saattoi myös johtua siitä, että jähmetyin mannekiinimaisesti poseeraamaan keskelle toimistoa tuijottaen hiippapiponi alta merkityksellinen ilme kasvoillani. Että jotain uutta, jotain vaaleanpunaista.

Luksus-myssy on alkuun napakka, mutta muotoutuu käyttäjän pään muotoon, jolloin pipo istuu hyvin.

Myös Hippi piti koko viime talven Myssyn tupsupipoaan, joka taas syksyn kalareissun tullen uskollisesti kaivettiin esiin. Kysyttyäni kiinnostusta toiseen villapipoon, pitkätukka ilmoitti haluavansa mielellään myös Muffin, jota on välillä minulta omin luvin lainaillut! Perkele. No, onneksi nyt sai omansa.

Taittoreunaista klassista Muffia on viime vuoden versiosta vähän uudistettu, uudemmat Muffit ovat aikaisempaa muhkumpia, sillä ne neulotaan nykyisin paksummasta langasta. Pitkätukka on ihan supertyytyväineen omaan uutukaiseensa.

Olemme molemmat olleet todella tyytyväisiä kaikkiin myssyihimme.

Myssyfarmin uniikki villapipo on myös ihana lahjaidea, jonka lämmittävät vaikutukset ovat kauaskantoisia. Villateollisuuden elpymisen lisäksi myssyt työllistävät tekijöitä, joille palkan lisäksi Myssyfarmissa mukana olemisessa on tärkeää myös farmiyhteisön sosiaalinen piiri sekä liikematkat, joita Myssyfarmin mummot tekevät.

Myssy on kestävä valinta ja sillä on myös elinikäinen takuu, eli jos tuotteelle käy jotain, se korvataan.

ALEKOODI! Sain Myssyfarmilta lukijoilleni alekoodin! Nyt koodilla ASIKAINE20 saa Myssyfarmin verkkokaupassa 20% alennuksen! Koodi on voimassa 17.11. asti ja tarjous koskee kaikkea, paitsi Kyrö-myssyjä ja lahjakortteja.

Verkkokauppaan pääsee TÄSTÄ.

Leppoisaa isänpäiväsunnuntaita kaikille!

Lammaskuva ja kaksi alinta valokuvaa: Myssyfarmi

Share

2 kommenttia

 1. Karoliina K kirjoitti: Vastaa

  Ainoa toimitustapa on kirjeposti, joten taitaa tilaus jäädä tällä kertaa tekemättä. Haluan kuitenkin kehua tapaasi tehdä näitä yhteistyökampanjoita, niin valitsemiesi yritysten kuin itse postausten osalta. Näitä on kiva lukea, vaikkei markkinoitu tuote aina itseä kiinnostaisikaan. Sen HopLop postauksen jälkeen mua melkein harmitti, ettei ole ketään ketä sinne viedä, vaikka ihan oikeesti en nopeesti keksi paikkaa, jonne tällaisena lapsettomana, omaa rauhaa arvostavana nuorena (no melkein!) aikuisena vähemmän haluaisin. 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei hyvä pointti tuo posti, kyselin nyt asiasta vielä Myssyfarmilta ja sanoivat, ettei postin lakko toistaiseksi tule vaikuttamaan postipakettien lähettämiseen, kuin korkeintaan parin päivän viiveellä, sillä lakko koskee eritoten kirjepostia. Mikäli lakko laajenee, niin silloin Myssyfarmi ottaa toisen logistiikkafirman käyttöön, mutta siitä Posti ilmoittaa 4 päivää ennen, mikäli näin tapahtuu. Näin ollen myssypakettien (lähettävät myssyt laatikoissa pakettina) pitäisi kulkea perille lähes normaalisti.

   Ja hei, ihan tosi ihana kuulla positiivista palautetta yhteistöistä, tuli tosi hyvä mieli! Kiitos! Yritän ne aina huolella tehdä ja tietty valita sellaisia yhteistyökumppaneita, joista olen muutenkin kiinnostunut! <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.