18 kommenttia

 1. San kirjoitti: Vastaa

  Ei auta kyllä.

  Kiitos Maaretti, tää pelasti mun vatsatautisen päiväni.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Oh noes, paranemisia sinne <3 <3

   Hyvä, jos Maaretti voi jossain olla avuksi. Vatsatauti. Se. Koettelee ihmistä. Tulee. Mietittyä. Sitä omaa jaksamista. Ja rajoja. Elämässä.

   1. San kirjoitti: Vastaa

    Kiitos. Heti tuli parempi ja jaksavampi olo. Kind of. :’-)

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

     Hyvä!! <3 Ihana kuulla!

 2. Veeamilia kirjoitti: Vastaa

  Jos puoliso esim tulee aamupalalla sanoneeksi sua tyhmäksi ja syyttää että valehtelet (vaikka ihan selväsit ymmärsit vaan väärin- ja sehän ei oo sama asia ollenkaan!!) ei terapia myöskään auta. Onneksi samalla puolisolla on elämän ja parisuhteen asioissa oikeaa suhteellisuudentajua: ”Ei ole maailmanloppua” sanoi hän, halasi ja häipyi töihin. ”Ei ole maailmanloppua, Asikaine, ei ole maailmanloppua”.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Juuri näin. Tälläinen LEMPEÄ. Tapa. Päästä yli niistä pienistä. Ristiriitatilanteista. Auttaa pääsemään yli. Ja pitkälle. Yhdessä. Ei ole maailmanloppu. Se on hienosti. Sanottu. Siinä hetkessä. Ja vielä fyysinen kosketus. Korostamaan sanomaansa. Sillä päästään jo. Pitkälle. Ihanaa.

 3. Maininki kirjoitti: Vastaa

  Oijoi, itken ja nauran taas yhtäaikaa! Maaretti terapioi mua, miten pääsen yhtäaikaisista tunnereaktioista eroon. Oot paras!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joskus on hyvä. Antaa tunteiden.Tulla vaan. Ilman että niitä. Yrittää lajitella. Mikä on itkua. Mikä on naurua. Kaikki ne reaktiot. Voivat merkitä. Montaa. Asiaa. Kaikki ne on. Tärkeitä. Vapauttavia. Tunteita. Ole niistä. Ylpeä. Lempeä.

 4. Suvi kirjoitti: Vastaa

  Olisihan se pitänyt arvata, että Maaretti on taas terapioinut, kun eilen perjantaina parhaaseen etkoilu-aikaan ei blogiin päässyt :DDDD Ahhahhaah. 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo, Maaretin psykoottinen tuijotus kaataa atk:n AINA! Pitää varautua ensi kertaan…Mikäli Maaretilla vielä joskus on asiaa..

   ;D

 5. murina kirjoitti: Vastaa

  Dear Maaretti Asikaine, miten päästä yli siitä että puoliso VAHINGOSSA nukkuu pommiin ja UNOHTAA hakea sut töistä, ja samana päivänä olisi ollut tarkoitus lähteä treffeille? Koska voin kertoa että ei v*ttu kiinnosta viettää aikaa ihmisen kanssa jonka takia on just notkunu lauantaina töissä tunnin ylimäärästä saamatta siitä edes palkkaa….

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joskus on hyvä. Laittaa ne tunteet hetkeksi sivuun. yrittää päästä yli toisen inhimillisistä erehdyksistä. Vaikka ne olisivatkin. Aiheuttaneet. Ikävän tilanteen. Mutta päästämällä vihasta irti. Aina saa jotain. Kuten ihanan illan yhdessä. Ettei sitä tuhlaisi. Murjotukseen. Ja ne ikävät tilanteet. Voi sitten. Yhdessä läpikäydä. Myöhemmin. On kuitenkin tärkeää. Että ne negatiivisetkin tilanteet. Käsitellään. Kun niiden aika. On.

 6. Maija kirjoitti: Vastaa

  Aivan loistava!! 😀 tämä ja edellinen postaus! 😀 löysin blogisi ehkä puolisen vuotta sitten ja tästä tuli heti yksi mun lemppareista, oot ihan mahtava 🙂

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No hei ihan mahtavaa, että löysit! Ihana kuulla, että lueskelet ja jee jos pidit myös videosta! JEE! Kiitti!!

 7. possu kirjoitti: Vastaa

  Maaretti osaa kyllä tiivistää sanomansa ja tunteensa lyhyesti ja ytimekkäästi: vittu. 😀 😀 😀 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Maaretin ote hermppantui. Hänkin. On vain. Ihminen.

 8. jhhh kirjoitti: Vastaa

  Ei helvetti näiden Maaretti-videoiden kanssa! En oo voinu kattoo vielä kumpaakaan, koska blogi-selailuni tapahtuu törkeästi työajalla(äänet pois ettei jää kiinni) tai babyn nukahdettua sängyssä pötkötellessä iltaisin(äänet pois ettei jää kiinni). Pitää varmaan vartavasten lähtee jonnekin työpaikan kellarin yhden hengen bunkkerivessaan kattoo näitä. Mitä niissä sanotaan??? Vaadin tekstitystä.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hyvä jhhh. Maaretti tässä. Ymmärrän tilanteesi. Sinun. on nyt aika. Opetella lukemaan. Huulilta. Ettei jäisi paitsi. Elämän tärkeistä. Asioista. (TAI MUUTEN MAARETTI SAATTAA OLLA HYVIN HYVIN VIHAINEN!)

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.