Perjantaina

Perjantai lasketaan viikonlopuksi.

DSC_0488.JPG

Aamupalan voi syödä sohvalla Muumeja katsellen ja Hesaria selaillen. Maito oli loppunut, mutta mustikat maistuivat ilmankin ja kuohukerman jämä pelasti kahvini.

DSC_0518.JPG

DSC_0515.JPG

Naputtaessani koneella päivän pakolliset duunit, poika istutti olkkarin lattialle ruusutarhan halkokorista kaivamistaan sytykkeistä. Ihastelimme harmaita ruusuja ennen kuin kaadoimme kaikki pienet autot ja keittiövälineet lattialle.

DSC_0520.JPG

Spontaanisti kahville saapuneet ystävät toivat tuliaisiksi maitoa ja puolikkaan lohen. Kätevänä emäntänä tarjosin kuivaksi palaneita kasvispasteijoita ja muumikeksejä.

DSC_0493.JPG

Onneksi naapurissa on konditoria Mari.

DSC_0529.JPG

Nukuimme Pojan kanssa sohvalla päikkärit Hipin kokkaillessa kalakeittoa.

DSC_0539.JPG

DSC_0550.JPG

Iltapalalle saimme yllätysvieraiksi naapurin muijan ja muutaman naapurin pojan.  Naapurivierailua yllättävämpää oli, ettei ketään sankaria sattunut leukaan kolmikon juostessa noin kolmekymmentäneljä kertaa alakerran ympäri. Juoksurata! Äiti jee! Juoksurata! Pieni pussihousu meinasi ratketa liitoksistaan juostessaan onnellisena perävaununa kahden majakan perässä. Voi rakasta.

DSC_0502.JPG

Tänään otan iisisti ja ehkä lasin punkkua. Kuuntelen vihdoinkin First Aid Kitin vinyylini. Hippi menee naapuriin saunaan. Onneksi on perjantai.

 

 

 

Ihanaa viikonloppua!

 

 

Share

1 kommentti

  1. Vierailija kirjoitti: Vastaa

    oijoi ihana lattia, ja kakluuni, mustikkasuu sekä muut nekalalaiset 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.