Päivien asuja

Perinteisesti perjantain kunniaksi päivien asuja. Kummoisia menoja ei ole flunssapotilaalla lomalla ollut, joten lähinnä olen pönöttänyt joululahjaksi saamassani raitayöpaidassa. Villatakit ovat olleet käytössä. Vähän kylmä, myönnetään. 

Let´s go!

DSC_0674.JPG

Lähdössä kauppaan ja kahville kartsalle. Punaisen pipan olen ominut Hipiltä! Pallopaita ja kukallinen hihaton kauluspaita ovat tätini vanhoja. Kasarifarkkusortsit kirppikseltä. 

DSC_0635.JPG

Lähdössä joulun viettoon. Raitapaita Marimekolta, musta mekko Nansolta. Taisin tässä out fitissä pyöriäkin sitten neljä päivää putkeen.. Ja huomatkaa uudet ihanat Uhana-designin korvikset, jotka sain naapurin muijalta joululahjaksi. Iihanat! Olen pitänyt niitä varmaan joka päivä aaton jälkeen.

DSC_0645.JPG

Paluu kotiin kylmään kämppään. Asuuni kuuluivat myös villasukat, jotka ovat tässä vaiheessa vielä hukassa. Musta mekko on Nanson. Kirppikseltä löytynyt Marimekon villatakki jaksaa ilahduttaa. Ostaessani jipii-löydön huomasin takin taskujenkin olevan vielä harsittu kiinni, joten montaa kertaa se ei edellisellä omistajalla ole päällä ollut.

DSC_0667.JPG

Uuden vuoden illalliselle pukeuduin tietysti kultaan, vaikken muuten kovin juhlavasti iltaan sonnustautunutkaan. Hauska toppi on vanha parin sentin kirppislöyty. Farkkusortsit itsetuunatut, kirppikseltä.

DSC_0664.JPG

..ja ne ihanat Uhanan korvikset. Uuh!

DSC_0682.JPG

Sadepäivän kotiasu. Villatakki  ja musta neulehame kirppikseltä. Pallopaita Marimekon.

 

Kultaista viikonloppua kaikille!

 

 

 

Share

2 kommenttia

 1. darjeeling kirjoitti: Vastaa

  Olen näitä asukokoelmia tiiratessa ennenkin päivitellyt, että on sulla ihme täti. Mistäs mulle saatais? (Tädin lisäksi voisin ottaa tyylitajun. Mutta onneksi osaan edes ihailla muita.)

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei, ihana kuulla, että mun täti / tädit on noteerattu! Ovat huippuja kaikki ja rakastan noita vanhoja hippivaatteita! <3

  Tätejä nimittäin on useampia. Suurin osa noista vaatteista taitaa olla isäni tyylikkään (ja ompelutaitoisen) isosiskon, joka on asunut nuorempana mm. New Yorkissa, joten en tiedä vaikka osa vaatteista olisi sieltä 🙂 Olen saanut joitain kenkiä, T-paitoja ja jakkuja vuosien varrella, mutta syksyllä sain tädiltäni taas aarrelaatikon, jossa oli ihastuttavia 70-luvun vaatteita. (HARMI vaan osa oli liian pieniä : / )

  Pitää muistaa tässä soittaa tädille ja kertoa tästä ilahduttavasta noteerauksesta.

  Osa vaatteista taitaa isäni pikkusiskojen. Esim kuvassa näkyviä punaisia pallopaitoja oli kaksi täysin samanlaista, joten epäilen niiden kuuluneen kaksosille 🙂

   

   

   

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.