Jagger-Asikaine

Heräsin lauantaina puolen päivän aikaan tekstiviestiin: Mission accomplished. Hella kärryssä 180 kun yksi tulitiili halki.

Kotkalaiset tätini kävivät hakemassa netistä löytämäni vanhan puuhellan Haminasta. Nohevat tädit kopauttelivat Harvian kylkeen ja tinkivät hinnan pienemmäksi. Parasta! Nyt hella on siirtynyt Haminasta Kotkaan -olemme ainakin parikymmentä kilometriä lähempänä keittiöremontin valmistumista.

Uskomattoman hellatuuletuksen jälkeen kiiruhdin kahvin ja haravan kanssa pihaamme kahden naisen ja yhden appiukon pikatalkoisiin. Trio Emmäänäistä-puutarhahommista-mitään-tiedä-mutta-revin-ja-saksin-nämä-pois sai näyttäviä tuloksia aikaan. Suojelemani villiintynyt sireeni huutoäänestettiin kumoon. Huomenna joudun nöyränä soittamaan vasta viikko sitten pihassamme myllänneelle kannonpoistajalle  Tuu pliis takas!..Ei tehdä mitään kerralla. Nokikolarit tulevat huomenna kolmatta kertaa.

kuva.JPG

Helvettiin kynsisaksilla nypityt pensasaidat ja maalaisromanttiset Tervetuloa-kyltit. Toivotamme omalla tyylillämme tervetuloa ja tarkoitamme sitä! Tänä viikonloppuna talo täyttyi ihanista kyläilijöistä, kun Hipin vanhemmat sekä sisko ilahduttivat meitä vierailullaan.

Pihamme näyttää transformerssien ja dinosaurusten leikkikentältä. Asettelin vaahteraan valkoisen lyhdyn ja laitoin äitienpäivälahjaksi saamani verenpisaran ovemme viereen roikkumaan. Pihastamme löytyi vanha kaunis kiekurainen portti, jonka laitamme takaisin paikoilleen, kun portin tolpat saadaan kiskottua laiskottelemasta pensasaidastamme. Tarkasti katsoessani, en näe kantoja ja jättimäisiä oksakasoja vaan muutaman omenapuun, nurtsia ja liuskekivistä luodun grillauspaikan. Salaisuuksien puutarhan arvoitus on ratkeamassa. 

kuva.JPG

Mellastaessamme naapurin muijan kanssa pihalla, Hipillä oli sisällä oma savotta. Sattuneesta nousuhumalaisesta rehvastelusta pitkätukka pisti sanansa mitan verran yrttejä, punkkua ja lihaa suoleen ja teki lupaamansa sata makkaraa lahjaksi ystäviensä synttäreille yöpalaksi. Äiti mie en selviä tästä! Miks mie meen luppaileen ja ehdottelleen tälläsiä asioita?

kuva.JPG

Tulevien juhlien luonteen ja railakkuuden voi ennustaa juhlapaikan portaille kokoontuneista tyypeistä..

kuva.JPGPorraspoppoosta voisin veikata tiedossa olevan keskivertoa rauhallisemman illan lame ass -esitysten merkeissä.

kuva.JPG

kuva.JPG

kuva.JPG

Makkaroiden lisäksi juhliin oli tehty rakkaudella muitakin herkkuja. Oih, miten ihania ruokia ja sangriaa saimme maistella.

kuva.JPG

Äitienpäiväni ilta huipentui äsken saamaani viime yönä kuvattuun tanssivideoon, jolla esiinnyn toisena päätähtenä. Eilen vielä kuittailin Hipille hänen tavastaan muutaman oluen jälkeen lupailla satoja miljoonia makkaroita ihmisille, mutta nähtyäni showtanssia, sangriaa ja tanhua yhdistelevät kokeelliset tanssiliikkeeni, olen ollut sohvalla ihan hissunkissun. Mitä nyt välillä vähän huutanut tyynyyn.

 

 

Ihanaa äitienpäivää kaikille! <3 Toivoo Jagger-Asikaine

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.