Ihana fengshui koti

P2180544.JPG

Kävimme tällä viikolla ystäviemme luona syömässä ja leikkimässä. Puistoilun jälkeen haimme Veijon kokkitykistä sapuskat koko sakille, joilla osalla oli jo kiljuva nälkä toisten keskittyessä lähinnä härväämiseen.

P2180557.JPG

Veijon kokkitykistä on ollut paljon puhetta, mutten typeryksenä ollut vielä käynyt Tammelantorin legendaarisessa kalaraflassa. Hyvää oli! (Ehkä fiilistelen asiaa myöhemmin tarkemmin, sivuraiteelle luisumisen riski on vahvasti läsnä.)

Kalojen jälkeen suljimme osan lapsista toiseen huoneeseen sotkemaan koko huoneen puuhaamaan kera taikahiekan ( joka oli uskomatonta TAIKAhiekkaa, ehkä kerron siitäkin joskus tarkemmin, sivuraide houkuttaa tänään näköjään rankasti!) ja loppujen tyyppien annoimme mönkiä pitkin lattioita mietiskellessämme kupposten ääressä kaikkea ammatinvalinnan, reenaamisen, äitiyden ja suurten sisustuskysymysten välillä. Söimme vaahtokarkkeja ja ihanaa unelmatorttua.

P2180539.JPG

Ihana oli ystäväni kotikin. Tammelassa vanhan tehdasrakennuksen ylimmässä kerroksessa valo tulvii kauniista suurista ruutuikkunoista loft-asuntoon, jonka huonekorkeus taitaa huidella viidessä metrissä. Vautsi vau!

Kämpän kauneuden ja avaruuden lisäksi sattuu kaverini olemaan aikamoinen sisustusvelho, joka oli sommitellut nelihenkisen perheen kodin kauniisti ja harkiten. Kuljeskelin ihastellen viisimetrisiä verhoja, erilaisia lamppuja..

P2180570.JPG

..sekä söpöjä yksityiskohtia, joita löytyi joka puolelta! Fengshuit ihanasti kohdillaan. Ei ollenkaan hirveitä laturiröykkiöitä, purkkapusseja, tyhjiä mukeja, pattereita, sukkia… joita eräiden string-hyllyistä tuppaa puskemaan. Miten toisten lelutkin onnistuvat olemaan kauniita esineitä, puuta ja taideteoksia toisten kamppaillessa soivassa ja välkkyvässä muoviautoruuhkaassa ja surisevassa viidakossa, saatana!

P2180567.JPG

P2180551.JPG

P2180554.JPG

 Miten nämä ihmiset lataavat puhelimensa tai vaihtavat itkuhälyttimeen pattereita?

(HUOM! Etualalla lojuvat oranssi reppu, haalari, villahousut, punatukkainen vauva sekä punatukkaisen vauvelin levittämät tavarat ovat minun kyläilyni jälkiä…Meikä on pommi!!?)

P2180540.JPG

P2180556.JPG

P2180565.JPG

Pommiudestamme huolimatta meillä oli aika ihana päivä johtosotkuttomassa fengshui-kämpässä. Hyviä leikkejä ja parasta seuraa! Toivottavasti Tammelaan käy kutsu pian taas, uudestaan!

Harmonista sunnuntaita kaikille!

 

Muita kauniita koteja:

http://www.lily.fi/blogit/asikaine/kavereiden-kaunis-kookki

http://www.lily.fi/blogit/asikaine/serkun-herkumpi-koti

Want some more? Seuraa Asikaista myös Facebookissa ja Instassa.

Share

8 kommenttia

 1. Anna Kom kirjoitti: Vastaa

  Oi mikä ruokapöytä! Etsin meille isompaa, ja just tuollaista. Voisikohan ystävältä kysyä, että mistä se on?

 2. Oranssinen kirjoitti: Vastaa

  Mie kyllä tykkään enemmän teidän kotinne sisustuksesta. Elämää ja värejä.

  Joskus vuosia sitten itsellänikin oli tuollainen ”sisustuslehden koti”-vaihe, mutta nykyään palelee jo katsellakin. Kaunista kuitenkin.

 3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kysyn ja palaan! 🙂

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, kukin tyylillään. Itse tykkään monenlaisista sisustuksista..niin modernimmista kuin retroista! Ja etenkin niiden yhdistelystä tykkään myös! TYKKÄÄN KAIKESTA KAUNIISTA 🙂

  Ja elämää ja iloa ei kyllä tuostakaan kodista puutu, vaikka siellä ihanan valoisaa ja siistiä onkin! 🙂

 5. Oranssinen kirjoitti: Vastaa

  Hih. Joo ei siisteys estä elämää ja iloa 😀

   

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  TÄÄLLÄ ESTÄÄ!

  T. siivousraivari.

 7. Senkun kirjoitti: Vastaa

  Mä niin odotan Asikaisen bloggausta KonMari-”metodista” (siivousraivari on hyvä alku)! Onhan sellanen tulossa, onhan?

 8. Elli3 kirjoitti: Vastaa

  Oi! Arvasin heti ekasta kuvasta missä talossa ollaan, kuinka kaunis koti! Ja miten paljon tilaa ylöspäin, ah. Mun toive olisi päästä Annikin ihanan puutalokorttelin asuntoihin kurkkaamaan, jos megaremonttibloggaajapaneelikeskustelijana tulet sinnekin kutsutuksi niin kuvareportaasi olis kiva 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.