Kuinka tienata 103 euroa muutamassa tunnissa

Sovi naapurin muijan kanssa illalla yhdeksältä osallistuvasi spontaanisti seuraavan päivän pihakirppikseen. Joo joo, kato ei se oo paha homma. Nähään tässä yheltätoista.

Mene baariin ja jankkaa tiskillä pilkkuun. Itseasiassa yhen oluen voisin ottaa viä!

Herää aamulla töttöröö. Ai niin se helvetin kirppis! Eis saatana.

Hae kellarista summamutikassa ja hutikassa pari ikea-kassia, joissa toisessa näkyy päällimmäisenä lukiossa ostamasi toppi ja toisessa vyötä muistuttava farkkuhame. Etsi omasta vaatekaapista kaikki mekot, joita et ole vuoteen pitänyt. Etsi kaapeista ja laatikoista ohimennen jotain myytävää. Vaikka tää tarjotin. Ja tää kassi. Mää myyn nää kengät!

Kanna pöytä talon eteen ja pyydä naapuria tuomaan rekki ja henkarit. Levittele tavarat esille ja päivitä facebookkiin täällä ollaan!

Istu jakkaralle. Ota kahvi ja aurinkolasit. Öh!

kuva.JPGPyydä ystäviä ja ohikulkijoita sovittelemaan vaatteitasi. Tuolla naapurin pihassa on iso peili. Se takki on Berliinistä. Ne kangät on ollu mulla kerran. Hei toi on kiva sulla! Tää on sun värinen!

Ota aurinkoa, juo kahvia, leiki lasten kanssa puistossa.  Hei älä rakas mee varastelemaan toisten myyntitavaroita. Me voidaan valikoida sulle sieltä kohta muutama.

Höpise kavereille. Niin mää lähdin tosiaan eilen mun serkkujen kanssa syömään…

Jankkaa kahvikupista tinkaavan asiakkaan kanssa. No okei, anna ne kolmetoista sitten ja vie mennessäs.

Osta naapurin pojilta pullaa ja kahvia. Ompa hyvää!

Ota aurinkoa, juo kahvia, leiki lasten kanssa. Anna pojan valita muutama lelu naapureiden pöydistä. Ai sää haluat ostaa vanhan säästölippaan? Niin, se on maapallo.

Höpise kavereille ja vähän muillekin. Anteeksi se kitaransoitto silloin yhtenä iltana.

Juuri ennen sadekuuroa kerää kimpsut ja kampsut, heitä muutama kassi UFFin boksiin. Jani tuu auttaan!

Mene tyytyväisenä laskemaan päivän voitot ja tee typeriä kassakoneääniä ja tuuletuksia jokaisen kympin kohdalla. Tsi tsing! Tsi tsing!

kuva.JPG

Mene naapurin puutarhaan syömään herkullisia miniburgereita huomenna aloittavan eskarilaisen kunniaksi. Repostele tienisteilläsi liikekumppanisi kanssa. Käytiin tossa kadulla tienaamassa! Aika hyvin me vedettiin ja tuli kellariinkin tilaa! Ompa hyviä nää itseleivotut purilaissämpylät. Saanko vielä sitä israelilaista currykastiketta. Mää teen vielä yhden.

Ompa hyvää.

 

 

Share

3 kommenttia

 1. MinnaM kirjoitti: Vastaa

  Ai vittiläine teillä on kyllä mahtava meininki siellä Nekalassa. Saako teidän kellariin muuttaa alivuokralaiseksi nyt kun sinne tuli tilaa?

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Meidän kellarissa on kuulemma jokunen vuosi sitten majaillut koditon ranskalainen vaihtari, joten ihan asumiskelpoinen pitäisi olla 😀 Ja tietääkseni se fransmannikaan ei enää siellä ole, ei ole ainakaan törmätty.

  Että tervetuloa vaan! Jos tulee tosi kylmä talvi, voidaan välillä päästää sut tänne paremmallekin puolelle.

 3. MinnaM kirjoitti: Vastaa

  Okei, kiitti. Muuttoauto on jo pakattu. Mies ja kissa tulee mukaan.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.